Outdoor teambuilding OutdoorGame+

TEAMBUILDING & FUN < OUTDOORGAMES

Perfect+ Outdoor teambuilding OutdoorGame

Outdoor teambuilding OutdoorGame.

Mag het allemaal wat actiever zijn? Zin in een beetje avontuur? Nature calls? Dan is de interactieve en outdoor teambuilding ‘Dé OutdoorGame’ zeker uw ding! Weg van de stad, weg van de drukte. Tijd voor een ongedwongen teamuitje op het platteland of toch liever de bossen induiken. De vrije natuur intrekken met de collega’s is een het neusje van de zalm om de team spirit naar ongeziene hoogtes te boosten.

De outdoor teambuilding OutdoorGame bestaat al in:

 • Rivierenhof (Antwerpen)
 • Terkamerenbos (Brussel)
 • Kluisbergen (Vlaamse Ardennen)
 • Grimbergen
 • Geldenaken/Jodoigne
 • Terhulpen/La Hulpe (bossen rond Dolce La Hulpe)
 • Tillegembos (Brugge)
 • Heverleebos (Leuven)
 • Palingbeek (Ieper)
 • Provinciaal Domein Puyenbroeck (Wachtebeke)
 • Watou (rond de brasserie van St-Bernardus)
 • Groede (Zeeland – NL)
 • Op maat gemaakte ontwikkeling in een gebied naar keuze op aanvraag. 

Wat is dat precies een OutdoorGame? 

De teams trekken de outdoorjungle in met enkel een iPad in handen. Ze navigeren aan de hand van de interactieve kaart van het gebied doorheen ‘the great’ outdoors. Op tijd en stond wacht hen een teambuildende opdracht, een heerlijke breinkraker, een ludieke foto opdracht of een inspirerende video proef. Een mix van teambuilding ingrediënten waarbij samenwerking, overleg, strategie en uitvoerend vermogen van cruciaal belang zijn! Alle capaciteiten binnen een heterogene groep worden aangesproken, iedereen is nodig om deze outdoor teambuilding tot een goed einde te brengen en wees gerust, niemand wordt uitgesloten. Dat is precies wat dit coronaproof teamuitje zo ‘one-of-a-kind’ maakt.

Outdoor teambuilding OutdoorGame, volledig op maat

Bij Perfect+ is maatwerk een passie, een doel op zich als het ware. Ook onze outdoor teambuilding ‘Dé OutdoorGame’ wordt dus op maat aangepast en flexibel gepersonaliseerd aan de wensen en/of verwachtingen van onze eindklant. Eens de iPad opgestart wordt krijgen de deelnemers het gevoel dat dit outdoor teamuitje speciaal voor hen ontwikkeld werd.

Onze locaties voor de OutdoorGame

De OutdoorGame werd ondertussen al door verschillende teams als een ongelofelijke interactieve ervaring beleefd in Rivierenhof (Antwerpen), Terkamerenbos (Brussel), Kluisbergen (Vlaamse Ardennen), Grimbergen, Abbaye de la Ramée (Geldenaken/Jodoigne), Terhulpen/La Hulpe (bossen rond Dolce La Hulpe), Tillegembos (Brugge), Heverleebos (Leuven), Provinciaal Domein Palingbeek (Ieper), Provinciaal Domein Puyenbroeck (Wachtebeke), Watou (rond de brasserie van St-Bernardus) en Groede (Zeeland – NL)

Vindt u hier nog niet de locatie van uw voorkeur? Wij ontwikkelen deze unieke outdoor teambuilding op in een regio, gebied, domein, etc. naar keuze. Niets is ons teveel.

Aarzel dus geen moment langer en contacteer ons meteen voor een vrijblijvende offerte voor de outdoor teambuilding ‘Dé OutdoorGame’.

Outdoor teambuilding OutdoorGame

Denkt u bij een outdoor teambuilding meteen aan langs rotsen naar beneden lopen, raften op een wilde rivier, een death ride? Denkt u aan de collega’s die fysiek minder sterk zijn en zich uitgesloten zullen voelen? Niets hiervan bij ons outdoor teambuilding concept ‘Dé OutdoorGame’. We ontwikkelden dit super spelconcept zodat iedereen zich kan uitleven tijdens een outdoor teambuilding zonder onderscheid in capaciteiten, fysieke mogelijkheden (sportief of minder sportief), interesses, etc. Elk medewerker binnen het bedrijf komt aan zijn/haar trekken tijdens de OutdoorGame.

België is uiteraard gekend voor zijn prachtige kunststeden, maar is uiteraard zo veel meer. Uitgestrekte bossen, groene velden, prachtige natuurdomeinen en nog zo veel meer. Op zoek naar inspiratie, nood om de hoofden leeg te maken, genieten van de rust, op ontdekkingstocht doorheen het platteland? Zoek niet verder en boek nu onze outdoor teambuilding ‘Dé OutdoorGame’.

Outdoor teambuilding?

Deze onderhuidse en ongedwongen manier van teambuilding zorgt voor een hechtere band, betere samenwerking tussen de collega’s, een stijgend moraal binnen het bedrijf, …. Geen zware filosofieën, geen eindeloze theorieën, maar gewoon samen topmomenten beleven waar er nog jaren over nagepraat wordt. Terugblikken is op elk moment mogelijk door de foto’s die de teams nemen en de video’s die ze maken met de iPads.

Dan hebben we het nog niet gehad over de personalisatie. Elke klant is voor Perfect+ een unieke klant, niet gewoon één van de volgende die een teambuilding doet. We passen onze outdoor teambuilding dus aan op maat van jullie wensen. Een flexibele personalisatie is een must. We garanderen een tevreden klant, want klantentevredenheid dragen wij heel hoog in het vaandel.

Waarom nog twijfelen? Onze outdoor teambuilding ‘Dé OutdoorGame’ is het perfecte concept voor uw volgend teamuitje. Doe vandaag nog een vrijblijvende aanvraag en de 1ste stap naar een hechter team is gezet. Een ervaren event producer zorgt er vervolgens voor dat ook de volgende stappen vlot genomen worden tot het eindresultaat, een onvergetelijke outdoor teambuilding’ bereikt is.  

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.