Interactieve kerstquiz Jingle Balls+

TEAMBUILDING < QUIZ FORMULES < INTERACTIEVE KERSTQUIZ

Perfect+ Interactieve Kerstquiz Jingle Balls

Sluit het jaar af op een hilarische en unieke manier met deze feestelijke interactieve kerstquiz.

Samen met de collega’s, gezellig rond de kerstboom. Volledig in de gezellige warme sfeer die deze periode zo kenmerkt. Wat hoort hier bij? Kerstballen, lotjes trekken om cadeautjes uit te delen, lachen, zingen, charades, etc. Dit zijn allemaal ingrediënten van onze gloednieuwe eindejaarsquiz ‘Jingle Balls’.

Geen zoveelste saaie kerstdrink, maar een unieke en hilarische quiz, al dan niet gecombineerd met lekker eten. Beschikbaar in 2 versies: met tablets of ‘old skool’. Aan jullie de keuze, maar plezier is sowieso gegarandeerd.

We komen hiervoor naar uw kantoor, feestzaal, restaurant of zorgen uiteraard zelf voor een geschikte zaal. 

Dé perfecte manier om het jaar op een onvergetelijke manier af te sluiten. Aarzel niet en vraag snel uw offerte aan.

Na een heerlijke maaltijd volgt het tweede deel van de avond, gevuld met de feestelijke interactieve kerstquiz Jingle Balls.

Te midden van twinkelingen van kerstlichtjes en het gelach van collega’s, wordt ‘Jingle Balls’ gelanceerd als het hoogtepunt van de avond. Deze quiz belooft een onvergetelijke afsluiting van het jaar, doordrenkt met de geest van Kerstmis.

Met de interactieve quiz Jingle Balls wordt het traditionele eindejaarsfeest nieuw leven ingeblazen.

Geen standaard kerstdrink meer, maar een meeslepende ervaring vol humor en uitdaging. Of je nu kiest voor de moderne aanpak met tablets of de nostalgische ‘old skool’ versie, het plezier is gegarandeerd.

Of je nu het feest organiseert op kantoor, in een feestzaal of in een gezellig restaurant, wij zorgen voor de perfecte setting. Laat ons de details regelen terwijl jij geniet van een onvergetelijke avond vol teambuilding en plezier.

Mis deze kans niet om het jaar op een hilarische en unieke manier af te sluiten. Neem snel contact met ons op voor een offerte en maak van jouw eindejaarsfeest een onvergetelijke gebeurtenis.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.