Teambuilding Antwerp+

TEAMBUILDING ANTWERPEN

Perfect+ Teambuilding activiteiten in Antwerpen

Teambuilding activiteiten in Antwerpen, daar heeft Perfect+ een groot aanbod van. Bovendien zijn deze volledig aanpasbaar op maat van uw bedrijf en uw wensen.

Een teambuilding Antwerpen kan gaan van een interactieve city game, tot culinaire workshops waarbij u de lekkerste streekgerechten en specialiteiten van Antwerpen kan klaarmaken en proeven.

Vooral de sprankelende city game ‘dé CityGame’ en de escape game ‘dé EscapeGame’ in Antwerpen, zijn zeer populaire teambuilding activiteiten. Spannend, ludiek en interactief zijn hierbij centrale elementen. Kortom, dit wordt een dag die u en uw team beslist niet rap zullen vergeten. Contacteer ons beslist nog vandaag.

Daarnaast bevatten de Perfect+ teamevents ook nog eens volgende troeven:

  • coronaproof d.w.z. dat alle maatregelen i.v.m. coronabestrijding worden toegepast.
  • haalbaar voor alle leeftijden en fysieke condities.
  • met gegarandeerde hoge belevenis- en funwaarde.
  • elke teamactiviteit personaliseren we voor u in lijn met uw bedrijfsuitstraling en -filosofie én aangepast aan uw groep.
  • Superflexibilteit qua groepsgrootte, timing, locatie of begin- en eindplaats, etc.

Onze Teambuildings in Antwerpen

Een teambuilding in Antwerpen?

De metropool en havenstad Antwerpen is best uitgebreid qua oppervlakte. Perfect+ ontwikkelde dan ook verschillende schitterende teambuilding activiteiten in diverse delen van de stad, b.v. op de as Centraal station – Groenplaats, op het Zuid, vanaf ’t Eilandje of zelfs op Linkeroever.

Het spreekt vanzelf dat de must-sees, zoals de Onze-Lieve-Vrouwkathedraal, het renaissance Stadhuis, ’t Steen, de beelden van o.m. Brabo, Lange Wapper, samen met de vele pleintjes, straatjes en steegjes een vast onderdeel vormen van diverse wandeltochten, voetrally’s, city games en zelfs onze escape game “dé EscapeGame”.

En passant maakt u kennis met Rubens, Jordaens, Plantin-Moretus, plaatselijke weetjes en gewoontes en soms lekkere specialiteiten. En uw teambuilding kan perfect afgesloten worden met ‘een bolleke’ Koninck, een lekker maal of noem maar op. Of geef uw deelnemers een zakje Antwerpse ‘Handjes’. Redenen genoeg om de stad Antwerpen te (her)ontdekken.

Naast onze doe-activiteiten biedt Perfect+ ook nog leuke indoor teambuilding workshops aan zoals een domino- of een heuse filmworkshop, kookworkshops en dergelijke meer. Ook zoektochten zoals Het Geheim van Lange Wapper, detective- of moordspelen zoals ‘Operation Save Antwerp’, maken onderdeel uit van onze eigen zelf gecreëerde formats. Dezen zijn steeds flexibel aanpasbaar aan de deelnemers die u voor ogen hebt, op het tijdstip en de plaats van uw keuze. Een teambuilding in Antwerpen? Zet die maar hoog op uw verlanglijstje!

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.