Moordspel Oostende+

TEAMBUILDING & FUN < MOORDSPEL < OOSTENDE

Perfect+ Moordspel Oostende"

Ensor speelt de hoofdrol in dit onweerstaanbaar moordspel Oostende vol mysteries en geheimen.

Oostende was jarenlang de thuishaven van de bekende schilder James Ensor. Hij leverde hier vele juweeltjes af, geïnspireerd door de koningin der badsteden.

Eén van zijn meest bekende meesterwerken is “De Zeven Hoofdzonden”.

Maar rampspoed bedreigt Oostende, want deze werden gestolen door een louche maffiabaas, die net om het leven werd gebracht. Al snuisterend langsheen de gezellige dijk, de Mercator, de Venetiaanse gaanderijen, etc. moeten de deelnemers deze vreselijke misdaad ontrafelen en de stad Oostende de originele etsen terug bezorgen. Een activiteit die bol staat van de spanning, doorspekt met Oostendse elementen. Geschikt als teambuildingincentive of puur voor het plezier.

Onze Teambuildings in Oostende

Het moordspel in Oostende,

waar Ensor de hoofdrol speelt, neemt de deelnemers mee op een intrigerende reis vol mysteries en geheimen. Oostende, met zijn rijke geschiedenis en inspirerende sfeer, vormt het perfecte decor voor deze spannende uitdaging.

Met James Ensor als sleutelfiguur, geïnspireerd door de betoverende sfeer van de koningin der badsteden, worden de deelnemers uitgedaagd om de diefstal van zijn beroemde meesterwerk “De Zeven Hoofdzonden” op te lossen. Terwijl ze langs de schilderachtige dijk, de imposante Mercator en de elegante Venetiaanse gaanderijen dwalen, worden ze ondergedompeld in de wereld van kunst en misdaad die Oostende zo uniek maakt.

Gewapend met aanwijzingen en hun scherpe detectivevaardigheden,

gaan de teams op zoek naar sporen en aanwijzingen om de mysterieuze diefstal te ontrafelen en de gestolen etsen terug te bezorgen aan de stad. Elk detail, van de kleurrijke architectuur tot de levendige atmosfeer van de stad, draagt bij aan de spanning en het mysterie van het spel.

Tijdens hun zoektocht worden de deelnemers geconfronteerd met verschillende uitdagingen en puzzels die hen dwingen om samen te werken, hun creativiteit te gebruiken en strategische beslissingen te nemen om vooruitgang te boeken. Door de spanning en adrenaline van het spel worden banden versterkt en teamgeest aangewakkerd, waardoor de deelnemers niet alleen een opwindende ervaring beleven, maar ook waardevolle vaardigheden ontwikkelen die van pas komen in hun professionele en persoonlijke leven.

Het moordspel Oostende is niet alleen geschikt voor teambuildingactiviteiten,

maar ook voor incentives of gewoon voor het plezier van het ontdekken van deze bruisende stad op een unieke en boeiende manier. Met zijn combinatie van spanning, Oostendse elementen en culturele ontdekkingen belooft dit spel een onvergetelijke ervaring te worden voor alle deelnemers, die hen nog lang bij zal blijven, zelfs nadat de mysteries zijn opgelost.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.