Spannende escape game Gent+

TEAMBUILDING & FUN < ESCAPEGAMES < GENT

Perfect+ spannende escape game Gent

Spannende escape game in Gent. Het prachtige Gent doorkruisen aan de hand van een iPad, een interactief stadsplan en een aktentas vol materialen. Een spannend teamevent vol verrassingen in het kader van één van de meest gezellige steden van België, Gent. Dit zijn stuk voor stuk omschrijvingen van onze spannende escape game in Gent, ‘Dé EscapeGame’.

De collega’s worden verdeeld in verschillende teams. Doel van de teams: zoveel mogelijk kluizen, verspreid over de stad, kraken en op die manier geld verdienen. Logisch nadenken, teamwork, overleg en tactisch inzicht zijn onmisbare elementen. Eén onvergetelijk teamuitje voor alle deelnemers, ongeacht hun fysieke mogelijkheden, interesses, leeftijd, etc. Iedereen vindt ongetwijfeld zijn/haar gading tijdens deze teambuildingactiviteit in Gent.

Op zoek naar een teamevent die de groepssfeer laat stijgen naar ongekende hoogtes, een fun activiteit met de collega’s, een ongedwongen teambuilding, spannende momenten in Gent, …? Twijfel niet, onze spannende escape game ‘Dé EscapeGame’ is waar jullie naar op zoek zijn. Na afloop krijgt de teamspirit binnen het bedrijf een ongelooflijke boost.

De teams worden niet opgesloten in een ruimte gedurende 1 uur, maar beleven de ultieme escape room feeling in open lucht. Spanning, breinkrakers, overlegmomenten, discussies, euforie, maar ook soms snel ontsnappen. Teamwork is een vereiste tijdens onze spannende escape game. Zonder samenwerking geen overwinning.

Onze Teambuildings in Gent

Nog een aantal voordelen van onze spannende escape game :

  • Geen enkele beperking qua groepsgrootte (van 5 tot 1000 en meer).
  • Meertaligheid is geen enkel probleem. Dit teamuitje is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels of een combinatie van 2 talen.
  • 100% coronaproof.
  • Perfect geschikt voor een heterogene groep. No one is left behind.

Zoals u bovenstaand kan lezen, hoeft u niet verder te kijken voor jullie volgende teambuildingactiviteit, want u heeft deze al gevonden: onze spannende escape game in Gent ‘Dé EscapeGame’. Deze unieke en interactieve EscapeGame beleven met uw team, collega’s, etc.? Vraag snel een voorstel aan.

Via de iPad beleven de teams een hoog-technologische escape game. Zien waar de kluizen zich bevinden in de stad, de ranking in real-time aflezen, chatten met de andere teams, kijken waar de andere teams zich bevinden, groepsfoto’s nemen, video’s maken, etc. Allemaal onderdelen van dé EscapeGame.

Spannende escape game in Gent

Wat zoekt u allemaal in een teamuitje? Spanning, plezier, samenwerking, overleg, verrassende momenten, competitie-element, …. Wel, dit zijn stuk voor stuk cruciale onderdelen van onze spannende escape game ‘Dé EscapeGame’.

Plaats dit alles in het imposante en toch gezellige kader van de Arteveldestad, Gent en het plaatje is compleet. Voor de stad is er echter in deze escape game een bijrol weggelegd. De teams doorkruisen de Gentse stede op een unieke manier, maar de spots zijn vooral gericht op de breinkrakers, enigma’s en het spannende spelconcept.

Belangrijk voor een teambuildingactiviteit is dat iedereen binnen het bedrijf kan deelnemen én niemand uitgesloten wordt. Fysieke capaciteiten, interesses, leeftijd, etc… maken niks uit bij onze spannende escape game ‘Dé EscapeGame’. Iedereen wordt naar waarde geschat in dit teamuitje en heeft zijn rol in het slagen van de escape game. Elke input is belangrijk om het teamevent te laten slagen.

Ook maatwerk (= onze passie) is perfect mogelijk bij de escape game. U wenst een bepaald specifiek thema te verwerken = geen enkel probleem. De waarden van het bedrijf moeten deel uitmaken van het teamuitje = a piece of cake. Iemand moet in de bloemetjes gezet worden = no worries, we’ll take care of it.

Aarzel dus niet langer en vraag meteen hier uw offerte aan voor een onvergetelijke en spannende escape game in Gent. Op die manier is de eerste stap naar een #perfectteam gezet. Bij de volgende stappen wordt u op en top begeleid door een ervaren Perfect+ medewerker.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.