VR EscapeGames

Ontketen het ultieme teamgevoel met onze VR EscapeGames. 

Ga op zoek naar een unieke en onvergetelijke teambuildingactiviteit. Verken de grenzen van realiteit en teamwork met VR EscapeGame! In deze meeslepende virtuele avonturen worden uw medewerkers gedurende ca. 1,5 uur geconfronteerd met uitdagende puzzels en mysteries die ze samen moeten oplossen. Een superleuke mix tussen real-live en Virtual Reality. 

Overleg en communicatie zijn de sleutel tot succes. Door effectief te communiceren en elkaars sterke punten te benutten, werken uw teams zich een weg naar de overwinning. Onze VR EscapeGames stimuleren teamwork en samenwerking, verbeteren de communicatie en probleemoplossende vaardigheden, creëren een unieke en memorabele teambuilding ervaring en zijn geschikte voor teams van alle niveaus en interesses. 

VR EscapeGame Hotel Homicide

Jullie worden hartelijk ontvangen in een warme en gastvrije omgeving, maar de sfeer slaat plotseling om wanneer blijkt dat er een misdaad is gepleegd! Een schokkende moord … en de vragen stapelen zich op: wie is de dader en hoe kon dit gebeuren? In het VR Moordspel worden jullie uitgedaagd om samen te werken en deze gruwelijke misdaad op te lossen. Ga op onderzoek uit en beantwoord essentiële vragen, zoals waar de moord heeft plaatsgevonden, wat het motief is en welk wapen is gebruikt. Met een VR-bril op jullie hoofd en verschillende props tot jullie beschikking, duiken jullie in de virtuele wereld om de puzzelstukjes te vinden en het mysterie van de moord te ontrafelen.

VR EscapeGame La Casa de Papel

Hebben jullie ooit al gefantaseerd over het spannende idee om een bank te beroven en weg te komen met miljoenen euro’s? Die droom kan nu werkelijkheid worden! Samen met de collega’s kunnen jullie de sensatie ervaren van het uitvoeren van een opwindende overval. Geïnspireerd door de populaire serie La Casa de Papel, neemt deze VR EscapeGame jullie mee op een avontuur waarin jullie het Spaanse Muntgebouw gaan beroven. Kennis van de serie is niet vereist … het zijn jullie vaardigheden als bankrovers die hier het verschil maken!

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.