Spannende escape game Brugge+

TEAMBUILDING & FUN < ESCAPE GAMES < BRUGGE

Perfect+ spannende escape game Brugge

Ontdek de ultieme teambuildingervaring met onze opwindende Escape game Brugge.

Een veelzijdig concept, perfect voor jullie volgende teamuitje in het betoverende Venetië van het Noorden.

Stel je voor: een korte briefing, een iPad met een interactief stadsplan en virtuele kluizen verspreid over Brugge, een mysterieuze koffer vol uitdagende raadsels en de missie om binnen de gestelde tijd zoveel mogelijk kluizen te kraken en geld te verdienen. Durven jullie deze uitdaging aan te gaan? Beleef spanning en sensatie tijdens deze escape game in Brugge.

Plan een logische route, overleg met het team, beheers de spanning, werk samen op diverse manieren en gebruik logisch denken. Ontcijfer de juiste code, kraak zoveel mogelijk kluizen en vergaar rijkdom. Een verkeerde code ingevoerd? Ontsnap snel en op naar de volgende kluis. Tijdens het spel kunnen jullie ook extra geld verdienen door foto’s te nemen en video’s te maken.

We beloven jullie niet alleen een opwindend avontuur, … maar versterken ook de teamgeest. Klaar voor de uitdaging? Boek nu en maak van jullie teambuildingmoment een onvergetelijke ervaring in het hart van Brugge. Ontdek de perfecte balans tussen strategie, samenwerking en opwinding terwijl jullie de charme van Brugge ervaren. 

Onze Teambuildings in Brugge

De Escape game Brugge bieden we aan in de volgende talen:

  • Nederlands.
  • Frans.
  • Engels.
  • Een combinatie van 2 talen.  

Perfect+ brengt de ultieme escape room-ervaring naar het betoverende Brugge. Een mix van teambuilding, plezier, samenwerking en de mysterieuze setting van Brugge.

Tijdens dit spannende avontuur doorkruisen deelnemers de stad en worden ze ondergedompeld in de wereld van onze escape game. Na een eerste briefing nemen ze even de tijd om te begrijpen wat hen te wachten staat – een escape room in de open lucht, geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Puur plezier zonder nadelen.

De teams worden op een high-tech manier uitgedaagd met breinkrakers, raadsels en enigma’s, waarbij ook hun creativiteit wordt aangesproken. Dit is een veelzijdig teamconcept, geschikt voor elke collega, ongeacht interesses of capaciteiten. Samenwerking is essentieel om de uitdaging tot een goed einde te brengen.

De escape game Brugge …

leidt jullie op hoogtechnologische wijze door de stad voor een onvergetelijk avontuur met de collega’s. Volg real-time rankings, chat met andere teams en voel de spanning stijgen met elke tik van de klok. Wie wordt de winnaar? Only time will tell.

Dit spannende teamconcept is geschikt voor iedereen, ongeacht fysieke capaciteiten of interesses. Het ideale teamuitje voor een diverse groep. Overtuigd van de kracht van onze escape game maar wil je het in een specifiek thema (bv. Game of Thrones, Casa De Papel, etc.)? Geen probleem, wij passen ons aan. Ook een andere locatie is perfect mogelijk. Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur!

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.