Teambuilding Brussel+

TEAMBUILDING & FUN IN BRUSSEL

Perfect+ Teambuilding activiteiten in Brussel

Teambuilding activiteiten in Brussel worden door Perfect+ Event Productions, de meesters van de teambuilding concepten in de stad, voor uw bedrijf tot in de puntjes verzorgd. Ons aanbod is zeer divers: van interactieve city games, over culinaire wandelingen en workshops tot fietsrally’s en zelfs unieke quizconcepten.

Doorheen de stad, zoals de city game ‘Dé CityGame’ of spannende momenten tijdens de escape game ‘Dé EscapeGame’. Mogelijk vanaf het vertrekpunt tot het eindpunt van uw keuze of op een vaste locatie voor indoor teambuildings en – workshops.

Of ga voor een soort teamcentives: een mengvorm van teambuilding en je team belonen, b.v. in het kader van retentiemanagement.

Samenvattend: Interactief, ludiek en/ of spannend, er is voor iedereen wat, maar steeds garanderen we: neuzen in dezelfde richting! Dat is wat u kan verwachten van de formules van Perfect+. Wij garanderen meer team spirit en groepsdynamiek in uw bedrijf na zo’n doorleefde en toch ongedwongen teambuilding met ons. Een vrijblijvende offerte kan u hieronder meteen aanvragen. 

Onze Teambuildings in Brussel

Verder zijn onze weergaloze teamevents ook nog eens:

  • Meer of minder sportief, maar altijd haalbaar voor divers samengestelde groepen, dus ideaal voor diverse fysieke condities en leeftijden.
  • Ze hebben een fungarantie voor een onvergetelijk moment of dagje uit
  • Elke teamactiviteit wordt ook gepersonaliseerd. Kortom, alles in lijn met uw bedrijfsfilosofie, -uitstraling en -doelstellingen.
  • Coronaproof !!! Uitgevoerd volgens de wettige Covid-19 maatregelen en waar nodig door ons aangepast en bijgestuurd

Uniek in Brussel zijn de lokale spin-offs, zoals de TrainGame, gespeeld in Trainworld, of de ComicsGame en de Comic Strip Rally, volledig rond het thema van het stripverhaal (= comics) in Brussel.

Samen met je team er voor gaan! Dat kan niet beter dan in Brussel. Met onze teamevents beleef je onvergetelijke momenten samen

Meeslepende teambuilding formules:

  • te voet
  • op de fiets
  • per boot
  • met E-steps

Al onze teambuilding formats kunnen voor zowel :

  • grote (tot 800 deelnemers) als kleine groepen
  • in diverse delen van de stad, of zelfs in het groen (bos)

Een teambuilding in Brussel?

Brussel: hoofdstad van Vlaanderen, België en Europa. Historische stad, bruisende stad, multiculturele stad. Brussel, veelal onterecht verguisd want door velen eigenlijk niet gekend, heeft zoveel verschillende aspecten, verhalen, bezienswaardigheden, buurten en zijn rijke geschiedenis, dat deze “capital” smeekt om (her)ontdekt te worden.

Dat kan echt niet beter dan met een teambuilding concept van Perfect+. Twee vliegen in één klap. Smullen (soms ook letterlijk) van deze stad, je rot amuseren met de collega’s en zo de sfeer in uw groep (en later afstralend op het werk), optimaliseren, dat is ons mission statement.

Perfect+ biedt teambuildingactiviteiten op het grondgebied aan, ook soms geconcentreerd op een bepaalde wijk of buurt (b.v. Marollen, Matonge, Ter Kameren Bos, of rond een bepaald thema zoals de ComicsGameHet Geheim van Manneke Pis en het detectivespel ‘Operation Save Brussel’.

Natuurlijk is de centraal gelegen l’ Isle Sacré, rondom de mooiste Grote Markt ter wereld, het meest populair. Teambuildingconcepten hier bevatten een op maat gesneden parcours met alle attracties en bezienswaardigheden van dien. Zoals de reeds vermelde Grand-Place, Manneke Pis, de Marollen, maar ook De Grote Zavel, het Justitiepaleis, het Koninklijk Paleis, diverse parken, het stripmuseum…, just to name a few… Maar we hebben ook aandacht voor onontdekte parels zoals de Egmonttuin, e.d.

Wil u een reuzentip? Er is zoveel te beleven dat u niet mag aarzelen er een weekendje bedrijfsuitstap van te maken. De hotelprijzen zijn, in tegenstelling met weekdagen, hier een stuk lager van prijs. Perfect+ stelt met plezier een incentive programma samen, waarbij ook culinaire tot gastronomische belevenissen worden ingelast op unieke locaties of rond een Brussels of ander thema…

Laat niet na ons te consulteren omtrent de vele mogelijkheden. 28 Jaar ervaring en vele honderden referenties van topbedrijven, zijn u voorgegaan. U zal het zich achteraf lang positief heugen. En alles wordt dan nog eens coronaproof ondersteund.

Doe maar snel een vrijblijvende aanvraag hier onder. We maken graag meteen een flexibel voorstel vol opties en finetunen het dan volledig in lijn met uw al dan niet specifieke wensen tot een perfect onvergetelijk teambuilding weekendje.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.