Spannende escape game Mechelen+

TEAMBUILDING & FUN < ESCAPEGAMES < MECHELEN

Perfect+ spannende escape game Mechelen

Deelnemen aan een spannende escape game in Mechelen? Hebben jullie wat nodig is om zoveel mogelijk kluizen te kraken? Dragen jullie team spirit hoog in het vaandel? Is teamwork ‘a piece of cake’ voor jullie? Lees dan zeker verder en ontdek waarom onze spannende escape game in Mechelen ‘Dé EscapeGame’ ongetwijfeld jullie volgende succesvol teamuitje vormt. 

Wat is cruciaal tijdens onze spannende escape game in Mechelen? Wat is er nodig om dit uniek en interactief teamuitje te laten slagen? Wel, essentieel is : werk samen als team. Overleg met de collega’s. Denk logisch na onder tijdsdruk. Beschouw elk teamlid zijn/haar input als belangrijk. Ontsnap wanneer nodig. Giet al deze elementen in een teambuildingactiviteit en het resultaat is Dé EscapeGame. De booster voor de teamspirit binnen het bedrijf.

Een korte briefing wordt gevolgd door het overhandigen van de iPad (met mobiel internet) en een koffer vol materialen. Eerst nog even een teamnaam kiezen en een teamselfie nemen en dan is het aan de ploegjes om zich over de binnenstad van Mechelen te verspreiden. What’s next? That’s up to you. Misschien beter even overleggen en een logische route bepalen, of er toch maar invliegen zoals kippen zonder kop. Aan jullie de keuze. Wat de juiste strategie is/was zal blijken op het einde van deze spannende escape game, tijdens de prijsuitreiking. 

 

Onze Teambuildings in Mechelen

We bieden u de ultieme escape room feeling, maar dan in de open lucht. Nog enkele pluspunten van onze spannende escape game :

  • Geen opsluiting gedurende 1 uur.
  • Geen beperkingen op vlak van tijdsduur.
  • Onbeperkt aantal deelnemers.
  • Geen moeilijkheden bij meertalige groepen (Nederlands – Frans – Engels – combinatie van 2 talen).
  • 100% coronaproof.

Een korte samenvatting: onze spannende escape game Mechelen, ‘Dé EscapeGame’ is een ‘one of a kind’ interactieve belevenis die zich afspeelt binnen het kader van de prachtige binnenstad van Mechelen. Nieuwsgierig naar dit uniek teamevent? Vraag snel uw voorstel.

Spannende escape game in Mechelen

U heeft er waarschijnlijk al eens over nagedacht bij het brainstormen over het volgend teamuitstapje of de volgende teambuilding met de collega’s: een escape room. Al snel stoten jullie echter op een aantal moeilijkheden: beperking qua aantal, tijd, enz… Al deze ‘problemen’ zijn nu verleden tijd door onze unieke en spannende escape game Mechelen ‘De EscapeGame’. Alle voordelen van een escape room gecombineerd met alle voordelen van een outdoor activiteit. Voor elk wat wils dus.

Een team bestaat doorgaans uit heel wat verschillende persoonlijkheden. Iedereen is uniek, heeft zijn/haar eigen interesses, fysieke capaciteiten, etc. Niet makkelijk dus om een teambuilding te organiseren waar iedereen zijn/haar gading in vindt. Niet zo bij onze EscapeGame: iedereen is nodig om dit spannend teamuitje tot een goed einde te brengen. Allemaal samen deze unieke, interactieve, hoogtechnologische en spannende escape game beleven zorgt voor een ongekende boost voor de teamspirit en samenhorigheid binnen het bedrijf. Dit uiteraard op een ongedwongen en plezante manier.

De binnenstad van Mechelen, met z’n prachtige pleinen, kronkelende straatjes en groene parken vormt het decor van de spannende escape game ‘Dé EscapeGame’. Deze stad is voor velen onbekend, maar is toch wel één van de Belgische parels. Combineer dit kader met het superspannende spelconcept van onze escape game en het ideale teamuitje is het resultaat.

Ook maatwerk is perfect mogelijk bij de EscapeGame. We verwerken met plezier een origineel thema, input van uw eigen bedrijf en nog zo veel meer in dit unieke spelconcept.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.