Squadra Universalis+

TEAMBUILDING & FUN < Squadra Universalis

Perfect+ Squadra Universalis

Bij dit nieuw teambuilding programma gaan we op zoek naar het meest complementair team en dit aan de hand van verschillende snelle teamchallenges.

Nemen jullie de handschoen op en gaan jullie de uitdagingen aan? Zijn jullie echte allrounders, alleskunners en multitaskers? Kunnen jullie de capaciteiten van de medeteamleden goed inschatten?

Doorheen deze teambuilding worden jullie getest op doorzettingsvermogen, skills, inzicht en uiteraard ook op jullie teamgeest. De mooie verscheidenheid aan opdrachten brengt sowieso het beste in alle teamleden naar boven. We doen beroep op al jullie vaardigheden. Van creativiteit en kracht, tot handigheid. Van intelligentie en wijsheid tot inventiviteit. Something for your mind, your body and your … team spirit. 

Squadra Universale staat voor beklijvende tot soms hilarische teambuilding, steeds met de nadruk op fun en met Leon Battista Alberti’s uitspraak in het achterhoofd: ‘een mens kan alles doen als hij/zij maar wil’.

Niet enkel beleven jullie een ongetwijfeld onvergetelijke teambuilding, maar maken jullie ook op een ongedwongen manier kennis met de mens achter de collega. Hierdoor draagt deze teambuilding ook ongetwijfeld bij tot een betere interne werking en teamgeest.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.