BikeGame Leuven+

TEAMBUILDING & FUN < BIKEGAME < LEUVEN

Perfect+ BikeGame Leuven

Het Leuvense Ommeland verkennen met iPad en fiets staat garant voor een beklijvende en leuke teambuilding of funactiviteit voor uw groep.

Deze exclusieve BikeGame voert je vanuit Leuven over de prachtige Hagelandse heuvelruggen! Een verrassend parcours dat bovendien doorspekt is met pittige opdrachten!

Aan de hand van case-vragen wordt het uitvoerend vermogen of strategisch inzicht van de strijdende teams getest. Logisch nadenken, samenwerking, inventiviteit en goede navigatie leidt tot de felbegeerde overwinning!

Ook perfect als pure incentive of ontspannende activiteit.

Onze Teambuildings in Leuven

Ontdek de stad op een unieke manier met onze opwindende teambuildingactiviteit, De BikeGame Leuven.

Gewapend met een fiets en een iPad, gaan teams op avontuur om de prachtige binnenstad van Leuven en de omliggende omgeving te verkennen. Door middel van nauwkeurige navigatie en het beantwoorden van uitdagende vragen, worden de deelnemers uitgedaagd om hun kennis van de stad te testen en verborgen juweeltjes te ontdekken.

Tijdens De BikeGame worden teams niet alleen belast met het vinden van de juiste route, maar ook met het voltooien van verschillende foto- en video-opdrachten. Deze opdrachten variëren van het vastleggen van iconische bezienswaardigheden tot het uitvoeren van leuke en creatieve uitdagingen die het teamwerk bevorderen en de teamgeest versterken.

Dit interactieve concept combineert plezier, avontuur en teamwork op een unieke manier.

Hierdoor beleven deelnemers een onvergetelijke ervaring terwijl ze de stad verkennen. Bovendien biedt De BikeGame een geweldige kans voor teamleden om elkaar beter te leren kennen, samen te werken en herinneringen te creëren die lang bij zullen blijven.

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een teambuildingdag of een groepsactiviteit , De BikeGame is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een leuke en uitdagende manier om Leuven te ontdekken. Dus stap op de fiets, grijp je iPad en bereid je voor op een spannend avontuur door de straten van deze prachtige stad en haar omgeving.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.