Stadsspel Lille (FR) Dé CityGame+

TEAMBUILDING & FUN < SMARTCITYGAMES < LILLE (RIJSEL)

Perfect+ Stadsspel Lille (FR) Dé CityGame

Lille (Rijsel) beleven op een onvergetelijke en interactieve manier!

De CityGame is niet zomaar een stadsspel! De teams moeten hun weg in de stadsjungle vinden, terwijl het spel via mobiel internet op de iPads gespeeld wordt. Het is interactief, fun en stadsverkennend. Ook competitieve geesten kunnen zich via de realtime ranking volledig geven.

Voeg bij al deze elementen nog eens het decor van de Rijselse binnenstad toe en u weet dat het een topactiviteit wordt! Gesitueerd net over de Franse grens biedt Rijsel een mix van Franse en Vlaamse invloeden.

Een historisch en modern stadsdeel gaan er hand in hand. Ontdek er de kathedraal, Opéra, het belfort en zoveel moois in de erg levendige stadskern.

Meer info over het algemeen concept van de CityGame vindt u hier.

Ontdek Rijsel op een unieke en interactieve manier met onze spannende CityGame – een verfrissend en innovatief teambuildingconcept dat teams uitdaagt om de stad te verkennen met behulp van iPads. Met deze boeiende activiteit krijgen deelnemers de kans om niet alleen de historische schoonheid van Rijsel te ontdekken, maar ook om samen te werken, te communiceren en hun creativiteit te tonen terwijl ze een reeks uitdagende taken voltooien.

Bij de start van het spel worden teams uitgerust met iPads, waarop ze toegang hebben tot een scala aan opdrachten, vragen en uitdagingen die verspreid zijn over de stad. Van trivia-vragen over de lokale geschiedenis tot hilarische foto-opdrachten en het maken van video’s, elk aspect van de CityGame is ontworpen om de deelnemers te boeien en te vermaken terwijl ze samenwerken om punten te scoren en hun rivalen te verslaan.

Terwijl teams door de straten van Rijsel dwalen, worden ze uitgedaagd om hun probleemoplossende vaardigheden te gebruiken om raadsels op te lossen, hun kennis te testen met culturele trivia en hun creativiteit te tonen bij het uitvoeren van ludieke opdrachten. Of het nu gaat om het vinden van verborgen juweeltjes in de stad, het recreëren van beroemde scènes uit de geschiedenis of het vastleggen van komische momenten op camera, de CityGame biedt een breed scala aan activiteiten die garant staan voor plezier en avontuur.

Wat dit teambuildingconcept zo effectief maakt, is de nadruk op samenwerking en communicatie. Teams moeten nauw samenwerken om strategieën te bedenken, taken te verdelen en elkaar te ondersteunen bij het volbrengen van de uitdagingen. Deze samenwerkingsvaardigheden zijn niet alleen van onschatbare waarde tijdens het spel, maar kunnen ook worden overgedragen naar de werkomgeving, waar effectieve teamcommunicatie cruciaal is voor succes.

Kortom, de CityGame in Rijsel biedt niet alleen een opwindende en vermakelijke manier om de stad te verkennen, maar ook een waardevolle kans voor teams om hun banden te versterken, hun vaardigheden te ontwikkelen en onvergetelijke herinneringen te creëren in het hart van deze bruisende stad.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.