Onze Referenties+

“Ik wou jullie nog bedanken in naam van alle ExxonMobil deelnemers aan het event in Brugge… Iedereen was erg enthousiast over de organisatie en ook het eten in het restaurant was erg lekker!” (ExxonMobil)

“Hartelijk dank voor de fijne samenwerking! Wij hebben allemaal intens genoten en ik moet je persoonlijk zeggen dat ik erg onder de indruk ben van jouw organisatie talenten en wat je mij hebt aangeraden qua locatie. Het was een daverend succes.” (Proximus)

“Ik heb veel positieve reacties gekregen dus het was zeker een geslaagde namiddag. Nogmaals bedankt voor de goede organisatie!” (DHL)

“Bedankt voor de foto’s & de organisatie van ons team event! Iedereen vond het superleuk en zeker voor herhaling vatbaar!” (Philips)

“Bij deze had ik jullie van harte willen bedanken voor het prachtige afscheidsfeest van gisteren! Alles is naar wens verlopen en het voltallige personeel was héél tevreden. Nogmaals bedankt en prettig weekend.” (Danone)

“De feedback van alle teamleden was positief! We vonden het ook fijn om met jullie te werken. De sleutel van jullie succes ligt volgens mij ook in de ongecompliceerdheid van de opzet, zonder dat dit afbreuk doet aan de uitdaging. Wij hebben er in ieder geval van genoten en de interactie en samenwerking in mijn team waren op de meeste momenten beter dan verwacht. Voor een team dat mekaar slechts 1 keer in de maand ontmoet, is dit niet evident!” (Vodafone)

“Hierbij wil ik jullie alvast nog eens bedanken voor de toffe en mooie dag die we gehad hebben. Tussen alle drukte door, wou ik dit toch zeker nog eens doen. Bedankt ook voor de foto’s. Een mooie herinnering. Iedereen was alvast superenthousiast, ook het eten was zeer goed georganiseerd.” (Coca-Cola)

“Bedankt voor de link, én natuurlijk ook voor de leuke voormiddag gisteren. De collega’s waren laaiend enthousiast over de CityGame. Dit was echt een unieke en onvergetelijke ervaring.” (Delhaize) 

“Ik heb van verschillende deelnemers aan het teambuilding event gisteren zeer positieve feedback gekregen. Iedereen is erg enthousiast, men vond het erg plezierig en goed georganiseerd” (Electrabel).

“Bij deze wilde ik jullie nogmaals bedanken voor de leuke middag. Het was goed georganiseerd en een leuke manier om de stad eens anders te bekijken. Iedereen was erg enthousiast!” (Roche)

“Bedankt voor de goede samenwerking en de organisatie van de CityGame. Voor ons was dit een belangrijk gedeelte van ons seminarie dat trouwens heel goede kritiek teweeg heeft gebracht bij heel veel mensen. Een echte aanrader, wat ons betreft!” (Bekaert)

“Ik wou u meedelen dat wij een perfecte en deskundige begeleiding kregen bij de activiteiten. Dit heeft er mede toe bijgedragen dat het een schitterende ervaring was. Dank voor de goeie samenwerking, begeleiding en uitvoering van ons personeelsfeest.” (Nationale Loterij)

“Ik wil je toch nog een keer bedanken voor de fijne samenwerking en het uitstekende resultaat. Iedereen was heel tevreden over de teambuilding, alles is zeer goed verlopen!” (Nike)

“Bedankt! De mensen waren heel enthousiast! Het was tip-top in orde”. (Siemens).

“Niets dan lof over het voorbije event. Langs deze weg willen wij dan ook het ganse Perfect+ team bedanken om ook deze keer weer alles ‘smooth’ te laten verlopen. Wij ontvingen heel veel positieve reacties over de cateraar, ook aan hen ‘nen dikke merci’. ” (Telenet)

“Ik wilde je even laten weten dat de reacties op de “Best of Belgium” van afgelopen vrijdag unaniem lovend waren; iedereen had het ontzettend naar z’n zin, de catering werd gewaardeerd en de dj draaide geweldige muziek. Hartelijk dank voor de prima organisatie!” (LU)

 

“Alles is zeer goed verlopen en alle deelnemers waren heel tevreden. Dankzij de uitstekende en opnieuw heel professionele aanpak van John Verstuyft en zijn team die ons een excellent event hebben bezorgd. Onze buitenlandse gasten én de Belgjes zijn onder de indruk van de Bruggelingen. Hartelijk dank voor jullie geweldige service.” (Fujifilm)

“Wij hadden een zeer leuke tijd in Brugge vooral door uw team. Iedereen was tevreden over de opdrachten en over de organisatie. Ik wil jullie bedanken voor jullie inzet en sympathie en allen die ons voortreffelijk hebben vermaakt. Ik zal Perfect+ zeker promoten bij onze PR dienst alsook bij anderen die tot nu enkel met jullie concurrenten werken”. (Ernst & Young)

Wij maken uw event+
Vraag een offerte