teamBuild'In Mechelen+

TEAMBUILDING & FUN < teamBUILD'IN MECHELEN

Perfect+ teamBuild'In Mechelen

Teambuild’In Mechelen, laureaat teambuildingwedstrijd Meet In Mechelen

Stel je voor dat je de kans krijgt om deel te nemen aan een ongelooflijke teambuildingervaring waarbij je een stad moet opbouwen vanaf een nederzetting uit de oudheid tot een hedendaagse stad. In Mechelen is dit precies wat je vanaf nu kunt doen. Dit innovatieve teambuildingprogramma heeft als doel om de deelnemers te leren hoe belangrijk het is om als team samen te werken, hoe ze effectief kunnen communiceren en hoe ze een doel kunnen bereiken door middel van teamwork.

Het gezamenlijke doel?

Het programma begint met een briefing en een introductie over de teambuilding en de uitdagingen waarmee de deelnemers worden geconfronteerd. Vervolgens worden ze opgedeeld volgens de 5 families, elk met hun eigen specialisatie en ambacht: bouwers, koks, kunstenaars, verhalenvertellers en boeren. Dan is het aan jullie om de stad te laten groeien en zichzelf ontwikkelen.

Onze andere Teambuildings in Mechelen

De uitdagingen zijn gevarieerd bij Teambuild’In Mechelen.

Ze omvatten alles van (thematische) trivia vragen over de stad Mechelen tot praktische proeven en doe-opdrachten. Sommige uitdagingen vereisen dat de teams hun creativiteit gebruiken, terwijl andere uitdagingen een beroep doen op hun fysieke en mentale vaardigheden. Bijvoorbeeld, teams kunnen worden uitgedaagd om een bouwwerk te maken van verschillende materialen of om een lokale specialiteit te proeven en te herkennen.

Het is belangrijk voor de teams om samen te werken en hun taken te verdelen om zo efficiënt mogelijk te zijn. Ze moeten strategisch denken en communiceren om alle opdrachten zo goed mogelijk af te ronden. Naarmate de teams meer opdrachten afronden, groeit de stad stap voor stap. De uitdagingen worden ook steeds moeilijker naarmate de stad zich verder ontwikkelt, wat zorgt voor een spannende en uitdagende ervaring.

Terwijl de stad groeit, groeit ook de macht van de vijf families die Mechelen opbouwen.

Naarmate ze meer opdrachten voltooien, krijgen de families meer invloed en worden ze een belangrijke speler in het teambuildingprogramma. Op het einde, wanneer alle doelen zijn bereikt en de stad het gouden tijdperk heeft bereikt, moet één familie haar verantwoordelijkheid op zich nemen en de sleutel van de stad ontvangen.

Teambuild’In Mechelen is niet alleen leuk en uitdagend,

maar het biedt onderhuids ook waardevolle lessen over samenwerking en teamwerk. Het is een geweldige manier om de banden tussen collega’s te versterken, Mechelen te (her)ontdekken) en om een unieke ervaring te delen die nog lang zal bijblijven.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.