Family Days+

FAMILY DAYS

Perfect+ Family Days

Een family day is een bijzondere gelegenheid voor bedrijven om hun medewerkers en hun gezinnen te bedanken voor hun harde werk en toewijding. Het is een dag waarop het hele gezin kan genieten van leuke activiteiten en elkaar beter kan leren kennen buiten de werkomgeving. Het organiseren van een family day kan een enorme boost geven aan de moraal en het teamgevoel van de medewerkers, wat weer kan leiden tot betere prestaties en meer loyaliteit.

Een geslaagde family day begint met een goed concept en planning. Het is belangrijk om rekening te houden met de interesses van de medewerkers en hun gezinnen en te kiezen voor activiteiten die voor alle leeftijden geschikt zijn. Hieronder staan enkele ideeën voor een geslaagde family day:

 • Sportdag: organiseer een sportdag met verschillende spellen en wedstrijden waarbij teams van medewerkers en hun gezinnen tegen elkaar strijden. Zorg voor een prijsuitreiking en een barbecue om de dag af te sluiten.
 • Dagje uit: neem het hele gezin mee op een dagje uit naar een pretpark, dierentuin of museum. Dit is een geweldige manier om de band tussen de medewerkers en hun gezinnen te versterken.
 • Workshop: organiseer een workshop waarbij medewerkers en hun gezinnen samen iets kunnen maken, zoals een schilderij of een knutselwerk. Dit is niet alleen leuk, maar kan ook zorgen voor nieuwe inzichten en inspiratie.
 • Picknick: organiseer een picknick in het park of op het strand. We zorgen voor hapjes, drankjes en activiteiten voor zowel de volwassenen als hun kinderen, zoals een speurtocht of een schattenjacht.

Een family day kan natuurlijk op maat gemaakt worden voor elk bedrijf. Het is belangrijk om de activiteiten af te stemmen op de interesses en behoeften van de medewerkers en hun gezinnen. Het organiseren van een family day vergt echter wel wat tijd en moeite. Het kan daarom verstandig zijn om een evenementenbureau in te schakelen dat ervaring heeft met het organiseren van family days. Dit bespaart niet alleen tijd, maar garandeert ook dat de dag tot in de puntjes is geregeld en dat alles vlekkeloos verloopt.

Al met al kan een family day een waardevolle investering zijn voor elk bedrijf. Het kan bijdragen aan een positieve werkomgeving en een sterk teamgevoel, wat weer kan leiden tot betere prestaties en meer loyaliteit van medewerkers.

Case 1: Family day @ Chateau-ferme de Moriensart

 • Klant: Electro Test.
 • Doelgroep: medewerkers met hun gezin.
 • Locatie: de kasteelboerderij van Moriensart, gelegen tussen Lasne, Limelette en Ottignies, was de perfecte omgeving en setting voor deze family day.
 • F&B-formule: verwelkoming met aperitief, gezellige BBQ, vieruurtje en doorlopende open bar.
 • Animatie: een ruim assortiment aan volksspelen voor jong en oud, grime, springkastelen, gekke fietsen, ballenbad, speeltapijt voor de allerkleinsten en diverse workshops.

Case 2: Family day @ Ijsmolenhoeve

 • Klant: Trans Europe Express.
 • Doelgroep: medewerkers met hun gezin.
 • Locatie: de Ijsmolenhoeve, gelegen vlakbij het Muziekbos in Ronse, was de perfecte omgeving en setting voor deze family day.
 • F&B-formule: doorlopende open bar, gezellige BBQ, vieruurtje en afsluitende drink met hapjes.
 • Animatie: high ropes, free fall en via ferret, muurklimmen, speleologie, boogschieten, pony rit, speeltuin, huifkartocht, fotozoektocht, doorlopende DJ-set en nog zoveel meer.
Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.