Fietsrally Gent - Leiestreek+

TEAMBUILDING & FUN < FIETSRALLY < GENT-LEIESTREEK

Perfect+ Fietsrally Gent - Leiestreek

De geanimeerde fietsrally Gent – Leiestreek doorheen het groen, de schilders van de Latemse School achterna.

Op een alternatieve manier maken de deelnemers kennis met de prachtige Leiestreek rond Gent.

De fietsrally loodst de deelnemers aan de hand van allerlei uitdagende challenges al multitaskend doorheen de drukke binnenstad via de kronkelende Leie naar enkele gezellige dorpjes zoals Drongen, Afsnee, etc.

Uiteraard worden de teams tijdens de teambuilding fietstocht Gent onderweg eveneens getest aan de hand van locatiegericht vragen, praktische proeven, foto opdrachten en een fotozoektocht. Uniek en licht sportief, dus geschikt voor iedereen. 

Onze Teambuildings in Gent

Fietsrally Gent – Leiestreek

Stap op je fiets en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur tijdens onze teambuilding fietstocht doorheen het betoverende Gent en haar pittoreske omliggende dorpjes zoals Afsnee, Drongen en De Pinte. Gewapend met een rallyboek vol uitdagende opdrachten en raadsels, ga je samen met je team op pad door een schilderachtig groene regio, waar de prachtige natuur en rijke geschiedenis samenkomen.

Terwijl je door de kronkelende straten van Gent en de rustige wegen van de dorpen fietst,

word je uitgedaagd met een verscheidenheid aan taken die teamwork, creativiteit en probleemoplossend vermogen vereisen. Van het oplossen van mysterieuze raadsels tot het uitvoeren van praktische uitdagingen, zoals het bouwen van een tijdelijke brug over een beekje of het navigeren door een doolhof van smalle steegjes, elke opdracht brengt nieuwe verrassingen en avonturen met zich mee.

Onderweg word je aangemoedigd om de schoonheid van de omgeving vast te leggen door middel van foto’s en om deel te nemen aan een boeiende fotozoektocht, waarbij je op zoek gaat naar specifieke locaties en bezienswaardigheden. Dit zorgt niet alleen voor een leuke en interactieve ervaring, maar geeft je ook de kans om de natuurlijke en architecturale pracht van de regio te bewonderen.

De fietstocht is ontworpen als een licht sportieve activiteit,

geschikt voor deelnemers van alle niveaus. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en uitdagende manier om je team te versterken, deze ervaring is voor iedereen toegankelijk.

Naarmate je de route volgt en de verschillende taken volbrengt, zul je merken dat de teamgeest en samenwerking binnen je groep versterken. Het delen van successen, het overwinnen van obstakels en het ontdekken van verborgen juweeltjes in de regio zorgen voor een onvergetelijke band tussen jou en je teamgenoten.

Dus waar wacht je nog op? Pak je fiets, verzamel je team en bereid je voor op een avontuurlijke en verrijkende ervaring tijdens onze teambuilding fietstocht doorheen Gent en haar betoverende omgeving.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.