Teambuilding schattenjacht Brugge+

TEAMBUILDING & FUN < SMS SPEURTOCHTEN < BRUGGE

Perfect+ Teambuilding schattenjacht Brugge

Teambuilding schattenjacht Brugge

Duik in het verleden van de struikrover Bakelandt vol hints in de stad. Leuk en boeiend.

Brugge, een stad die bulkt van geschiedenis. Dit stadsspel brengt teams terug naar de tijd van Napoleon toen de beruchte roversbende van Baekelandt de streek onveilig maakte.

In dit boeiend spel waar via SMS naar een geheim genootschap wordt gecommuniceerd, wordt u verplicht terug te keren in de tijd, en slim en vernuftig aan de slag te blijven.

Welk team slaagt erin genoeg stukjes van de puzzel samen te krijgen om als eerste de verborgen schat van Baekelandt in de wacht te slepen.

Duur: 2 à 2,5 uur. Een boeiende manier om Brugge te (her)ontdekken.

Onze Teambuildings in Brugge

De teambuilding schattenjacht Brugge:

In de betoverende omgeving van Brugge wordt teambuilding naar een hoger niveau getild met een meeslepende schattenjacht geïnspireerd door de legendarische Bende van Baekelandt. Deze unieke ervaring combineert historie, spanning en teamwork op een meesterlijke manier.

Bij de start van de schattenjacht ontvangt elk team lid een mobiele telefoon, waarop intrigerende SMS-berichten verschijnen die deel uitmaken van het mysterieuze verhaal van de Bende van Baekelandt. De teams worden meegezogen in het criminele verleden van deze beruchte bende die in de 18e eeuw Brugge onveilig maakte. De boeiende SMS-berichten onthullen hints, aanwijzingen en raadsels die de teams moeten oplossen om de schat van Baekelandt te ontdekken.

Terwijl de teams door de kronkelende straatjes van Brugge dwalen, komen ze langs historische bezienswaardigheden die verband houden met de Bende van Baekelandt. Elk team moet hun kennis testen en raadsels oplossen om de volgende locatie te onthullen. 

Onderweg stuiten de teams op uitdagingen die hen uitdagen op het gebied van teamwork en strategie. Geïnspireerd door de activiteiten van de Bende van Baekelandt, versterken we de onderlinge samenwerking en communicatie. Het oplossen van puzzels, het vinden van verborgen aanwijzingen en het succesvol voltooien van de opdrachten de teams dichter bij de ultieme beloning: de schat van Baekelandt.

Met het thema van de Bende van Baekelandt, is niet alleen een avontuurlijke teambuildingervaring, maar ook een reis door de rijke geschiedenis van de stad. Het brengt deelnemers niet alleen dichter bij elkaar, maar ook dichter bij het fascinerende verleden van Brugge en de mysterieuze figuren die het hebben gevormd. Een combinatie van spanning, educatie en teamwork maakt deze schattenjacht een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.