Spannende escape game Ieper+

TEAMBUILDING & FUN < ESCAPEGAMES < IEPER

Perfect+ Spannende escape game Ieper

Stap binnen in de mysterieuze wereld van onze spannende escape game Ieper.

Een teambuilding waar jij en je team een onvergetelijk avontuur zullen beleven! Als je op zoek bent naar een teamevent dat echt opvalt en indruk maakt, dan is de EscapeGame de perfecte oplossing.

Met niets meer dan een iPad, een digitaal stadsplan, en een goed gevulde attaché-case,

worden jullie ondergedompeld in een wereld vol mysterie en intrige terwijl jullie door de historische straten van de Vredesstad dwalen. Maar dat is niet alles – jullie zullen ook je gezond verstand, overleg en teamwork moeten gebruiken om de uitdagende raadsels op te lossen, de enigma’s te ontrafelen en zoveel mogelijk kluizen te kraken.

 

Onze Teambuildings in Ieper

Dé spannende escape game Ieper!

Elk cryptisch raadsel dat jullie oplossen, brengt jullie dichter bij de overwinning. Maar wees op je hoede – een verkeerde code kan leiden tot een race tegen de klok om te ontsnappen uit de greep van de tijd voordat het te laat is. De spanning stijgt naarmate jullie de klok proberen te verslaan en te ontsnappen aan de valkuilen die op jullie pad worden geworpen.

Benieuwd naar dit unieke teamevent?

Aarzel niet om snel een voorstel aan te vragen en jezelf en je team onder te dompelen in een ervaring die jullie nog lang zullen bijblijven. Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje, een teambuildingactiviteit of gewoon een leuke en spannende manier om tijd door te brengen met vrienden, de EscapeGame biedt een onvergetelijk avontuur dat gegarandeerd indruk zal maken. Dus verzamel je team, laat je verrassen en bereid je voor op een EscapeGame-ervaring die je nooit zult vergeten.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.