Spannende escape game Lier+

Perfect+ Spannende escape game Lier

Het doel van de escape game Lier:

Kraak zoveel mogelijk kluizen en verdien zoveel mogelijk geld. De middelen hiervoor: een iPad, een interactieve kaart van Lier met overzicht van de kluizen en een goed gevulde aktentas.

Trek rond in de stad, spoor de kluizen op en open ze door de juiste code in te geven. Een foute code vraagt om een snelle reactie, nl. ontsnappen. Opwinding, gedachtewisseling, slimme navigatie en helder afwegen zijn onontbeerlijk tijdens de escape game Lier. 

Nieuwsgierig naar dit uniek teamevent? Vraag snel uw voorstel.

In de spannende wereld van de escape game Lier draait alles om één doel:

kraak zoveel mogelijk kluizen en verdien zoveel mogelijk geld. Maar dit doel bereiken vereist meer dan alleen vastberadenheid; het vergt slimme strategieën en doordachte samenwerking.

Gewapend met een iPad, een interactieve kaart van Lier en een goed gevulde aktentas, gaan jullie op pad door de straten van de stad. Elk hoekje en elke steeg biedt een nieuwe uitdaging, een nieuwe kans om een kluis te vinden en de mysteries ervan te ontrafelen.

Het is een race tegen de klok terwijl jullie de kluizen opsporen en openen door de juiste code in te voeren.

Maar wees gewaarschuwd: een verkeerde code betekent niet alleen een gemiste kans, maar ook de noodzaak van een snelle ontsnapping. De opwinding stijgt terwijl jullie team samenwerkt, ideeën uitwisselt en slim navigeert door de straten van Lier.

Elk moment is gevuld met spanning en uitdaging, maar ook met opwinding en voldoening wanneer jullie slagen in jullie missie. De EscapeGame in Lier belooft een ervaring te zijn die jullie nog lang zullen koesteren. Dus waar wacht je nog op? Neem het initiatief en ontdek zelf de opwinding van dit unieke teamevent. Vraag vandaag nog uw voorstel aan en bereid je voor op een avontuur dat je team nog lang zal bijblijven.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.