BikeGame Gent - Leiestreek+

TEAMBUILDING & FUN < BIKEGAME < GENT-LEIESTREEK

Perfect+ BikeGame Gent - Leiestreek

BikeGame Gent – Leiestreek

Samen op de fiets gestuurd door een iPad en een GPS. Pure interactieve fun of een ideale teambuildingactiviteit voor iedereen. Exclusieve belevenis!

De outdoor en competitieve BikeGame gaat nu door Gent naar het idyllische schilderslandschap van de Leiestreek.

Teams worden uitgerust met een iPad voorzien van mobiel internet en GPS. Aan de hand van een reeks buitengewone zoekopdrachten worden al uw vaardigheden op de proef gesteld. Niet zomaar een GPS-spelletje dus, maar letterlijk interactief en dus… verrassend!

De kronkelende Leie en groene omgeving bieden bovendien het perfecte kader voor dit exclusief belevenisspel! Fun gegarandeerd! 

Onze Teambuildings in Gent

Ontdek de pittoreske charme van Gent

en haar omliggende dorpjes zoals Afsnee, Drongen en De Pinte met onze boeiende BikeGame, een unieke ervaring die teambuilding en avontuur combineert! Gewapend met niets dan een iPad en een gezonde dosis nieuwsgierigheid, ga je op een onvergetelijke reis door een schilderachtig groene regio, waar geschiedenis en natuur samenkomen in perfecte harmonie.

De BikeGame Gent – Leiestreek begint in het hart van Gent,

waar je team zich verzamelt en de eerste opdrachten ontgrendelt via onze speciale app. Van daaruit fiets je door kronkelende steegjes en langs majestueuze grachten, op weg naar de rustigere buitenwijken. Onderweg word je uitgedaagd met vragen die je kennis van de omgeving testen en opdrachten die je creativiteit en teamwerk stimuleren.

Terwijl je de idyllische dorpjes bereikt, zoals het charmante Afsnee en het pittoreske Drongen, word je ondergedompeld in een wereld van groene weiden, rustige waterwegen en historische gebouwen. Elk punt op de route onthult nieuwe uitdagingen, variërend van het oplossen van puzzels tot het vastleggen van adembenemende foto’s en video’s die de schoonheid van de omgeving vastleggen.

De BikeGame is ontworpen om een lichte sportieve uitdaging te bieden,

geschikt voor alle deelnemers, ongeacht hun niveau van conditie. Het draait allemaal om het verkennen van de omgeving, het delen van plezierige momenten met je teamgenoten en het creëren van blijvende herinneringen.

Naarmate de dag vordert en je de weg terug naar Gent inslaat, zul je merken dat niet alleen je benen in beweging zijn gekomen, maar ook je geest. De BikeGame is niet alleen een fysieke activiteit, maar ook een mentale uitdaging die je vermogen tot samenwerking, probleemoplossend denken en creativiteit bevordert.

Of je nu een lokale inwoner bent die op zoek is naar een nieuwe manier om de omgeving te verkennen of een bezoeker die de verborgen schatten van Gent en haar omliggende dorpjes wil ontdekken, onze BikeGame belooft een onvergetelijke ervaring te bieden voor jou en je team. Dus stap op je fiets, activeer de app en laat het avontuur beginnen!

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.