Fotozoektocht Oostende+

TEAMBUILDING & FUN < ZOEKTOCHTEN < OOSTENDE

Perfect+ Fotozoektocht Oostende

Ontdek de Koningin der badsteden op een boeiende manier met onze teambuilding fotozoektocht Oostende.

Een unieke activiteit die het verkennen van deze bruisende stad combineert met spannende puzzels en teamwork. Als de koningin der badsteden, heeft Oostende een rijke geschiedenis en een schat aan iconische locaties om te verkennen. Van de thuishaven van legendarische muzikant Arno tot de inspirerende plekken die de beroemde schilder James Ensor inspireerden, er valt veel te ontdekken tijdens deze spannende zoektocht.

Gewapend met een lijst met foto’s van herkenbare plekken en bezienswaardigheden, gaan teams op pad om de stad te verkennen.

Langs de sfeervolle Mercator, de levendige Vistrap en het statige casino Kursaal. Elke locatie een nieuw raadsel om op te lossen en een nieuwe uitdaging om aan te gaan. Door samen te werken en hun observatievaardigheden te gebruiken, moeten de teams de foto’s lokaliseren. En zo de bijbehorende rebus ontcijferen om verder te komen in de zoektocht.

Onze Teambuildings in Oostende

Het eerste team dat alle foto’s vindt en de rebus oplost,

wordt beloond met een lokale prijs. Hierdoor blijft de competitie en de motivatie om te winnen hoog. Dit zorgt voor een extra dosis spanning en opwinding tijdens de zoektocht. Terwijl teams hun best doen om als eerste de finish te bereiken.

Onze fotozoektocht is geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen en biedt een perfecte gelegenheid voor teambuilding, incentives of gewoon voor een leuk dagje uit met vrienden. De activiteit combineert het plezier van het verkennen van een nieuwe stad met de uitdaging van het oplossen van puzzels. Daardoor is het een ideale manier om de teamgeest te versterken en de banden binnen het team te versterken.

Tijdens de wandeling door de straten van Oostende kunnen deelnemers genieten van de architectuur, de cultuur en de levendige sfeer van de stad. En tegelijkertijd werken aan hun probleemoplossende vaardigheden en hun samenwerkingsvermogen verbeteren. Dit maakt de fotozoektocht niet alleen leuk en opwindend,. Maar ook educatief en verrijkend voor alle deelnemers.

Kortom, onze teambuilding fotozoektocht in Oostende biedt een onvergetelijke ervaring vol plezier, uitdaging en ontdekking.

Het is de perfecte manier om de stad te verkennen en tegelijkertijd de banden binnen het team te versterken. Kom en ontdek Oostende op een geheel nieuwe manier met onze spannende fotozoektocht!

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.