BikeGame Mechelen - Dijlestreek+

TEAMBUILDING & FUN < BIKEGAME < MECHELEN

Perfect+ BikeGame Mechelen - Dijlestreek

Dé BikeGame Mechelen, dat is …

een exclusieve, interactieve belevenis met iPad en GPS op de fiets. Onvergetelijke outdoor funmomenten met het team gegarandeerd.

De BikeGame neemt u mee op een ontdekkingstocht in en rond Mechelen. Al fietsend en enkel gestuurd door een GPS en een iPad met mobiel internet trekken de teams er op uit. Zowel de stad als het ommeland met de kronkelende Zenne en de machtige Dijle vormen het speelterrein tijdens deze interactieve belevenis. Juiste antwoorden geven en originele foto’s doorsturen doet u via de iPad.

Benodigdheden zijn teamwork, strategisch inzicht, logica, maar geniet vooral ook van al het moois dat het Mechelse Ommeland u te bieden heeft!

Onze Teambuildings in Mechelen

Bike game Mechelen en Dijlestreek!

Welkom bij ons avontuurlijke teambuilding programma waarbij teams per fiets de prachtige stad Mechelen en haar schilderachtige omgeving verkennen. Gewapend met een iPad en onze speciale app, krijgen deelnemers de vrijheid om hun eigen unieke route te bepalen terwijl ze door Mechelen en de nabijgelegen dorpjes zoals Heffen, Leest en meer trekken.

De app fungeert als gids en uitdager, waarbij teams onderweg een verscheidenheid aan vragen moeten beantwoorden die hun kennis van de regio testen. Van historische feiten over de bezienswaardigheden tot leuke weetjes over de lokale cultuur, elke juiste reactie brengt hen dichter bij de overwinning.

Maar het gaat niet alleen om het verzamelen van informatie.

onderweg worden de teams ook uitgedaagd met boeiende foto- en videopdrachten die hun creativiteit en teamwerkvaardigheden stimuleren. Of het nu gaat om het vastleggen van een adembenemend uitzicht vanaf de top van de Sint-Romboutstoren of het naspelen van een historisch moment op een pittoresk dorpsplein, elke opdracht zorgt voor memorabele momenten en versterkt de band tussen teamleden.

Terwijl de teams zich een weg banen door de kronkelende wegen en groene landschappen van Mechelen en haar omgeving, worden ze ondergedompeld in de schoonheid en charme van de regio. Van idyllische parken tot rustige waterwegen, elke bocht onthult nieuwe ontdekkingen en stimuleert de nieuwsgierigheid van de deelnemers.

Naarmate de BikeGame Mechelen vordert en de zon langzaam ondergaat over het serene landschap,

keren de teams terug naar het startpunt, vervuld van opwinding en voldoening over hun avontuurlijke reis. Of ze nu als winnaars uit de bus komen of niet, één ding is zeker: ze hebben een onvergetelijke dag beleefd, vol avontuur, teamwork en ontdekkingen, en hebben een nieuwe waardering gekregen voor de prachtige stad Mechelen en haar omgeving.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.