CityGame Parijs+

TEAMBUILDING & FUN < SMARTCITYGAMES < PARIJS

Perfect+ CityGame Parijs

CityGame Parijs. Innovatie en teambuilding gaan hand in hand!

De CityGame = de ideale interactieve belevenis om de lichtstad te ontdekken.

Aan de hand van een iPad met mobiel internet nemen we de teams mee langsheen enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Parijs zoals het Louvre, de Eifeltoren, het stadhuis, etc. Maar uiteraard ook langsheen oases van rust en onontdekte pleintjes en straatjes.

Dit technologisch en interactief stadsspel in Parijs zal beslist in uw geheugen blijven hangen.

Meer info over het algemeen concept van de CityGame vindt u hier.

De teams trekken ten strijde met het prachtige kader van het historische Parijs als achtergrond. De iPad en slimme navigatie brengt hen langsheen de belangrijkste bezienswaardigheden van de Stad der Liefde. Langsheen de belangrijkste bezienswaardigheden, maar ook minder gekende pleintjes en idyllische plaatsen. 

CityGame Parijs,

dat is een innovatieve manier om deze stad te ontdekken. Tegelijkertijd zorgt de CityGame Parijs ook voor een boost van de team spirit. Ontdek Parijs als nooit tevoren met de spannende CityGame, een teambuildingactiviteit die de prachtige stad tot leven brengt via een interactieve kaart op je iPad.

Terwijl teams door de straten van Parijs zwerven,

lossen ze locatievragen op, nemen ze teamfoto’s op iconische plekken en maken ze hilarische video’s om punten te scoren. Het is een boeiende mix van verkenning, teamwork en plezier terwijl je de meest iconische bezienswaardigheden van Parijs ontdekt. Laat je betoveren door de magie van de Eiffeltoren, de pracht van de Notre-Dame en de charme van Montmartre. Dit alles terwijl je samenwerkt met je team om de uitdagingen van de CityGame te overwinnen.

Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol avontuur en camaraderie terwijl je Parijs op een geheel nieuwe manier ervaart.

 

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.