Moordspel Gent+

TEAMBUILDING & FUN < MOORDSPEL < GENT

Perfect+ Moordspel Gent

Ontrafel het mysterie van een grote diamantroof tijdens het moordspel Gent.

Uw team wordt geconfronteerd met actie, mysterie, spanning en intriges.

Gent, de meest gezellige stad van Vlaanderen trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Kuieren langs de Gras- en de Korenlei, een bezoek brengen aan het Gravensteen, het belfort bewonderen of de Sint-Baafskathedraal met het Lam Gods bezoeken. Niets wijst op een geheim dat angstvallig stilgehouden wordt. Een maffiabaas zet de ordediensten in hun hemd tijdens een spectaculaire diamantroof.

Het is aan jullie, speurneuzen, om de handschoen op te nemen

en aan de hand van een interview, een achtervolging, duistere deals, etc. te voorkomen dat de prachtige diamanten verloren gaan en de stad Gent zwaar gezichtsverlies lijdt. Ontrafel het mysterie, vind de diamanten en SAVE GENT.

Geschikt als teambuildingincentive of puur voor het plezier

 

Onze Teambuildings in Gent

Ons moordspel Gent, dat is een meeslepende teambuilding schattenjacht in het hart van Gent.

Jij en je team gaan een nieuwe uitdaging aan in de nasleep van een grote bankoverval. Terwijl de stad nog nasiddert van de spectaculaire diamantroof die de ordediensten te schande heeft gezet, worden jullie geroepen om de zaak te onderzoeken en de gestolen buit terug te vinden voordat het te laat is.

Het mysterie ontrafelt zich geleidelijk terwijl jullie de aanwijzingen volgen en de sporen van de overvallers najagen door de straten van Gent. Een interview met een ooggetuige onthult waardevolle informatie over de daders, terwijl een geheime ontmoeting met een informant jullie dichter bij de waarheid brengt. Ondertussen moeten jullie je vaardigheden inzetten om verdachte activiteiten te achterhalen en duistere deals te ontmaskeren die het lot van de gestolen diamanten kunnen bepalen.

De spanning stijgt.

Naarmate jullie de criminelen achtervolgen door smalle steegjes en over drukke pleinen. Terwijl jullie elke aanwijzing volgen die jullie dichter bij de waarheid brengt. Maar wees gewaarschuwd: de klok tikt. En de druk om de gestolen buit terug te vinden neemt toe met elke minuut die voorbijgaat.

Als jullie uiteindelijk de verborgen schuilplaats van de overvallers ontdekken, is het moment van de waarheid aangebroken. Zal jullie team erin slagen om de diamanten te heroveren en de stad Gent te redden van een financiële en reputatieschade? Alleen door samen te werken, slim te handelen en vastberaden te zijn, kunnen jullie deze missie tot een succesvol einde brengen.

Dus bereid je voor op actie, mysterie, spanning en intriges. Dit terwijl jullie samen het avontuur van jullie leven beleven in het prachtige Gent. Deze ervaring is niet alleen geschikt voor teambuilding en incentives, maar ook voor pure opwinding en plezier. Durven jullie de uitdaging aan te gaan en de stad te redden?

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.