Fietsrally Ieper+

TEAMBUILDING & FUN < FIETSRALLY < IEPER

Perfect+ Fietsrally Ieper

Fietsrally Ieper, een echte aanrader:

Fietsen doorheen de geschiedenis met respect voor de gebeurtenissen in de Groote Oorlog!

Op een sportieve manier wordt kennis gemaakt met het roemrijke verleden van Ieper. De deelnemers ontdekken tijdens hun fietstocht de charme van het middeleeuwse verleden en de vele herinneringen aan het woelige oorlogsverleden.

Het vlakke waterrijke gebied ten noorden van de stad, langs het kanaal Ieper-IJzer, fietsen de teams langs de relicten van WOI zoals de verschillende begraafplaatsen, monumenten, herdenkingsstenen, etc. Langs de Menenpoort, Lakenhallen, Belfort, de Vismarkt en zoveel meer.

Onderweg testen we de teams uiteraard ook.

Dit aan de hand van leuke en verrassende opdrachten, al dan niet in het thema. Een trip geschikt voor iedereen, gevoed met een juist challenge – gehalte!

Naast het ontdekken van de rijke geschiedenis van Ieper en de omliggende gebieden tijdens de fietstocht,

bieden we de teams ook een reeks uitdagende en leuke opdrachten die hen verder zullen testen en inspireren. Terwijl ze langs de waterwegen en door de velden fietsen, zullen de deelnemers niet alleen de relicten van de Eerste Wereldoorlog tegenkomen, maar ook de kans krijgen om hun vaardigheden en teamwork te demonstreren door middel van spannende uitdagingen.

De opdrachten tijdens de fietsrally Ieper,

zijn zorgvuldig ontworpen om zowel vermakelijk als leerzaam te zijn. Deze bieden de teams een scala aan activiteiten om uit te kiezen. Of het nu gaat om het beantwoorden van historische trivia-vragen, het oplossen van puzzels die verband houden met de oorlogsgeschiedenis van de stad, of het uitvoeren van leuke en creatieve opdrachten die passen bij het thema, er is voor elk wat wils tijdens deze fietstocht.

Daarnaast biedt de fietstocht ook de mogelijkheid voor deelnemers om te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving van de regio, terwijl ze langs het schilderachtige kanaal Ieper-IJzer en door de sfeervolle straten van de stad rijden. De route voert de teams langs iconische bezienswaardigheden zoals de Menenpoort, Lakenhallen, Belfort en de Vismarkt, waardoor ze een volledig beeld krijgen van de historische en culturele schatten van Ieper.

Met het juiste evenwicht tussen uitdaging en plezier biedt deze fietstocht een unieke en gedenkwaardige ervaring voor iedereen die deelneemt.

Of je nu een doorgewinterde fietser bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en interactieve manier om meer te leren over de geschiedenis van Ieper, deze trip heeft voor elk wat wils.

Dus, als je op zoek bent naar een teambuildingactiviteit die zowel educatief als vermakelijk is, dan is fietsen door de geschiedenis van Ieper absoluut een must-do. Bereid je voor op een dag vol avontuur, ontdekking en teambuilding terwijl je de prachtige stad en haar omgeving verkent op twee wielen.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.