Stadsspel City game Leuven+

TEAMBUILDING & FUN < SMARTCITYGAMES < LEUVEN

Perfect+ Stadsspel City game Leuven

Stadsspel City game Leuven?

Dan denkt u toch meteen aan ‘Dé CityGame’? Niet? Komaan, deze meeslepende teambuilding activiteit, staat zowat garant voor het meest interactieve stadsspel mogelijk. Deze exclusieve onweerstaanbare city game Leuven, heet dan ook simpelweg: ‘dé City Game’.

Ons stadsspel is immers zeer veelzijdig en wordt gedragen door een spelconcept dat binnen dit eventsegment zowat alles omvat wat een perfect teambuilding in zich moet dragen. Dit vanwege zijn enthousiasmerende state-of-the-art mengeling aan sublieme spelcomponenten. De city game formule van Perfect+ blijkt zo weergaloos omdat het de deelnemers meeneemt op een meeslepende wijze en daarom de verwachtingen invult van eenieder op zoek naar een leuke teambuilding activiteit vol variatie.

In ons interactief, exclusief stadsspel City game Leuven …

treden teams met elkaar in het ‘strijdperk’. Hun leidraad, een soort spelconsole als het ware, is een iPad. Deze tablet begeleidt hen door de gezelligste en leukste plekjes van Leuven en zadelt hen tegelijk op met een uiteenlopend arsenaal aan allerlei leuke opdrachten die uitgevoerd moeten worden.

Na opstart van de iPad verschijnt het bedrijfslogo, wordt een originele teamnaam gekozen en een amusante groepsfoto gemaakt. Op een one-of-a-kind, technologische manier worden ze gedurende de ganse city game langs uiteenlopende ‘attracties’ gestuurd waarbij leuke opdrachten en verrassingen hun deel worden.

Dit is werkelijk dé ideale teambuilding activiteit (ook als element van retentie management) , want het is tegelijk een belonend bedrijfsuitstapje en dus ook een incentive voor uw staff.

Onze Teambuildings in Leuven

Deze teamactiviteit is verder uitermate passend voor alle participanten binnen uw ploeg, omdat er helemaal géén beperkingen optreden, noch qua

 • leeftijd,
 • fysieke mogelijkheden
 • persoonlijke interessesfeer

Samengevat, het ultieme, interactieve stadsspel Leuven, is het neusje van de zalm, onder meer omdat iedereen aan bod kan komen en elkeen er zijn/ haar gading in vinden kan.

Het gevarieerde stadsspel ‘CityGame Leuven’ bevat vele elementen die een teambuilding activiteit omturnen tot hét perfecte teamevenement. Mede dankzij:

 • samenwerking  en gedoseerd onderling overleg
 • strategisch nadenken en inschattingen maken
 • een verrassende stadsontdekking op velerlei vlak
 • een spontane team ambiance die zorgt voor een heerlijke, aangename groepssfeer
 • uw keuze betreffende de graag van (meer of minder) sportiviteit.

Bij iedereen zal een diepere en verrijkte kennismaking met elkaar weg van de werkplek groeien, waardoor de neuzen meteen in dezelfde richting komen te staan. Keer uit uw winst . Uw CityGame garantie? Een veelzijdig en memorabel teambuilding event!

Gun uw medewerkers dan ook deze uitzonderlijke teambuilding belevenis die er tevens voor zorgt dat er een scherpere teamspirit en motivatie voor een nog grotere inzet voor het bedrijf ontstaat. Teken voor een onvergetelijke ervaring met dit interactieve stadsspel Leuven en vraag snel een mooi voorstel aan Perfect+. We sturen u die toe binnen de 24 uur. U hoeft slechts op de contactknop hieronder te drukken!

Stadsspel City game

De oplossing van uw zoektocht naar een unieke teambuilding belevenis, ligt eigenlijk voor de hand, want het interactieve stadsspel Leuven is een voor de hand liggende keuze. Immers, “dé CityGame’ is zowat het nec plus ultra wat betreft teambuilding concept. De bruisende, aangename stad Leuven is een locatie op maat gesneden, om hier deze uitzonderlijke city game in mee te maken.

Enkele troefkaarten van Leuven zijn:

 • een behapbaar stadscentrum met vele bezienswaardigheden op wandelafstand
 • en met heel wat rijke geschiedenis en erfgoed
 • vele aangename plekken die uitnodigen tot meeslepende verhalen, diverse monumenten en prachtige bouwwerken, leuke straten, pleintjes en parkjes
 • een bruisende plaats vol schuimende gastronomie, bakken leuke sfeer, veel cultuur en overal gezelligheid.

Bij de rijke variatie aan wat doen, zien en bewonderen, hebben we onder meer:

 • het hoog-Brabantse gotische stadhuis
 • de universiteitsbibliotheek
 • de Sint-Pieterskerk
 • de Oude Markt: “de langste toog ter wereld”, smekend om een schuimende pint bier
 • de rust van het Groot en Klein Begijnhof of het Sint-Donatuspark
 • en ontelbare gezellige hoekjes en pleintjes
 

Het stadsspel Leuven kan in diverse talen uitgevoerd worden: Nederlands, Frans, Engels, en zelfs tweetalig.

Ons onovertroffen teambuilding evenement in Leuven garandeert u een onvergetelijk groepsbelevenis.

Vandaar onze tip: waarom niet er een werkelijke bedrijfsuitstap van maken met de collega’s. Perfect+ is een specialist om als coördinator er voor te zorgen dat dit uitje vlekkeloos verloopt.

Vele instellingen en bedrijven boekten reeds de interactieve city game ‘Dé CityGame Leuven’. Na afloop was iedereen, zonder uitzondering erg enthousiast. De slimme combinatie van spelelementen werden naar waarde geschat en beschreven als een succesvol, memorabel dagje uit en een begeesterend teambuilding event met de CityGame als een hoogtepunt.

Leuven doorkruisen geleid door ons interactief stadsspel, is absoluut dé formule voor een wervelend teamevenement vanwege zijn weergaloze cocktail door het realiseren van originele teambeelden, naast de grappige opdrachten, ludieke vragen en het maken van leuke filmpjes enz… Het scoreverloop van de overige teams kan gevolgd worden, ook hun positie op het stadsplan en natuurlijk uw eigen ranking in real time. Dit maakt het mede tot een onweerstaanbaar spannende team city game. Komt daarbij de state-of-the-art technologie van het city game stadsspel Leuven die echt one-of-a-kind is en ontelbare eigenzinnige verrassingen aanbrengt.

Een goede samenwerking is onontbeerlijk als je ploeg de winnaars van het stadsspel Leuven wil worden.

Dit wordt na afloop bekend gemaakt tijdens een prijsuitreiking waarbij ook het delen van de vele ervaringen plaatsvindt. Een borrelmoment waarbij ook het projecteren van de gemaakte teamfoto’s en spelmomentvideo’s tot hartstochtelijk napraten uitnodigt. En hierbij een grote dosis hilariteit zullen mede zorgen voor een perfecte afsluiter met een mooi samenhorigheidsgevoel.

Opties: een drink onderweg op een coronaproof terrasje, of een gezellig restaurantbezoek? Alles kan. Speciale lunch of diners kunnen eventueel met wat animatie of inkleding op een onverwachte locatie georganiseerd worden en noem maar op. Alles kan flexibel ingepast worden.

Laat uw collega’s profiteren van een waarachtige teambuilding activiteit vol memorabele ogenblikken en teken voor wat dit concept en de aangename stad Leuven u aanreiken.

Met Perfect+ in zee gaan, dat betekent 28 jaar gewaardeerde ervaring, talloze lovende aanbevelingen en een enorme klantentevredenheid.

Profiteer van dit teambuilding stadsspel Leuven en vraag ons vandaag nog een vrijblijvend voorstel op maat van uw verwachtingen.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.