Teambuilding Brussel+

TEAMBUILDING & FUN IN BRUSSEL

Perfect+ Teambuilding activiteiten in Brussel

Bent u op zoek naar teambuilding in Brussel?

Dan bent u bij Perfect+ aan het juiste adres! Wij zijn de experts op het gebied van teambuilding in de stad en bieden een divers aanbod aan activiteiten, waaronder interactieve city games, culinaire wandelingen en workshops, fietsrally’s en unieke quizconcepten.

Onze activiteiten vinden plaats doorheen de stad, zoals onze populaire city game ‘Dé CityGame’ en onze spannende escape game ‘Dé EscapeGame’. De unieke ComicsGame of zelfs fun-eco teambuilding met de ClimateGame. U kunt zelf het vertrekpunt en eindpunt kiezen of wij kunnen een vaste locatie bieden voor indoor teambuilding en workshops. Bij Perfect+ zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsuitje tot in de puntjes verzorgd is en de teamspirit van uw team wordt versterkt.

Teambuilding in Brussel?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Of ga voor een soort teamcentives: een mengvorm van teambuilding en je team belonen, b.v. in het kader van retentiemanagement.

Samenvattend: Interactief, ludiek en/ of spannend, er is voor iedereen wat, maar steeds garanderen we: neuzen in dezelfde richting! Dat is wat u kan verwachten van de formules van Perfect+. Wij garanderen meer team spirit en groepsdynamiek in uw bedrijf na zo’n doorleefde en toch ongedwongen teambuilding met ons. Een vrijblijvende offerte kan u hieronder meteen aanvragen. 

Overweeg een teamcentive als een mix van teambuilding en het belonen van je team, bijvoorbeeld in het kader van retentiemanagement.

Bij Perfect+ verzorgen we tot in de puntjes jouw teambuilding activiteiten in Brussel met een divers aanbod van interactieve city games, culinaire wandelingen, workshops, fietsrally’s en unieke quizconcepten. Onze activiteiten garanderen dat iedereen betrokken wordt en in dezelfde richting gaat, terwijl we toch interactief, ludiek en spannend zijn. Na onze teambuilding activiteiten zal er meer teamspirit en groepsdynamiek in je bedrijf zijn. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Onze Teambuildings in Brussel

Teambuilding in Brussel:

  • Meer of minder sportief, maar altijd haalbaar voor divers samengestelde groepen, dus ideaal voor diverse fysieke condities en leeftijden.
  • Ze hebben een fungarantie voor een onvergetelijk moment of dagje uit
  • Elke teamactiviteit wordt ook gepersonaliseerd. Kortom, alles in lijn met uw bedrijfsfilosofie, -uitstraling en -doelstellingen.
  • Coronaproof !!! Uitgevoerd volgens de wettige Covid-19 maatregelen en waar nodig door ons aangepast en bijgestuurd

Uniek in Brussel zijn de lokale spin-offs, zoals de TrainGame, gespeeld in Trainworld, of de ComicsGame en de Comic Strip Rally, volledig rond het thema van het stripverhaal (= comics) in Brussel.

Samen met je team er voor gaan! Dat kan niet beter dan in Brussel. Met onze teamevents beleef je onvergetelijke momenten samen

Meeslepende teambuildingformules:

  • te voet
  • op de fiets
  • per boot
  • met E-steps
 

Al onze teambuilding formats kunnen voor zowel :

  • grote (tot 800 deelnemers) als kleine groepen
  • in diverse delen van de stad, of zelfs in het groen (bos)

Een teambuilding in Brussel?

Brussel: hoofdstad van Vlaanderen, België en Europa. Historische stad, bruisende stad, multiculturele stad. Brussel, veelal onterecht verguisd want door velen eigenlijk niet gekend, heeft zoveel verschillende aspecten, verhalen, bezienswaardigheden, buurten en zijn rijke geschiedenis, dat deze “capital” smeekt om (her)ontdekt te worden.

Dat kan echt niet beter dan met een teambuilding concept van Perfect+. Twee vliegen in één klap. Smullen (soms ook letterlijk) van deze stad, je rot amuseren met de collega’s en zo de sfeer in uw groep (en later afstralend op het werk), optimaliseren, dat is ons mission statement.

Perfect+ biedt teambuildingactiviteiten aan.

Op het grondgebied, ook soms geconcentreerd op een bepaalde wijk of buurt (b.v. Marollen, Matonge, Ter Kameren Bos, of rond een bepaald thema zoals de ComicsGameHet Geheim van Manneke Pis en het detectivespel ‘Operation Save Brussel’.

Natuurlijk is de centraal gelegen l’ Isle Sacré, rondom de mooiste Grote Markt ter wereld, het meest populair. Teambuildingconcepten hier bevatten een op maat gesneden parcours met alle attracties en bezienswaardigheden van dien. Zoals de reeds vermelde Grand-Place, Manneke Pis, de Marollen, maar ook De Grote Zavel, het Justitiepaleis, het Koninklijk Paleis, diverse parken, het stripmuseum…, just to name a few… Maar we hebben ook aandacht voor onontdekte parels zoals de Egmonttuin, e.d.

Wil u een reuzentip? Er is zoveel te beleven dat u niet mag aarzelen er een weekendje bedrijfsuitstap van te maken. De hotelprijzen zijn, in tegenstelling met weekdagen, hier een stuk lager van prijs. Perfect+ stelt met plezier een incentive programma samen, waarbij ook culinaire tot gastronomische belevenissen worden ingelast op unieke locaties of rond een Brussels of ander thema…

Laat niet na ons te consulteren omtrent de vele mogelijkheden. 28 Jaar ervaring en vele honderden referenties van topbedrijven, zijn u voorgegaan. U zal het zich achteraf lang positief heugen. En alles wordt dan nog eens coronaproof ondersteund.

Doe maar snel een vrijblijvende aanvraag hier onder. We maken graag meteen een flexibel voorstel vol opties en finetunen het dan volledig in lijn met uw al dan niet specifieke wensen tot een onvergetelijke teambuilding in Brussel.

Teambuilding in Brussel.

Teambuilding is van onschatbare waarde voor bedrijven die streven naar een sterker, cohesiever team dat beter kan samenwerken, problemen kan oplossen en doelen kan bereiken. Brussel, de bruisende hoofdstad van België en Europa, biedt een perfecte setting voor dergelijke teambuildingactiviteiten. Hier zijn enkele redenen waarom teambuilding in Brussel een slimme keuze is.

Teambuilding in Brussel = Diversiteit en Multiculturalisme + historische pracht + culinaire ervaringen.

Brussel staat bekend om zijn diverse bevolking en internationale uitstraling. Dit maakt de stad een smeltkroes van culturen en achtergronden, wat uw team de kans biedt om open te staan voor nieuwe perspectieven en waardevolle interculturele communicatievaardigheden te ontwikkelen.

Brussel heeft een rijke geschiedenis en biedt talloze historische locaties, zoals de Grote Markt en het Atomium, die een schat aan inspiratie kunnen bieden voor teambuildingactiviteiten met een historisch tintje.

Belgisch eten en drinken zijn wereldberoemd, en Brussel biedt tal van culinaire teambuildingmogelijkheden. Van chocoladeworkshops tot bierproeverijen, uw team zal zowel plezier beleven als nieuwe smaken ontdekken.

Teambuilding in Brussel = Creativiteit, Kunst, Teamuitdagingen en volop netwerkmogelijkheden.

De stad herbergt vele musea, galerijen en straatkunst die uw team kunnen inspireren. Creatieve workshops, zoals schilderen of beeldhouwen, kunnen de teamgeest bevorderen en innovatief denken aanmoedigen.

Perfect+ biedt diverse teambuildingactiviteiten in Brussel aan, zoals stadsspeurtochten, escape games en avontuurlijke uitdagingen. Deze stimuleren teamwerk, communicatie en probleemoplossend vermogen.

Als Europese hoofdstad is Brussel een knooppunt voor internationale bedrijven en organisaties. Teambuilding in Brussel biedt mogelijkheden om te netwerken en zakelijke contacten te leggen. Tel daarbij de gemakkelijke toegankelijkheid: De stad is goed bereikbaar per trein, vliegtuig en auto, wat het plannen en organiseren van teambuildingactiviteiten eenvoudig maakt.

Kortom, teambuilding in Brussel biedt een unieke kans om de banden binnen uw team te versterken en vaardigheden te ontwikkelen die de algehele prestaties van uw organisatie kunnen verbeteren. Met de diversiteit, cultuur, geschiedenis en innovatie die de stad te bieden heeft, is Brussel de ideale bestemming voor een onvergetelijke en waardevolle teambuildingervaring.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.