Eco teambuilding ClimateGame+

TEAMBUILDING & FUN < SMARTCITYGAMES

Perfect+ Stadsspel Dé CityGame'

Eco teambuilding ClimateGame.

Hét ideale en educatieve concept voor uw volgende teambuilding, teamuitje of teamcentive. Voor bedrijven die willen bijdragen aan ‘climate awareness’ ontwikkelden wij dé ‘The ClimateGame’. Niet zomaar een vrijblijvend stadsspel, maar een unieke interactieve mix van teamlearning en teamevent met de nadruk op eco en klimaat. Infotainment in combinatie met teambuilding. Ongezien en onovertroffen.

De opwarming van de aarde, hernieuwbare energie, klimaatmarsen, youth for climate, klimaatakkoorden en -doelstellingen…. Dergelijke woorden  vliegen ons constant rondom de oren en het belangt ons allemaal aan. Maar wat kunnen wij er zelf aan doen? Thuis, op het kantoor, samen met de collega’s? Veel meer dan we zelf denken.

Hoe werkt de eco teambuilding ClimateGame?

Teams worden gewapend met een iPad, allerhande materialen én een gemeenschappelijk objectiefsamen met alle deelnemers de opgelegde klimaatdoelstellingen bereiken en zo bijdragen aan een beter klimaat en een betere toekomst voor ons allemaal. Organiseer een klimaatmars, leer bij over hernieuwbare energie, bouw een windmolen, ontdek het eten van de toekomst. Dit alles en nog zo veel meer staat jullie te wachten tijdens deze ‘one-of-kind’ eco teambuilding. Uiteraard brengen we dit alles niet op saaie en belerende manier, maar op een interactieve, ludieke en high-tech wijze.

Kies je voor de ClimateGame, dan stel je automatisch al een goeie klimaatdaad.

Want Perfect+ heeft een officiële overeenkomst met Natuurpunt. Per team dat de ClimateGame speelt, wordt ergens in België een nieuwe boom geplant op een terrein van Natuurpunt. Jaarlijks gaat het om minstens 250m2 bos.

Ons uniek eco teambuilding concept ‘Dé ClimateGame’.

Het concept biedt niet enkel een beter zicht op de climate challenges die ons te wachten staan. Ook een boost van de teamspirit en de creatie van een (nog) betere band tussen de medewerkers en collega’s. Geen competitie tussen de teams onderling, maar samenwerken om de gezamenlijke ecologische voetafdruk van de teams zoveel mogelijk te verkleinen.

Het klimaatspel ‘Dé ClimateGame’ kan, bij wijze van spreken, eender waar voor u georganiseerd worden: in een stad naar keuze, op het platteland, in of op en rond het bedrijf, in een bos, …. De mogelijkheden zijn legio. U vraagt, wij draaien.

Net zoals de meeste van onze teambuildingactiviteiten, bieden wij de eco teambuilding ‘Dé ClimateGame’ coronaproof aan. Dit aan de hand van de volgende ingrepen.

 • Ontsmetting van alle gebruikte toestellen en materialen.
 • Kleinere teams (= #social distancing).
 • Alcoholgels voor alle teams.
 • Mondmaskers, indien nodig.
 • Extra maatregelen op aanvraag mogelijk.

Aarzel zeker niet en vraag snel een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop voor ons uniek en ecologisch teambuilding concept ‘Dé ClimateGame’. Vele bedrijven gingen u reeds voor en waren één voor één laaiend enthousiast na het spelen van de ClimateGame. 

Ook van de deelnemers waren er niets dan lovende woorden:

 • ‘Iedereen binnen het bedrijf zou dit moeten spelen, een echte aanrader’ (medewerker Luminus).
 • ‘Ik heb echt van alles bijgeleerd op een toffe en ongedwongen manier’ (medewerker Siemens Energy).
 • ‘Nu weten we hoe we zelf ons steentje kunnen bijdragen, thuis en op kantoor’ (medewerker Proximus).

Eco teambuilding concept ‘Dé ClimateGame’

Wanneer u denkt aan een eco teambuilding, denkt u aan een saaie uiteenzetting over het klimaat of het belerend vingertje van Greta Thunberg? Dat nemen we u uiteraard niet kwalijk, dat zouden we waarschijnlijk ook doen, ware het niet dat we bij Perfect+ volledig zelf het unieke eco teambuilding concept ‘Dé ClimateGame’ ontwikkelden en tijdens dit proces ontdekten dat we de klimaatproblematiek ook op een ongedwongen en spannende manier onder de aandacht kunnen brengen.

Veel mensen denken dat ‘het klimaat’ een ver van hun bed show is. Problemen waar ze zelf niets aan kunnen doen, zorgen voor de volgende generatie. Anderen willen wel bijleren over hernieuwbare energie, voedsel van de toekomst of, waarom niet, zelf een klimaatmars organiseren. Tijdens de eco teambuilding tonen we aan die eerste groep dat dit alles dichterbij is dan ze denken en wat ze er zelf aan kunnen doen. Ook de tweede groep komt zeker aan hun trekken en leren bij, op een soms ludieke manier en krijgen allerlei klimaat en eco gerichte opdrachten voorgeschoteld.

Het unieke aan dit ecologisch teambuilding concept?

Er zit geen competitie element in verwerkt zit. Alle teams samen toewerken naar één gezamenlijk doel. Of ze dit doel bereiken, hangt af van alle teams en alle deelnemers. Iedereen draagt zijn steentje bij, net zoals in het echte leven.

Ieder team start met de gemiddelde ecologische voetafdruk van een gemiddeld Belgisch gezin. Bij het goed uitvoeren van een opdracht, het nemen van een topfoto, het juist beantwoorden van een vraag binnen het thema, verkleint deze ecologische voetafdruk. Per ‘verdwenen’ percentage van de voetafdruk van alle teams samen, komen ze dichter bij hun doel. Slagen jullie er tijdens deze teambuilding in om de gezamenlijk voetafdruk voldoende te verkleinen, pas dan worden jullie gehuldigd als echte ‘climate warriors’.

U wilt dat de collega’s / medewerkers ontdekken hoe ze hun steentje kunnen bijdragen (thuis en op kantoor), de samenwerking tussen de collega’s de hoogte induwen en in één ruk ook nog onvergetelijke momenten beleven? Wacht niet langer en plaats snel hier uw vrijblijvende aanvraag. 

Eco teambuilding ClimateGame, waarom precies?

Duurzaamheid en milieubewustzijn centraal staan in onze samenleving. Het organiseren van een eco-teamuitje is dus meer dan alleen maar een trend. Het is een kans om uw team samen te brengen, bewustzijn te vergroten en positieve veranderingen teweeg te brengen. De ClimateGame, is een inspirerende en educatieve eco-teambuildingervaring die uw team zal versterken en tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere planeet.

De ClimateGame is geen gewoon teambuildingprogramma. Het is een meeslepende, opwindende reis naar een duurzamere toekomst. Deze unieke ervaring combineert plezier en bewustwording en helpt uw teamleden om op een dieper niveau met elkaar in contact te komen.

Waarom zou u kiezen voor de ClimateGame voor uw team?

 1. Milieubewustzijn Stimuleren: In een tijd waarin klimaatverandering een grote zorg is, helpt de ClimateGame uw team om bewuster te worden van de ecologische uitdagingen waar we voor staan. Door te leren over duurzaamheid en milieubescherming, wordt uw team aangemoedigd om zelf actie te ondernemen.

 2. Teamwork en Samenwerking Verbeteren: De ClimateGame biedt teambuildingactiviteiten die teamwork en samenwerking bevorderen. Door samen milieuproblemen aan te pakken en oplossingen te vinden, leren teamleden effectiever met elkaar te communiceren en problemen op te lossen.

 3. Positieve Impact Genereren: De ClimateGame gaat verder dan educatie; het stelt teams in staat om actie te ondernemen. Door deel te nemen aan milieuprojecten en bij te dragen aan lokale gemeenschappen, kunnen teams tastbare positieve veranderingen teweegbrengen.

 4. Inspirerende Locaties: De ClimateGame kan op diverse locaties worden georganiseerd, van bruisende steden tot rustige natuurgebieden. PerfectPlus biedt flexibiliteit om de ideale locatie te kiezen die past bij de doelen van uw team.

 5. Unieke Beleving: De ClimateGame is allesbehalve gewoon. Het is een ervaring die uw teamleden nog lang zullen herinneren. Door de combinatie van educatie, avontuur en teambuilding wordt uw team uitgedaagd om buiten hun comfortzone te treden en samen te groeien.

 6. Maatschappelijke Verantwoordelijkheid: Het organiseren van een eco-teamuitje is een uiting van uw bedrijf’s maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het toont uw betrokkenheid bij duurzaamheid en uw inzet voor een betere wereld.

De ClimateGame is een kans om een positieve impact te creëren, teambuilding te bevorderen en tegelijkertijd bewustwording over milieukwesties te vergroten. Als u op zoek bent naar een teambuildingervaring die meer betekenis en waarde toevoegt aan uw team, is de ClimateGame de perfecte keuze. Samen kunnen we de wereld veranderen en tegelijkertijd uw team sterker maken.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.