Teambuilding fietsen BikeGame Brugge+

TEAMBUILDING & FUN < BIKEGAME < BRUGGE

Perfect+ Teambuilding + fietsen BikeGame Brugge

Teambuilding fietsen BikeGame Brugge 

Een aanrader! We zijn echt wel een fietsland. Per fiets valt zoveel meer te verkennen. Rustig peddelend, een lekker windje door het haar? Midden een mooi stukje groene natuur…. En tegelijk de banden tussen de collega’s versterken. Even weg van de werkplek elkaar in een andere context beter, anders leren kennen, ontspannen en tegelijk een beetje uitgedaagd worden en zich amuseren in teamverband. Een teambuilding programma die heel wat mensen enorm zien zitten.

Welaan, de groepsgeest bevorderende fietstocht “dé BikeGame” Brugge – Damme heeft het allemaal. Gebaseerd op onze succesformule en paradepaardje “dé CityGame” waar een iPad het instrument is waarmee teams de gort opgaan, leuke opdrachten moeten uitvoeren, grappige foto’s maken, ‘problemen’ oplossen, antwoorden vinden…, maar dan tijdens een tochtje op de fiets, is de ideale mengeling van alles wat een onvergetelijke teambuilding fietsactiviteit maar kan hebben.

Nooit een zwaar parcours, wel steeds haalbaar voor elke, zelfs ongeoefende, fietser. Een GPS gemonteerd op de fiets, een iPad als sluitstuk van deze exclusieve en interactieve spelformule die absoluut onvergetelijke fun ogenblikken met je team gegarandeerd!

Onze Teambuildings in Brugge

Teambuilding fietsen BikeGame Brugge

Geniet van de natuur, maak het hoofd even leeg, de spieren los, snuif frisse, gezonde lucht op en ontdek prachtige stukken onbekende natuur. Zet in op onvermijdelijke winst: het bevorderen van de interne samenwerking, het bijpraten met de collega’s en het verhogen van de teamspirit. Kortom, beleef samen onvergetelijke momenten. De BikeGame teambuilding op de fiets Brugge – Damme en terug, is een erg leuke competitie doorheen ‘le plat pays’ van Brel en Tijl Uilenspiegel. De groepen banen zich een weg doorheen de vlakke polders, maisvelden, weiden vol koeien, langs de bekende met scheve populieren omgeven kanalen en uiteraard het magistrale Brugge en het supercharmante polderdorp Damme, eventueel Oostkerke, beiden met hun typische afgeplatte torens.

Verloop

Gedurende de gehele teambuilding fietsen Brugge – Damme word je op een hoogstaande, technologische manier begeleid. Maar er valt een en ander te doen en te beleven en het levert uiteindelijk ook een winnaar op. Als je team tenminste zijn beste beentje voorzet en blijk geeft van inzet, samenwerking, tactisch inzicht, overleg, enz…

Alle deelnemers krijgen een kwaliteitsfiets (elektrische fietsen zijn ook mogelijk), afgesteld op hun maat en met per team een fiets GPS en een iPad, and off you go. Niemand heeft een idee waar naartoe, wat ze zullen meemaken en zo peddelen ze doorheen het heerlijke, rustige en groene Brugse Ommeland.

Locaties

Deze teambuilding fietsen Brugge – Damme is verder beschikbaar mar uiteraard met een ander parcours en opdrachten in en rond OostendeSluis-CadzandAntwerpen en LinkeroeverMechelen en de streek van de Dijle, het Leuvense OmmelandKnokke en de OostkustIeper en Geldenaken. Maar de teambuilding fietsen kan om het even waar ontwikkeld worden. Want Perfect+ is dé specialist op het vlak van motiverende teamactiviteiten mits vele jaren ervaring (28!) en ontelbare tevreden klanten.

Ook zetten we bij deze fietsactiviteit ‘Dé BikeGame’ Brugge – Damme in op een grote personalisatie. zodat ‘teambuilding fietsen’ teamevent ervaren wordt als speciaal voor hen gegenereerd. 

Maatwerk is een extra troef. Enkel voorbeelden wat kan bij Teambuilding fietsen BikeGame Brugge.

  • Startfilmpje door pakweg de CEO, general manager, teamleader of zo.
  • Zelf gekozen start- en eindbestemming
  • Duur, aanvang- en eindtijd
  • Voertaal naar keuze (NL-FR-EN of tweetalig).
  • Bonusvragen of -opdrachten, gelinkt aan uw compagnie, uw medewerkers, etc.
  • Een drinkstop in een plaatselijke, gezellige kroeg of op een terrasje
  • Een prijs voor de winnende ploeg team tijdens de debriefing
  • Quasi onbeperkte mogelijkheden.

De troeven van dé BikeGame = teambuilding fietsen Brugge – Damme:

  • Op een ongedwongen, relaxte en licht sportieve wijze, de team spirit een boost geven, teambanden smeden, interne samenwerking optimaliseren en dit geschikt voor iedere heterogene groep. Door zijn unieke spelconcept (fietsen, even stoppen voor een challenge, …) haalbaar voor alle deelnemers.

 

De BikeGame biedt immers qua teambuilding fietsen Brugge – Damme:

  • Een nooit geziene combinatie van fietsende ontspanning, uit te voeren mentale en praktische opdrachten, samen zijn, ploeggeest, plezier maken en nog zo veel meer.
Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.