CityGame Londen+

TEAMBUILDING & FUN < SMARTCITYGAMES < LONDEN

Perfect+ CityGame Londen

Ontdek de metropool tijdens de unieke en interactieve CityGame Londen.

Londen, dat is de Big Ben, Tower Bridge, Londen Eye, Buckingham Palace en nog zoveel meer. Nu kan u deze stad ook ontdekken aan de hand van de unieke CityGame. De teams worden uitgerust met een iPad en vertrekken voor een unieke en interactieve tocht door deze metropool. Geen saaie stadswandeling zonder doel, maar een innovatie teambuilding en ontdekkingsreis. 

Meer info over het algemeen concept van de CityGame vindt u hier.

Verken Londen op een unieke en boeiende manier met de CityGame Londen,

een opwindend stadsspel dat teams door de bruisende straten van de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk leidt. Uitgerust met interactieve kaarten op hun iPads gaan deelnemers op ontdekkingsreis. Dit terwijl de teams punten verdienen door locatievragen op te lossen, teamfoto’s te maken op iconische plekken en grappige video’s op te nemen.

Van de majestueuze Big Ben tot de levendige markten van Camden Town, elk hoekje van Londen biedt een nieuwe uitdaging en een kans om samen te werken met het team. Het spel moedigt niet alleen verkenning aan, maar ook teambuilding en creativiteit, terwijl deelnemers samenwerken om de verschillende opdrachten te volbrengen en de stad te verkennen.

Ontdek de verborgen pareltjes van Londen en bouw onvergetelijke herinneringen op tijdens deze opwindende en interactieve teambuildingervaring.

Naast het ontdekken van de iconische bezienswaardigheden, biedt de CityGame Londen een unieke kans om de lokale cultuur en geschiedenis te omarmen. Van historische monumenten tot trendy buurten. Elke stap brengt een dieper begrip en een sterker teamgevoel.

Terwijl teams elkaar uitdagen in een vriendelijke competitie,

smeden ze onbreekbare banden en creëren ze herinneringen die een leven lang meegaan. Laat je onderdompelen in de energie van Londen terwijl je samenwerkt, lacht en nieuwe avonturen beleeft tijdens dit opwindende stadsspel. Klaar om de stad te verkennen en je team naar de overwinning te leiden?

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.