Teambuilding voetrally+

TEAMBUILDING & FUN - TEAMBUILDING IN DE STAD - VOETRALLY

Perfect+ teambuilding voetrally

Teambuilding voetrally in de stad?

Het ideale concept is de voetrally “Upside Town”. Op een leuke en verrassende manier leert u de stad en uw collega’s beter kennen. De teams gaan te voet op pad met een rallyboek en volgen een op maat ontworpen route. De tocht neemt u mee langsheen de belangrijkste bezienswaardigheden, verborgen parels en mooiste plekjes van de binnenstad.

Onderweg zorgen verschillende vragen en opdrachten voor een licht competitief element.

Met als doel de teamgeest te versterken, elkaar beter te leren kennen en simpelweg ook om plezier te beleven! Laat jullie volledig gaan met het digitale fototoestel dat aan elk team meegegeven wordt. Neem leuke teamfoto’s en voer de foto-opdrachten goed want nadien worden alle foto’s, die u tijdens deze teambuilding in de stad nam, digitaal doorgestuurd. De ideale herinnering aan een zeer leuke voor- of namiddag.

Op het einde van de voetrally wordt de uitslag en eindstand bekend gemaakt.

Of uw team ook effectief als winnaar van deze teambuilding uit de bus komt, hangt volledig van jullie teamspirit af!

Onze Voetrally's Upside Town+

Het rallyboekje van deze voetrally omvat verschillende elementen:

 • Een volledige routebeschrijving
 • Stadsplan met routeaanduiding
 • Originele vragen
 • Leuke doe-opdrachten, toegankelijk voor jong en oud
 • Toffe foto-opdrachten
 • Een meeslepende fotozoektocht

Kortom, bij deze teambuilding in de stad komt alles aan bod om er een geslaagde team activiteit van te maken. En dat allemaal terwijl u op een ludieke manier kennis maakt met het rijke verleden van de historische binnenstad waarin deze teambuilding zich afspeelt.

Maatwerk is ook bij deze teambuilding in de stad één van onze speerpunten. Onze flexibiliteit garandeert u dat de activiteit aan uw wensen wordt aangepast:

 • Bepaal zelf start- en eindpunt van de route
 • Kies uw gewenste tijdsduur
 • Een drinkstop wordt indien gewenst toegevoegd
 • Selecteer de taal of combinatie van 2 talen (NL – FR – EN)
 • Een prijs voor het winnend team; tal van mogelijkheden bespreekbaar.

 

Onze locaties

Dit concept bestaat al in AntwerpenBrusselBruggeGentLeuvenMechelenAalstOostendeKortrijkIeperLierBergen (Mons)KnokkeGeldenaken (Jodoigne) en Rijsel (Lille). Wenst u een andere locatie? Geen probleem! We ontwikkelen dit programma op uw vraag in éénder welke stad.

In Brussel bestaat ook een  “Comic Strip” versie, volledig in het thema van Belgische stripverhalen.

Voetrally, teambuilding in de stad 

Een perfecte en budgetvriendelijke teambuilding in de stad. Het eenvoudige en ludieke concept is ideaal om op een ongedwongen manier echt even tijd te hebben om elkaar beter te leren kennen. Zeer toegankelijk voor alle leeftijden. Hierdoor valt het ook in de smaak bij de vele bedrijven die van dit programma al gebruikt hebben om van hun team een hechte groep te maken.

De leuke mix van vragen, doe-opdrachten, foto-opdrachten en de fotozoektocht zorgen voor een zeer gewaardeerde mengeling van invulling. Iedereen kan er zijn gading in kwijt. En het stimuleert ook om echt als team aan de slag te gaan. Want elk teamlid zal nodig zijn om alle vragen te kunnen beantwoorden, de opdrachten goed uit voeren en zoveel mogelijk foto’s van de zoektocht te vinden.

Tijdens een aangename wandeltocht doorheen het hart van één van de vele prachtige steden waar deze activiteit plaats vindt, (her)ontdekt u zoveel moois.

De monumentale gebouwen, smalle steegjes, gezellige pleintjes, … kortom alle bekende en onbekende parels van de stad. En geef toe, onze Vlaamse kunststeden zijn zeker eens een bezoekje waard!

Een meerwaarde is zeker dat de activiteit op vele manieren gepersonaliseerd kan worden. Naast het kiezen van start- en eindplaats, het bepalen van de tijdsduur en de voertaal, zijn er nog mogelijkheden om deze teambuilding in de stad aan al uw wensen te laten voldoen. Las bijvoorbeeld een pauze voor een drankje in of voeg een stop in een typisch chocoladewinkeltje toe aan de route. Het zorgt voor zeer gesmaakte extraatjes en geven een echte meerwaarde.

Wenst u dit alles ook te combineren met een drink, lunch of diner? Dan voegen we dit met veel plezier toe aan het voorstel. Geef ons uw voorkeuren en één van de professionele Perfect+ event producers stelt voor u het ideale pakket samen.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.