Squadra Universalis+

TEAMBUILDING & FUN < Squadra Universalis

Perfect+ Squadra Universalis

Bij dit nieuw teambuilding programma gaan we op zoek naar het meest complementair team en dit aan de hand van verschillende snelle teamchallenges.

Nemen jullie de handschoen op en gaan jullie de uitdagingen aan? Zijn jullie echte allrounders, alleskunners en multitaskers? Kunnen jullie de capaciteiten van de medeteamleden goed inschatten?

Doorheen deze teambuilding worden jullie getest op doorzettingsvermogen, skills, inzicht en uiteraard ook op jullie teamgeest. De mooie verscheidenheid aan opdrachten brengt sowieso het beste in alle teamleden naar boven. We doen beroep op al jullie vaardigheden. Van creativiteit en kracht, tot handigheid. Van intelligentie en wijsheid tot inventiviteit. Something for your mind, your body and your … team spirit. 

Squadra Universale staat voor beklijvende tot soms hilarische teambuilding, steeds met de nadruk op fun en met Leon Battista Alberti’s uitspraak in het achterhoofd: ‘een mens kan alles doen als hij/zij maar wil’.

Niet enkel beleven jullie een ongetwijfeld onvergetelijke teambuilding, maar maken jullie ook op een ongedwongen manier kennis met de mens achter de collega. Hierdoor draagt deze teambuilding ook ongetwijfeld bij tot een betere interne werking en teamgeest.

Als we dieper ingaan op het concept van Squadra Universalis,

zien we een programma dat niet alleen draait om oppervlakkige uitdagingen, maar ook om het onthullen van verborgen talenten en het versterken van onderlinge banden. Terwijl de teams zich door de reeks uitdagende taken werken, worden niet alleen de traditionele vaardigheden zoals snelheid, kracht en behendigheid op de proef gesteld. Ook de minder voor de hand liggende eigenschappen zoals communicatie, empathie en samenwerkingsvermogen worden getest.

De deelnemers zullen merken dat ze worden uitgedaagd om buiten hun comfortzone te treden. Dit leidt tot een dieper begrip van hun eigen capaciteiten en die van hun teamgenoten. Het is niet alleen een kwestie van fysieke prestaties, maar ook van mentale lenigheid en emotionele intelligentie. Door samen te werken om obstakels te overwinnen, merken de teamleden dat ze elkaar beter leren kennen en waarderen. Dat leidt op zijn beurt tot een sterker teamverband.

Het programma is ontworpen met het oog op diversiteit, zodat elk teamlid de kans krijgt om zijn unieke talenten te laten zien en bij te dragen aan het gezamenlijke succes. Of je nu een natuurlijke leider bent, een probleemoplosser of een creatieve denker, er is een plaats voor iedereen binnen Squadra Universalis.

Naast het bevorderen van professionele relaties, biedt deze ervaring ook een kans om elkaar op een persoonlijker niveau te leren kennen. Door samen uitdagingen aan te gaan, gedeelde successen te vieren en misschien zelfs mislukkingen te overwinnen. Dit heeft ongetwijfeld een positieve invloed op de algehele dynamiek en samenwerking binnen het team. Daardoor reikt de impact van Squadra Universale verder dan alleen de duur van het programma.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.