Teambuilding fietstocht Brugge Kastelenroute

TEAMBUILDING & FUN < BIKEGAME < BRUGGE

Perfect+ Teambuilding + fietsen Brugge-Damme

Een teambuilding fietstocht langsheen de Kastelenroute, in het Brugse Zuidelijke bosrijke Ommeland. Ontdek tijdens dit licht-sportief teamuitje samen met de collega’s het groene Zuid-Brugge en zijn kastelen. Een plezante, ludieke teambuilding fietstocht doorheen een vlakke, idyllische streek met een intrigerende geschiedenis. Dé perfecte setting voor uw volgende teamactiviteit met de collega’s.

Op een sportieve en toch ongedwongen manier tijdens onze teambuilding fietstocht het Houtland in de driehoek Brugge, Oostkamp en Torhout doorkruisen. Samen met de collega’s tal van pleziermomenten beleven op de fiets. Allemaal mogelijk tijdens deze fietstocht, gekruid met allerlei leuke vragen, ludieke foto opdrachten, een fotozoektocht en natuurlijk tal van praktische en thematische opdrachten en verrassende uitdagingen.

In deze van oudsher bosrijke streek situeren zich tientallen kastelen en landgoederen. Elk met een rijke geschiedenis. Ze nemen een centrale plaats in op de teambuilding fietstocht Brugge ‘In het spoor van de Kasteelheren’. Fietsen met collega’s doorheen een prachtig groene en rustige streek. (Her)kennismaken en ondertussen genieten van de gezonde lucht. Kortom, een onvergetelijke, gezonde en 100% ‘groene’ teambuilding met de collega’s.

De deelnemers worden tijdens hun fietstocht vergezeld van verhalen, mythen en legendes over de geschiedenis van deze regio, de vele burchten en hun bewoners. Ondertussen houden we iedereen binnen de groep scherp en aandachtig door middel van een mooie mix van allerlei leuke opdrachten. Natuurlijk denken we ook aan de innerlijke mens en voorzien we ‘en route’ een drankje.

Een teambuilding fietstocht geschikt voor iedereen binnen het bedrijf, gevoed met een juist challenge – gehalte! Geen bijzondere vereisten op vlak van interesses, fysieke mogelijkheden, leeftijd, etc. Ook meertaligheid binnen het bedrijf is geen probleem voor ons, de teambuilding fietstocht kan in het Nederlands, Frans, Engels of tweetalig.

Onze Teambuildings in Brugge

Teambuilding fietstocht Brugge Kastelenroute

Bij deze teambuilding fietstocht voorzien wij voor iedere deelnemer een kwaliteitsfiets die op maat aangepast wordt (qua hoogte). Standaard voorzien we stadsfietsen met versnellingen, maar op aanvraag zijn ook elektrische fietsen een mogelijkheid. Onderweg is er natuurlijk ook een technieker stand-by om evt. pech snel te verhelpen.

Vele aanpassingen op maat mogelijk. Mogelijkheid tot integreren van een ontbijt, lunch, diner, barbecue, etc. Ook een volledig dagprogramma kan zonder problemen aangeboden worden. Gratis offerte per kerende.

Het spreekt voor zich dat we onze teambuilding fietstocht Brugge, net als onze andere teambuildingmogelijkheden, 100% coronaproof aanbieden.

Enkele voorbeelden :

  • Alles gaat door in de gezonde open boslucht.
  • Bij de briefing worden ook de nodige maatregelen omtrent Covid19 duidelijk doorgegeven.
  • We voorzien alcoholgels voor de teams.
  • Alle gebruikte materialen worden grondig ontsmet.
  • Mondmaskers aangeraden waar nodig.
Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.