Interactieve quiz Tussen de Gangen+

TEAMBUILDING < QUIZFORMULES < DINER-QUIZ

Perfect+ Interactieve quiz Tussen de Gangen

Interactieve quiz Tussen de Gangen, … de perfecte combinatie van lekker eten en plezier.

Een onvergetelijke middag/avond gegarandeerd. Een multimedia quiz voor bollebozen en dé all-roundquiz voor jong en oud en dit tussen de gangen van een lunch of diner.

In verschillende teams worden de deelnemers door een quizmaster met jaren ervaring uitgenodigd voor een interactieve quiz. Tussen de gangen van de maaltijd door moet men de antwoorden zien te vinden op leuke, bizarre en grillige algemene kennis vragen, met een prijs voor het beste team! 

Geen zoveelste saai diner, maar een middag of avond vol plezier die voorbij vliegt. 

Stel je voor: tussen de gangen van een heerlijk diner door, worden teamleden uitgedaagd om hun kennis te testen in een levendige algemene kennisquiz.

De aroma’s van het hoofdgerecht vermengen zich met de opwinding van de competitie. De teams worden gevormd. Ze strijden tegen elkaar in een gevarieerde reeks vragen, van geschiedenis tot popcultuur en muziek.

De interactieve quiz Tussen de Gangen dient niet alleen als een plezierige afleiding tijdens het diner. Het is ook als een perfecte ijsbreker.

De teams verdiepen zich verdiepen in het beantwoorden van de vragen. Er ontstaateen sfeer van camaraderie en samenwerking. De teamleden bundelen hun krachten om tot de juiste antwoorden te komen.

De interactieve quiz Tussen de Gangen van het diner door biedt een informele setting waarin teamleden elkaar op een nieuwe manier kunnen leren kennen. Terwijl ze tegelijkertijd hun kennis testen en uitbreiden. Het bevordert niet alleen teambuilding en samenwerking. Het zorgt ook voor een memorabele en vermakelijke ervaring die lang na het diner zal bijblijven. Een niet-alledaags etentje met het team, maar een avond of middag vol plezier. 

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.