BikeGame+

TEAMBUILDING & FUN < BIKEGAME

Perfect+ BikeGame

Teambuilding + fietsenEen perfecte combinatie voor uw volgend teamevent. Hoe dit aanpakken? Zoek niet verder: onze BikeGame is hiervoor de ideale interactieve en outdoor teambuildingactiviteit. Genieten van de rust van het platteland, opdrachten volbrengen en ondertussen bijpraten met de collega’s. Perfect+ is dé specialist op vlak van teambuilding + fietsen. Jaren ervaring en honderden tevreden klanten.

We brengen de collega’s op een ongedwongen, relaxte en licht sportieve wijze dichter bij elkaar. De team spirit een boost geven, banden binnen het team aanhalen, samenwerking optimaliseren, etc. Ideale teambuilding op de fiets, geschikt voor iedere heterogene groep en, mede door het unieke spelconcept (fietsen, stoppen voor een opdracht, etc.), dus haalbaar voor allen. Dit concept biedt een nooit geziene combinatie van teambuilding, fietsen, mentale challenges, togetherness, team spirit, fun en nog zo veel meer.

Teams worden uitgerust met een kwaliteitsfiets (e-bikes zijn ook een mogelijkheid) en een iPad voor het beantwoorden van de vragen, nemen van teamfoto’s en maken van grappige filmpjes. Een route is bij het vertrek nog onbekend en niemand heeft een idee wat ze op hun weg zullen aantreffen. Even overleggen welke route er gevolgd wordt, voeten op de pedalen en weg zijn de teams. Ze laten de stad al snel achter zich en fietsen het rustige en groene ommeland van een Belgische stad of regio naar keuze in. Telkens opnieuw garanderen we een ontdekking van wat ons mooi landje allemaal te bieden heeft. 

Onderstaand vindt u een overzicht van enkele mogelijke regio’s, maar daarnaast bieden we deze teambuilding ook aan in en rond Cadzand, Zeebrugge, Oostende, Diegem + Zaventem en het Hageland. 

Onze spannende BikeGames+

Enkele mogelijkheden :

 • Startfilmpje gemaakt door de CEO, manager, teamleader, etc.
 • Zelf gekozen start- en eindpunt.
 • Duur naar keuze van de activiteit.
 • Voertaal of combinatie van voertalen naar keuze (NL-FR-EN).
 • Bonusvragen en/of -opdrachten, gelinkt aan het bedrijf, de medewerkers, etc.
 • Een stop onderweg in een plaatselijke kroeg (drankje, versnapering, etc.)
 • Een prijs voor het winnend team, een gepersonaliseerd aandenken voor elke deelnemers, etc.
 • Zoals u ziet zijn de mogelijkheden quasi onbeperkt.
 • Deze interactieve fietsteambuilding is al beschikbaar in het Brugse ommelandOostendeDammeAntwerpen en LinkeroeverGent en de LeiestreekMechelen en de DijlestreekLeuvenKnokkeIeper en Jodoigne/Geldenaken.

De BikeGame

Een bekende uitspraak over fietsen is ‘fietsen is goedkoper dan een goede psychiater’. Deze spreuk bevat veel wijsheid: genieten van de natuur, het hoofd even leegmaken, de spieren losmaken, gezonde lucht opsnuiven, nieuwe gebieden ontdekken, ….

Tijdens onze teambuilding fietsactiviteit combineren we al deze pluspunten met alles wat men in een teambuilding zoekt: samenwerken bevorderen, teamspirit verhogen, bijpraten met de collega’s, onvergetelijke momenten samen beleven en unieke souvenirs creëren. Naar wens wordt er ook een licht competitie-element toegevoegd.

Net zoals bij onze andere teambuilding activiteiten, zetten we ook bij deze fietsactiviteit 100% in op personalisatie. Deelnemers ervaren het ‘teambuilding fietsen’ teamevent als voor hen gecreëerd. Maatwerk is onze sterkte.

Verloop van de BikeGame

 • We starten met een algemene briefing over de teambuilding activiteit en wat er allemaal verwacht wordt van de teams terwijl ze fietsen.
 • Hierop volgt de teamverdeling, krijgt iedereen zijn kwaliteitsfiets (+ deze wordt afgesteld op maat van iedere deelnemer).
 • Nu krijgt ieder team een iPad, monteren we de GPS op het stuur van de teamnavigator en volgen er veiligheidsinstructies. Veiligheid boven alles.
 • Vervolgens vertrekken de teams op hun interactieve teambuildings- en ontdekkingstocht. Eerst even de stad doorkruisen om uiteindelijk via verkeersluwe wegen, kleine straatjes en langs kronkelende beekjes een onvergetelijke teambuildingactiviteit te beleven. Heel de BikeGame lang worden de teams open een high-tech manier begeleid.
 • Eindigen doen we met een debriefing (en evt. prijsuitreiking) met vertoning van de door de teams gemaakte foto’s en video’s. De perfecte manier om deze memorabele teambuilding met fietsen af te sluiten.
Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.