Spannende escape game Leuven+

TEAMBUILDING & FUN < ESCAPEGAMES < LEUVEN

Perfect+ Spannende escape game Leuven

De spannende escape game in Leuven is een uniek teamevent dat nog lang nazindert bij de deelnemers.

Misschien lijken dit grote woorden en sterke beloftes om onze teambuildingactiviteit ‘Dé EscapeGame’ te omschrijven, maar we zijn er 100% van overtuigd dat dit geen loze beloftes zijn, ook al omdat deze uitgevoerde activiteit bij voorgangers steevast kon rekenen op een uitermate grote tevredenheid en enthousiasme.

Het recept van deze succesvolle teamactiviteit is op zich simpel, maar onweerstaanbaar:

meng het prachtige kader van de Leuvense binnenstad met een spannend spelconcept, high-tech software en een soort escape room feeling en het resultaat leidt tot de one-of-a-kind spannende escape game ‘Dé EscapeGame’.

Beeldt u even de volgende situatie in: u komt aan in Leuven, krijgt een korte briefing en wordt verdeeld in teams. Vervolgens krijgt u een iPad en een koffer vol materialen én dan … is het aan u en uw teamleden. Even overleggen of er gewoon invliegen? Aan jullie de keuze. Eén ding is zeker: enkel vernuftig navigeren aan de hand van het interactieve stadsplan op de iPad, logisch nadenken over het gebruik van de materialen in de aktentas, omgaan met spanning en harmonieus teamwork hoog in het vaandel dragen, kan leiden naar de begeerde overwinning.

 

 

Onze Teambuildings in Leuven

Doel van deze spannende en meeslepende escape game Leuven?

Kraak de meeste kluizen, ontcijfer de juiste codes en verdien de inhoud of … ontsnap tijdig bij het ingeven van een foute code. Breinkrakers, raadsels, enigma’s zijn jullie deel. Maar ook de creativiteit van het team wordt getriggerd bij de foto- en video opdrachten. Zoals u allicht wel snapt, is de input van alle deelnemers nodig, ideaal dus zelfs voor een heterogene groep. Want iedereen kan zijn/haar gading vinden in deze spannende escape game qua teambuilding of incentive, ongeacht leeftijd, interesses of fysieke mogelijkheden….

Wat hebben wij u nog meer te bieden bij deze teamactiviteit :

  • Meertaligheid in geen probleem: de EscapeGame kan in het Nederlands, Frans, Engels of zelfs tweetalig.
  • Volledig coronaproof (kleinere teams, volledig in de open lucht, ontsmette materialen, alcoholgels, etc.).
  • Een gegarandeerde boost van het teamgevoel tussen alle collega’s.
  • Ongedwongen plezier met en tussen alle medewerkers.

Nieuwsgierig naar dit uniek teamevent in het hartje Leuven? Of al overtuigd dat onze spannende escape game ‘Dé EscapeGame’ uw volgende teamuitje wordt? 

Spannende escape game in Leuven

De zoektocht naar het ideale teamuitje voor uw volgende teambuilding is niet altijd even gemakkelijk. Het mag niet te sportief, niet te cultureel, niet te dit, niet te dat zijn …. Allemaal zaken waar u zich geen zorgen over hoeft te maken indien u voor onze spannende escape game kiest. Dit dankzij het unieke, spannende, meeslepende en hoogtechnologische spelconcept.

Alles wat u zoekt in uw volgende teambuilding in Leuven, vindt u terug in deze teamactiviteit.

Bovendien brengen we het beste van twee werelden samen: de unieke feeling van een escape room met alle pluspunten van een outdooractiviteit.

Geen beperkingen dus op vlak van :

  • Locatie: u doorkruist de volledige stad of zelfs daarbuiten indien gewenst.
  • Aantal deelnemers: deze escape game is mogelijk van 5 tot 1 000 deelnemers (of zelfs meer).
  • Timing: geen opsluiting gedurende 1 uur, maar een tijdsduur van 1,5 tot 3,5 uur (of zelfs langer).
  • Talen: Nederlands, Frans, Engels of zelfs tweetalig.
  • Thema: u kan kiezen voor ons standaardthema, maar ook voor een eigen en gepersonaliseerd thema. Maatwerk is onze passie. Enkele voorbeelden: Game of Thrones, Casa de Papel, Peaky Blinders, etc….

Leuven, de studentenstad en stad van brouwerij Stella-Artois. Het ideale kader voor uw volgend teamuitje. Een prachtig historisch centrum, een levendige sfeer, maar ook mysterieuze straten en pleintjes. Als we deze setting samenbrengen met het spannend spelconcept van de escape game, dan is dit een must-do op vlak van teambuilding.

Normaal gezien zijn alle twijfels van de baan en is de volgende stap het aanvragen van een vrijblijvend voorstel van ons. Dit kan hier en wij beloven u binnen de 24 uur een eerste offerte die we dan nog verder op maat kunnen aanpassen waar nodig.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.