Teambuilding Mechelen+

TEAMBUILDING & FUN IN MECHELEN

Perfect+ Teambuilding activiteiten in Mechelen

Teambuilding activiteiten in Mechelen, daar heeft Perfect+  een zeer groot aanbod van. We hebben diverse leuke formats uitgewerkt voor u, van interactieve city games (met iPads), over voet- en fietsrally’s tot culinaire wandelingen en indoor teambuildende workshopsDaarbovenop is Mechelen een prachtige, levendige stad die er door de jaren heen is in geslaagd om zijn authentieke sfeer te bewaren. Ideaal om één van onze teambuilding events uit ons rijk arsenaal, te beleven.

U krijgt er meteen een paar echte Perfect+ garanties bovenop:

  • Onze formules werden coronaproof aangepast! Met de maatregelen ter bestrijding van deze COVID-19 wordt dus nauwgezet rekening gehouden.
  • De hoge fun- en belevingsgraad maakt er een topmoment van, vol onvergetelijke herinneringen.
  • Daarenboven is alles haalbaar voor elke divers samengesteld groep, dat betekent kortom dat elke teamactiviteit geschikt is voor elke leeftijd, alle interessegroepen en elke fysieke conditie

Onze Teambuildings in Mechelen

Verder personaliseren en creëren we uw teambuilding op maat van uw deelnemers.
Daarbij wordt een grote flexibiliteit gehanteerd qua:

  • Locatie van het teamevent of de start- en eindplaats van uw teambuilding in Mechelen
  • Timing
  • Groepsgrootte

Zoals gezegd is Mechelen een perfecte stad voor een weergaloze teambuilding.

  • Te voet
  • Op de fiets
  • Met een bootje op de Dijle
  • En nog meer diverse leuke transportmiddelen naar keuze

Een voorsmaakje? Kies je voor een reuzeleuk spelconcept als de interactieve city game ‘Dé CityGame’ of liever de spannende escape game ‘Dé EscapeGame’, teambuilding in en rond de stad tijdens onze voet- of fietsrally, een culinaire workshop waarbij u de lokale delicatessen zelf kan klaarmaken en proeven of eerder een indoor doe-teamevent? Er is eigenlijk teveel keuze om op te noemen. En neem vooral een kijkje hieronder.

Eén ding is zeker: met onze teambuilding formules beleeft je hele team een spannende, aangename en leerrijke teambuilding dag(deel)! Profiteer van een onberispelijke klantentevredenheid door 28 jaar ervaring. Mechelen en Perfect+ nodigen uw team uit. Contacteer ons snel!

Een teambuilding in Mechelen?

Mechelen kent een gezellige drukte, ideaal voor een ontspannende groepsactiviteit. Maar deze bruisende kunststad heeft best veel te bieden op zich. We doen er dan nog een schep plezier en groepsverrijkende teamspirit bovenop. Idealer wordt het niet.

In combinatie met een teambuilding event van Perfect+, kan je je ploeg collega’s dus een onvergetelijke (voor- of namid)dag bezorgen.

We creëren een sportieve- of minder sportieve activiteit perfect op maat van uw groep die daarenboven de (her)ontdekking van een prachtige en aangename historische stad combineert met wervelende, ambiancevolle tot interactieve spelformules zoals pakweg de city game ‘dé CityGame’ of de escape game ‘dé EscapeGame’.

Doel? Samen onvergetelijke momenten beleven die leiden tot een aangescherpte teamspirit die de sleur van de werkvloer doorbreekt en uw teamleden toelaat elkaar beter te leren kennen. Doordat ze uit hun comfortzone moeten komen, op een andere plek, in een andere context, leren ze hun collega’s op een andere manier te bekijken.

Uiteraard worden er bij onze voet- en fietstochtenrally’s en succesvolle city games de lokale meesterlijke architecturale bouwwerken en monumenten, attracties en diverse bezienswaardigheden aangedaan. Laat ons er enkele vermelden. De Grote Markt met zijn uniek stadhuis en de alles overheersende Sint-Romboutskathedraal natuurlijk, de Brusselse Poort, de sympathieke IJzerenleen en Vismarkt, brouwerij Het Anker, het heerlijk rustige, groene Vrijbroekpark, de Lamotsite, de Begijnhoven, en diverse gezellige straatjes en pleintjes.

Ook de binnenstad van Mechelen even verlaten en langs de kronkelende Dijle pittoreske plaatsjes zoals Battel, Leest, Heffen en het Zennegat ontdekken is ook perfect mogelijk tijdens onze teambuilding BikeGame en fietsrally.

Genoeg ingrediënten om een vlekkeloos teamevent voor u bij elkaar te knutselen. Combineerbaar met sneukelmomenten, een gezamenlijke drink, of een lekker diner in een typisch restaurant of zelfs een brouwerij.

Hierbij houden we steeds rekening met uw eventuele speciale wensen en verlangens. Verder is dus groepsgrootte geen belemmering, de timing van uw voorkeur flexibel, evenals waar u wil dat de activiteit plaatsvindt of waar de start en/of eindplaats van uw teamevent moet zijn.

De beleveniswaarde voor uw ploeg maakt het tot een soort teamcentive, dat is de combinatie van teambuilding en een vorm van belonen. Samen uitdagingen aangaan op een wervelende en prettige manier of via een indooractiviteit constructief in team een teambuilding activiteit of workshop tot een goed einde brengen, dat tekent voor een verrijkte en enthousiastere inzet voor het bedrijf nadien.

Er kan u niks beletten om ons meteen een vrijblijvende offerte te vragen. Deze slijpen en polijsten wij dan volledig op maat van uw ideale  teambuilding activiteit. Contacteer ons zeker vandaag nog!

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.