CityGame Bergen Mons+

TEAMBUILDING & FUN < SMARTCITYGAMES < MONS (BERGEN)

Perfect+ CityGame Bergen Mons

De CityGame Bergen Mons verkennen op een onvergetelijke en interactieve manier!

Mons (Bergen), de Culturele Hoofdstad van Europa 2015! De CityGame hier neemt zijn deelnemers mee langsheen de belangrijkste bezienswaardigheden van de hoofdstad van Henegouwen. Plaatsen zoals de Sint-Waltrudiskerk, het belfort, het stadhuis, etc.

Met een iPad met mobiel internet banen de teams zich een weg naar de overwinning.

Het is interactief, fun en ideaal om in competitief teamverband de prachtige culturele hoofdstad te ontdekken. Dit stadsspel kan volledig gepersonaliseerd worden tot een uniek concept voor uw groep!

Meer info over het algemeen concept van de CityGame vindt u hier.

Terwijl de zon langzaam opkomt boven de eeuwenoude skyline van Mons (Bergen),

worden de straten vervuld met de opwinding van een nieuwe dag vol avontuur en ontdekking. Gewapend met niets meer dan een iPad en hun verlangen naar verkenning, staan de deelnemers klaar om de stad te doorkruisen en haar verborgen schatten te onthullen.

Van de majestueuze Sint-Waltrudiskerk tot het imposante belfort en het statige stadhuis. Elke stap brengt hen dichter bij de rijke geschiedenis en het culturele erfgoed van deze betoverende stad. Maar de CityGame Mons Bergen gaat verder dan alleen het bewonderen van architectonische meesterwerken. Het daagt deelnemers uit om hun kennis te testen, hun creativiteit te tonen. En ook hun teamgeest te versterken terwijl ze onderweg raadsels oplossen en uitdagende opdrachten volbrengen.

Met behulp van mobiel internet navigeren tijdens de CityGame Bergen Mons de teams door de straten,

gebruikmakend van moderne technologie om het verleden tot leven te brengen en de toekomst te verkennen. Het is een opwindende mix van traditie en innovatie. Elke ontmoeting biedt een kans om iets nieuws te leren en een blijvende indruk achter te laten.

Een teambuilding of teamevent? De CityGame in Mons Bergen belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle deelnemers. Dus laat je meevoeren op dit avontuur door de Culturele Hoofdstad van Europa 2015 en ontdek Mons (Bergen) op een manier die je nooit zult vergeten.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.