Escape game Lille Rijsel+

TEAMBUILDING & FUN < ESCAPEGAMES < RIJSEL-LILLE

Perfect+ Escape game Lille Rijsel

Trek er op uit doorheen Rijsel met een iPad, interactief stadssplan en een aktentas. 

Op verschillende plaatsen in de stad zijn virtuele kluizen geplaatst, het is aan jullie om deze te kraken. Hoe? Ontrafel de enigma’s en ontcijfer de raadsels. Enkel de juiste oplossing leidt jullie naar de juiste code en het geld in de kluizen. De verkeerde code leidt jullie naar de enige overgebleven optie op dat moment: zo snel mogelijk ontsnappen. 

Nieuwsgierig naar dit uniek teamevent? Vraag snel uw voorstel.

Het avontuur van de escape game Lille Rijsel begint wanneer je de eerste aanwijzing krijgt,

Teams worden uitgerust met een iPad, interactief stadsplan en een mysterieuze aktentas. Met de aanwijzingen in de hand trek je door de kronkelende straten van de oude stad. Op zoek naar de virtuele kluizen die op slimme locaties zijn verstopt. Elk nieuw ontdekt monument, elke historische plek brengt je dichter bij het kraken van de code.

Terwijl je door de levendige straten dwaalt, word je ondergedompeld in de rijke geschiedenis en cultuur van Rijsel. Misschien stuit je op een cryptische boodschap. Of ontcijfer je een aanwijzing verborgen in een eeuwenoud standbeeld. Samen met je team probeer je elk raadsel op te lossen en elke puzzel te kraken. In een race tegen de tijd en andere teams die ook strijden om de schatten van de stad te vinden.

Naarmate de tijd verstrijkt, neemt de spanning toe tijdens de escape game Lille Rijsel.

Elke opgeloste raadsel brengt je dichter bij de felbegeerde beloning, maar elke fout kan fataal zijn. Wanneer de druk om te ontsnappen voelbaar wordt, moeten jij en je team snel beslissen: blijven jullie doorgaan met het oplossen van raadsels en het jagen op de schat, of is het tijd om te vluchten en de enige optie te kiezen die overblijft?

De EscapeGame in Rijsel is niet alleen een test van intelligentie en teamwork, maar ook een avontuurlijke reis door de straten van deze prachtige stad. Durven jullie de uitdaging aan? Vraag snel naar meer informatie en bereid je voor op een onvergetelijk teamevent vol spanning, strategie en mysterie.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.