Teambuilding Antwerp+

TEAMBUILDING ANTWERPEN

Perfect+ Teambuilding activiteiten in Antwerpen

Perfect+ biedt een groot aanbod aan teambuilding activiteiten in Antwerpen die volledig op maat van uw bedrijf en wensen kunnen worden aangepast.

Een teambuilding Antwerpen kan gaan van een interactieve city game, tot culinaire workshops waarbij u de lekkerste streekgerechten en specialiteiten van Antwerpen kan klaarmaken en proeven.

Of u nu op zoek bent naar een interactieve city game of culinaire workshops waarbij u de beste streekgerechten en specialiteiten van Antwerpen kunt proeven en bereiden, wij hebben voor elk wat wils.

Onze populaire teambuilding activiteiten, zoals de sprankelende city game “dé CityGame” en de spannende escape game “dé EscapeGame” in Antwerpen, of echte fun-eco teambuilding met de ClimateGame bieden een unieke mix van spanning, ludieke elementen en interactie. Deze activiteiten zullen zeker bijdragen aan een onvergetelijke dag voor u en uw team. Neem vandaag nog contact met ons op om uw teambuilding activiteit te boeken.

Bovendien bieden onze Perfect+ teamevents vele voordelen:

  • Activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden en fysieke condities.
  • Activiteiten met een hoge belevenis- en funwaarde.
  • Activiteiten die gepersonaliseerd kunnen worden in lijn met uw bedrijfsuitstraling en -filosofie.
  • Bovendien zijn wij superflexibel als het gaat om groepsgrootte, timing, locatie en begin- en eindplaats.

Onze Teambuildings in Antwerpen

Een teambuilding in Antwerpen?

Als metropool en havenstad heeft Antwerpen een uitgestrekte oppervlakte. Perfect+ heeft dan ook verschillende fantastische teambuilding activiteiten ontwikkeld op diverse locaties in de stad, zoals op de as tussen het Centraal Station en de Groenplaats, op het Zuid, vanaf ’t Eilandje en zelfs op Linkeroever.

Uiteraard zijn de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de Onze-Lieve-Vrouwkathedraal, het renaissance Stadhuis, ’t Steen, en de beelden van Brabo en Lange Wapper, samen met de vele pleintjes, straatjes en steegjes een vast onderdeel van onze wandeltochten, voetrally’s, city games en zelfs onze escape game “dé EscapeGame”. Tijdens deze activiteiten maakt u kennis met Rubens, Jordaens, Plantin-Moretus en lokale weetjes en gewoonten, en kunt u zelfs genieten van heerlijke lokale specialiteiten. Sluit uw teambuilding af met een “bolleke” De Koninck of een lekker maal, of trakteer uw deelnemers op een zakje Antwerpse “Handjes”. Er zijn genoeg redenen om de stad Antwerpen te (her)ontdekken.

Naast onze buitenactiviteiten biedt Perfect+ ook leuke indoor teambuilding workshops aan, zoals een domino- of een filmworkshop, kookworkshops en meer. Ook speurtochten zoals “Het Geheim van Lange Wapper” en detective- of moordspelen zoals “Operation Save Antwerp” maken deel uit van onze eigen gecreëerde formats. Al onze activiteiten kunnen worden aangepast aan de deelnemers die u in gedachten heeft, op het tijdstip en de plaats van uw keuze. Een teambuilding in Antwerpen is een must op uw verlanglijstje!

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.