Thema-avond "Best of Belgium"+

Gallery Themafeesten+

BEDRIJFSFEESTEN < THEMAFEESTEN < HOLLYWOOD & STARDOM

Perfect+ Thema-avond "Best of Belgium"

The Best of Belgium. Geen friet, geen mayonaise. Wel bier in alle geuren en kleuren. Beleef het Bourgondisch België. Zijn savoir-vivre. Au coeur. Au fond. Waar Hercule Poirot en Kuifje nooit ver weg zijn.

Tussen Atomium en belforten wordt er beslist: waterzooi of waterloo? En dan: een picturale reis van Memling en Van Eyck over Rubens tot Ensor en Delvaux. Wat weet je over België? Steek je nek uit en win een Antwerpse diamant. In chocolade. Wordt zelf even een Vlaamse primitief. Trek ten dans en rock op Arno en Red, maar in de geest van Breugel en Brel. Wees kant en klaar.

Concept: De deelnemers ontdekken, als een rode draad, diverse bekende en onbekende aspecten van België. Ze worden uitgenodigd zelf op zoek te gaan en in een quizspel light-versie per tafel de antwoorden te vinden op enkele leuke, bizarre en grillige vragen, met een Belgische prijs voor de eerste.

Picturale gastronomie opgebouwd rond onze 8 bekendste schilders vol Belgische weetjes en verrassingen. Best of Belgium, een avond vol goede smaak, waar cultuur en gastronomie hand in hand gaan met smakelijk vertier.

Mogelijk in een locatie van uw voorkeur. We doen u graag enkele voorstellen. 

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.