Spannende escape game Brugge+

TEAMBUILDING & FUN < ESCAPE GAMES < BRUGGE

Perfect+ spannende escape game Brugge

Een spannende escape game in Brugge? Zoek niet verder, want wij bieden u het ultieme programma, namelijk ‘dé EscapeGame Brugge’ aan. Een top en zeer veelzijdig teambuildingconcept, perfect geschikt voor jullie volgende teamuitje naar Brugge, het Venetië van het Noorden.

Beeld u even het volgende in: u en uw collega’s krijgen een korte briefing over wat jullie te wachten staat, een iPad met daarop een interactief stadsplan en een overzicht van virtueel in het prachtige Brugge geplaatste kluizen, een koffer vol raadselachtige zaken en de opdracht om binnen de vooropgestelde duur zoveel mogelijk kluizen te kraken en op die manier zoveel mogelijk geld te verdienen. Durven jullie deze uitdaging aan te gaan? Spanning troef tijdens deze escape game in Brugge.

Stippel een logische route uit, overleg met het team, leer omgaan met de spanning, werk samen op verschillende manieren en denk logisch na. Dokter telkens de juiste code uit, kraak zoveel mogelijk kluizen en verdien de inhoud. Toch een verkeerde code ingegeven… ontsnap snel en op naar de volgende kluis. Met het nemen van foto’s en het maken van enkele video’s valt er tussendoor nog wat extra geld te verdienen.

Onze Teambuildings in Brugge

Mogelijke voertalen :

  • Nederlands.
  • Frans.
  • Engels.
  • Een combinatie van 2 talen.  

Spannende escape game in Brugge

Perfect+ brengt met deze one-of-a-kind en spannende escape game de ultieme escape room feeling naar het prachtige Brugge. Een spetterende mix van een unieke teambuildingactiviteit vol plezier, samenwerking, overleg, … en de magnifieke, soms mysterieuze setting van Brugge.

De stad doorkruisen en tegelijkertijd ondergedompeld worden in de spannende wereld van onze escape game ‘Dé EscapeGame’. De deelnemers hebben, na een 1ste briefing, eerst even de tijd nodig om alles op een rijtje te zetten en te beseffen waarin ze terechtgekomen zijn. Een escape room dus, maar dan in de open lucht en voor zowel kleine als grote groepen. Niets dan pluspunten.

Tijdens de spannende escape game in Brugge worden de teams op een high-tech wijze uitgedaagd op allerlei vlakken : breinkrakers, raadsels, enigma’s, … maar ook hun creativiteit wordt getriggerd. Een teamevent concept met voor elk wat wils. Elke collega/medewerker vindt zijn/haar gading, ongeacht zijn/haar interesses en/of capaciteiten. Iedereen binnen het team is nodig om de spannende escape game ‘Dé EscapeGame Brugge’ tot een goed einde te brengen.

Gedurende de volledige spannende escape game in Brugge worden jullie op een hoog technologische manier doorheen de stad gestuurd voor een onvergetelijk avontuur met de collega’s. Een boost voor jullie team spirit is een garantie. Volg de ranking en de posities van jouw en de andere teams in real-time, chat met de andere teams, etc. De spanning bouwt bij elke tik van de klok op naar het hoogtepunt. Wie wordt de winnaar van jullie spannende escape game Brugge? Only time will tell.

Het spreekt van zichzelf dat dit spannend teamconcept voor iedereen geschikt is, ongeacht zijn of haar fysieke capaciteiten, interesses, etc. Hét ideale teamuitje voor een heterogene groep. Verder zorgen we uiteraard voor een teambuilding die volledig coronaproof is, in regel met alle voorschriften.

U bent overtuigd van de sterkte van onze spannende escape game, maar wilt deze in een specifiek thema (bv. Game of Thrones, Casa De Papel, etc.) = geen probleem, dit is perfect mogelijk. Ook een andere locatie is perfect mogelijk. 

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.