Stadsspel City game Oostende+

TEAMBUILDING & FUN < SMARTCITYGAMES < OOSTENDE

Perfect+ Stadsspel City game Oostende

Stadsspel City game Oostende?

Dan gaat u toch voor ‘Dé CityGame Oostende’? Deze sprankelende teambuilding activiteit is zowat het meest interactieve stadsspel dat u zich maar inbeelden kan. Vooral omdat ons stadsspel zowat de meest veelzijdige spelformule van het moment is. Het bezit nl. alle vitale elementen die een goede teambuilding moet omvatten, vooral door zijn meeslepende state-of-the-art blend aan spelcomponenten.

Het stadsspel City game Oostende …

sleept de deelnemers mee op een enthousiasmerende wijze en vult zo helemaal de verwachtingen in van  wie een echte wervelende en megaleuke teambuilding activiteit plant.

In het exclusieve, interactieve stadsspel ‘dé CityGame Oostende’ nemen kleine teams het op tegen elkaar, gewapend met een soort, nou ja, spelconsole = een iPad. Deze neemt hen mee door de unieke Koningin der Badsteden terwijl hun tablet tegelijk een ruime staalkaart aan uiteenlopende opdrachten oplegt.

Onze Teambuildings in Oostende

Stadsspel City game Oostende is uitermate geschikt voor alle participanten binnen uw deelnemersveld, omdat er géén belemmeringen zijn qua:

 • leeftijd
 • fysieke mogelijkheden
 • persoonlijke interessesferen
 

De iPad start op, jullie bedrijfslogo verschijnt, de ploegjes kiezen een leuke teamnaam en maken een originele teamfoto… and off you go. De city game Oostende stuurt jullie op een supertechnologische manier via verschillende must sees en attracties op een dolle tocht vol verrassende opdrachten. Het resultaat? Een meer dan ideaal teamevenement want je kan het ook zien als een vorm van belonend bedrijfsuitstapje, een heuse incentive voor uw medewerkers als het ware.

iedereen komt aan bod met voor elk wat wils. Kortom, dit schitterend, interactieve stadsspel Oostende is echt wel het neusje van de zalm.

De som van diverse spelonderdelen van dit rijke, gevarieerde stadsspel ‘CityGame Oostende’ vormt deze weergaloze teambuilding activiteit om tot een waarachtig perfect teamevent want het gaat over:

 • samenwerking en gezamenlijk overleg
 • strategisch nadenken en juiste inschattingen maken
 • een op vele vlakken verbazende stads(her)ontdekking
 • een spontane team ambiance en dus een prettige ploegsfeer
 • meer of minder sportief (volgens uw voorkeur)
 

Zo ontstaat op organische wijze een soort verrijkte kennismaking met de collega’s en daardoor komen de neuzen spontaan in dezelfde richting te staan. Kortom, de CityGame staat garant voor een ongelooflijk veelzijdig teambuildingevent.

Deze uitzonderlijke teambuilding ervaring gaat vooral ten voordele van een verscherpte teamspirit en is dus een goede investering qua people management. Boek deze onvergetelijke belevenis en investeer in dit interactieve stadsspel CityGame Oostende. Een vrijblijvend voorstel is snel aangevraagd en Perfect+ zendt u zowat per kerende een interessante instapofferte. Zie onderstaande contactknop.

Stadsspel Oostende ‘Dé CityGame’

Wil u een extraordinaire teambuilding belevenis? Het interactieve stadsspel Oostende is dan een erg evidente oplossing, want deze “dé CityGame’ is zonder weerga en het nec plus ultra qua ploegsfeer bevorderend programma. Daarenboven nodigt de badstad Oostende u uit, als een ideale setting om er een exclusieve city game en heerlijk dagje uit van te maken.

Enkel pluspunten van Oostende:

 • een leuke kustplaats met heel wat interessante attracties en bezienswaardigheden
 • aangename straten, pleinen en parken,
 • zijn strand, haven, visserssfeer, frisse, jodiumrijke lucht
 • altijd een vakantiegevoel
 • bezienswaardigheden binnen wandelafstand
 • een oord vol visrestaurantjes, cultuur en gezelligheid.

What to see? What to do?

 • het Noordzeeaquarium, de Vistrap en de vissersboten en -stalletjes,
 • de schepen Mercator, de Amandine
 • het Mu.ZEE voor cultuurliefhebbers
 • het Casino Kursaal, de lange Zeedijk, het ongerepte zandstrand
 • de Venetiaanse galerijen
 • het gezellige Wapenplein
 • het groene Leopoldpark, het bloemenuurwerk
 • de James Ensorgalerij en vele Ensor gerelateerde bezoekwaardigheden.
 • En… Oostende is vooral een stad vol bijzondere, verrassende verhalen…

Het stadsspel Oostende kan uitgevoerd worden in het Nederlands, Frans, Engels, of zelfs tweetalig

Ons onweerstaanbaar teambuilding event in Oostende …

betekent werkelijk een totaalbelevenis voor uw medewerkers. Maak er een waarachtig bedrijfsuitje met de collega’s van. Perfect+ tekent als coördinerende partner voor een onvergetelijk dagje uit met de collega’s. Perfect+ heeft nl. 28 jaar professionele ervaring als evenementenplanner, vele honderden uitstekende aanbevelingen en een top klantenwaardering.

Velen gingen u voor en beleefden dolenthousiast de onweerstaanbare city game ‘Dé CityGame Oostende’. De bijzondere combinatie van de vele gevarieerde spelonderdelen werden steevast bestempeld als erg geslaagd en het succesvolle dagje-met-de-collega’s beschouwd als een op prijs gestelde onvergetelijke teambuilding ervaring.

Dé succesformule van dit schitterend teamevenement in Oostende komt door zijn unieke potpourri (originele teambeelden, ludieke opdrachten, grappige vragen, gekke  filmpje). De score van jullie team maar ook van de andere teams kan gevolgd worden, net als hun positie in de stad. Dit alles maakt het al helemaal tot een meeslepende en superspannende city game.

De state-of-the-art technologie van het stadsspel Oostende is werkelijk one-of-a-kind en heeft daarenboven heel wat plezante verrassingen in petto.

Na afloop vindt het uitwisselen van ervaringen en fait-divers plaats tijdens een aangename drink get together. Dan vindt tevens de projectie van teamfoto’s en -video’s plaats, wat vast en zeker stimuleren zal tot hilariteit en doorleefde ambiance. Een leuke afsluiter en een reuze samenhorigheidsgevoel gegarandeerd dus.

Ga snel in op dit bijzondere aanbod van Perfect+ en de stad Oostende en laat uw teamgenoten profiteren van onvergetelijke momenten tijdens deze memorabele teambuilding activiteit.

Vraag direct een niet-bindende offerte, in lijn met uw verwachtingen. Het teambuildend stadsspel Oostende staat klaar om u te verrassen.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.