Muzikale teambuilding

Echte muzikale teambuilding

Om het met de woorden van The New Radicals te zeggen: “You’ve got the music in you”. Of toch eerder die van Kiki Dee: “I’ve got the music in me”. Geen zorgen … wij brengen het naar buiten met de mooie variatie aan weergaloze teambuildingconcepten binnen het nieuwste teambuildingsegment van Perfect+:

  • Muzikale teambuilding is … jullie ongedwongen uit de comfortzone halen.
  • Muzikale teambuilding brengt … out of the box thinking naar boven.
  • Muzikale teambuilding creërt … een ongezien samenhorigheidsgevoel.
  • Muzikale teambuilding staat voor … een ongeziene boost van de team spirit.

You’ve got the Music in You

Bij deze teambuilding neemt het team deel aan 3 verschillende muziekworkshops. Samen zingen, aan body percussion doen en de boom whackers laten volgen. Coördinatie, teamwork en gevoel. Deze muzikale teambuilding vraagt het allemaal van z’n deelnemers. Het ultieme doel: toewerken naar de apotheose waar iedereen samen een onvergetelijke cover brengt van een bekende hit. Dit buitengewoon muzikaal teambuilding programma omarmt de volgende 3 sleutelwoorden: reconnect, diversiteit en teamwork.

Sing-a-Long

Een op karaoke geïnspireerde teambuilding of quizconcept. Onze showhost nodigt de teams uit om deel te nemen aan verschillende sing-a-long rondes, zoals ‘stop de band’, ‘raad de intro’, ‘de applausmeter’, enz. Elke keer opnieuw nemen 2 teams het tegen elkaar op. De showhost en de DJ zorgen ervoor dat iedereen meedoet. De karaoke en het concept creëren een top sfeer, ongelooflijk veel plezier en hilariteit.

Please don’t Stop the Music

Onze muziekquiz neemt jullie mee op een virtuele reis langsheen de verschillende decennia van de populaire muziek. Beginnen bij de 60’s en 70’s, langs de 80’s en 90’s en eindigen in de Nillies en de Teens. Disco, rock, R&B, techno, swing, jazz …. Alle populaire muziekstijlen passeren de revue als rode draad doorheen de vragen, leuke foto- en hilarische video opdrachten. Voor elk wat wils.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.