CityGame Kortrijk+

TEAMBUILDING & FUN < SMARTCITYGAMES < KORTRIJK

Perfect+ CityGame Kortrijk

CityGame Kortrijk, dat is de stad beleven op een onvergetelijke en interactieve manier!

Kortrijk, ooit één van de meest welvarende steden van Vlaanderen onder impuls van een bloeiende vlas- en lakennijverheid. En nu het onderwerp van een spannend en interactief stadsspel, nl. de CityGame.

Gewapend met een iPad trekken de teams ten strijde op hun eigen Guldensporenslag. Doorkruis de Groeninghestad met z’n indrukwekkende monumenten zoals de Broeltorens, de trapgevels op de Grote Markt, het Begijnhof en uiteraard het Belfort. Echter, ook minder gekende pleintjes en parkjes maken deel uit van dit onvergetelijk stadsspel.

Dit alles gebaseerd op een ingenieus spelsysteem. Geschikt als teambuildingincentive of puur voor het plezier.

Meer info over het algemeen concept van de CityGame vindt u hier.

Terwijl de teams zich door de geplaveide straten van Kortrijk manoeuvreren,

komen ze oog in oog te staan met de rijke geschiedenis en het bruisende heden van deze prachtige stad. Terwijl ze langs de imposante Broeltorens en de schilderachtige trapgevels op de Grote Markt trekken, worden ze ondergedompeld in de glorieuze erfenis van Kortrijk. Een stad die ooit het toneel was van epische gebeurtenissen zoals de Guldensporenslag.

De CityGame Kortrijk gaat verder dan alleen maar sightseeing;

het daagt deelnemers uit om hun kennis te testen, hun creativiteit te tonen en hun teamworkvaardigheden te verbeteren. Van het oplossen van raadsels tot het uitvoeren van uitdagende opdrachten. Elke stap brengt hen dichter bij de overwinning en versterkt de banden tussen teamleden.

Het ingenieuze spelsysteem van de CityGame Kortrijk zorgt voor een naadloze en boeiende ervaring,

waarbij elke uitdaging zorgvuldig is ontworpen om zowel plezier als leermomenten te bieden. Of het nu gaat om het verkennen van de minder bekende pleintjes en parkjes van de stad of het ontdekken van verborgen juweeltjes. Elke ontmoeting biedt een kans om iets nieuws te leren en een blijvende indruk achter te laten.

Of het nu gaat om een teambuildingevenement of een incentive-programma, de CityGame in Kortrijk belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle deelnemers. Dus, stap uit je comfortzone. Omarm het avontuur en laat je betoveren door de charme van deze historische stad op een manier die je nooit zult vergeten.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.