Fotozoektocht Gent+

TEAMBUILDING & FUN < ZOEKTOCHTEN < GENT

Perfect+ Fotozoektocht Gent

Stap tijdens de fotozoektocht Gent binnen in de betoverende wereld van Gent.

Een stad doordrenkt van geschiedenis, cultuur en architectonische pracht. Onze teambuilding fotozoektocht neemt je mee op een avontuurlijke reis door de pittoreske straten en langs de majestueuze grachten.  Ondertussen ontdekken jullie de verborgen schatten van deze historische stad  aan de hand van foto’s.

Het startpunt van de zoektocht is een ontmoetingsplek vol opwinding en anticipatie.

Hier worden de teams uitgerust met een rallyboek, een stadsplan en tal van foto’s. Gewapend met een scherp oog en een dosis nieuwsgierigheid, gaan de teams op pad om rebus te ontrafelen. Samenwerken is de sleutel tot succes.

Bij de fotozoektocht Gent dwalen jullie door de kronkelende steegjes en langs de imposante architectuur van de stad.

Jij en je team worden uitgedaagd om aandacht te besteden aan de kleinste details. Ook onderscheid te maken tussen de vele karakteristieke kenmerken van Gent is belangrijk. Van de gotische pracht van de Sint-Baafskathedraal tot de charmante gevels van de Graslei en Korenlei. Elke foto die je vindt, brengt je dichter bij de overwinning.

Maar het draait niet alleen om het verzamelen van beelden. Onderweg wordt je ook uitgedaagd met aanwijzingen die je scherpzinnigheid en teamwerkvaardigheden op de proef stellen. Elke gevonden foto brengt je team een stap dichter bij de prijs en vergroot de opwinding van de zoektocht.

Als de dag vordert en de zon langzaam ondergaat over de historische skyline van Gent, zul je merken dat de stad een betoverende gloed aanneemt die je betovert en inspireert. Samen met je team verken je de verborgen hoekjes en verrassende vergezichten. Ondertussen creëer je herinneringen die een leven lang meegaan.

Fotozoektocht Gent: Picture Gent

Terwijl de teamleden de puzzelstukjes samenvoegen, groeit de opwinding in de lucht. Elke foto brengt hen dichter bij de ultieme beloning. Wat? De kans om gekroond te worden tot winnaar van de teambuildingfotozoektocht door Gent.

De spanning bereikt zijn hoogtepunt wanneer de teams zich richting het verborgen eindpunt begeven. Enkel het 1ste team die daar aankomt is de winnaar.

Uiteindelijk wordt het winnende team bekendgemaakt. Gekozen vanwege hun scherpzinnigheid, samenwerking en creativiteit tijdens de zoektocht. Een luid gejuich stijgt op uit de menigte terwijl de winnaars hun prijs in ontvangst nemen. Uiteraard zijn ze trots op hun prestatie en de herinneringen die ze hebben gemaakt tijdens hun avontuur in Gent.

Maar ongeacht de uitkomst, zijn alle deelnemers winnaars in hun eigen recht. Verrijkt door de ervaring van het verkennen van een van de mooiste steden van Europa en het delen van deze onvergetelijke ervaring met hun teamgenoten. De teambuildingfotozoektocht door Gent heeft niet alleen banden versterkt en vriendschappen gesmeed. Laar heeft ook een blijvende indruk achtergelaten op de harten en geesten van de deelnemers. Jullie zullen lang met plezier terugdenken aan de dag dat ze samen de schoonheid van Gent hebben verkend.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.