Teambuilding Train World+

TEAMBUILDING & FUN < TRAINGAME

Perfect+ Teambuilding Train World

Teambuilding Train World, gewoon doen! Deze unieke en vooral interactieve ontdekking van Train World is de ideale keuze voor een onvergetelijke teambuilding activiteit. De groep wordt in kleine teams ingedeeld en gewapend met een iPad gaan deze teams op verkenning doorheen het verleden, heden en de toekomst van de Belgische spoorwegen.

Beginnen doen we zoals steeds met een goede briefing aan alle deelnemers. Als de teams gevormd zijn worden de iPads uitgedeeld. Elk team neemt een team selfie, kiest een originele team naam en gaat zo het wonderlijke verhaal van “de ijzeren weg” binnen. Tijdens de teambuilding Train World ziet het team een plattegrond van het museum op de iPad, wat het mogelijk maakt om te navigeren tussen alle indrukwekkende treinstellen en zalen. Bij het vinden en scannen van de juiste items in het museum verschijnen de gekoppelde vragen op de iPad. Goed antwoorden en de punten worden verdiend. Een real-time scorerangschikking van alle teams is te zien op de iPad, een leuk extra spannend competitie element!

Tijdens deze teambuilding Train World voegen we nog leuke extra’s toe om het geheel wat te kruiden zoals bonusvragen en foto-opdrachten. Voeg daar ook nog de mogelijkheid toe om berichten te sturen naar andere teams en je krijgt de ideale mix voor een geslaagde interactieve teambuilding in de originele setting van het prachtige Train World museum. Na het event worden alle genomen foto’s digitaal doorgestuurd. Een leuke herinnering aan uw succesvolle teambuilding Train World!

Onze Teambuildings in Brussel

De TrainGame staat voor

  • Samenwerken en overleg
  • Interactie tussen de deelnemers en de teams
  • Ontdekken van het unieke museum Train World
  • Lichte competitie en heel veel fun!
  • Mogelijkheid tot personaliseren van de Game

Op een state-of-the-art technologische manier gaan alle teams op pad door de Train World site aan het station van Schaarbeek te Brussel. Een perfecte teambuilding voor alle leeftijden. Geen fysieke inspanningen vereist. Gewoon genieten, ontdekken en ondertussen de collega’s nog wat beter leren kennen. Alle ingrediënten zijn aanwezig om de teamspirit binnen het bedrijf aan te scherpen.

U krijgt ook de unieke mogelijkheid om de teambuilding Train World aan te passen en te personaliseren. Leuke bonusvragen en foto-opdrachten over uw bedrijf voegen we graag voor u toe. Dit zorgt voor die extra dimensie en die extra toets die zo gesmaakt wordt door de deelnemers. Een ideale mogelijkheid om deze activiteit helemaal aan uw bedrijf aan te passen en uw gasten een one-of-a-kind teambuilding en ervaring te bezorgen! Contacteer ons meteen.

Teambuilding Train World

De setting voor deze interactieve belevenis is het museum Train World. Gesitueerd in het station van Schaarbeek is dit het Belgische trein- en spoorwegmuseum van de NMBS. Geopend sinds 2015 vindt u hier een prachtige verzameling van allerhande objecten uit de geschiedenis van de trein. De aantrekkingskracht van dit museum zijn de vele opgestelde treintoestellen. Allerhande oude treinstellen sieren de grote ruimtes van het museum.

De teambuilding Train World start aan de ingang van het museum waar een gedetailleerde uitleg door een professionele event producer van Perfect+ Event Productions gegeven wordt. Na het nemen van een teamfoto en kiezen van een leuke teamnaam gaan de deelnemers op pad in het museum Train World. Tussen de indrukwekkende collectie treinstellen van vroeger tot nu, is het zoeken naar de juiste objecten.

Met de iPad moeten deze gescand worden zodat de bijhorende vraag, foto-opdracht of video-opdracht automatisch op het scherm weergegeven wordt. Lost het team het goed op, dan krijgen ze de bijhorende punten toegekend. Leuk is dan dat alle teams dit meteen op het scorebord kunnen zien. Zo is er op het einde ook altijd een winnend team in deze teambuilding Train World.

Er zijn altijd extra mogelijkheden om in Train World nog een aansluitend drankje, maaltijd of feest te organiseren. Laat ons dus gerust weten wat uw wensen zijn en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Contacteer ons vandaag nog en we bezorgen u zeer snel een onweerstaanbaar voorstel op uw maat!

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.