Teambuilding Corona proof+

Teambuilding corona proof uitvoeren? Perfect+ heeft goed nieuws voor u. Een teambuilding activiteit, incentive, bedrijfsevenement of -feest mogen op heden weer doorgaan, weliswaar nog met gelimiteerde groepsgroottes, afhankelijk van wat en hoe, locatie, indoor, outdoor en zo.

TEAMBUILDING CORONAPROOF

Perfect+ Teambuilding corona proof

Teambuilding corona proof uitvoeren?

Perfect+ heeft goed nieuws voor u. Een teambuilding activiteit, incentive, bedrijfsevenement of -feest mogen op heden weer doorgaan, weliswaar nog met gelimiteerde groepsgroottes, afhankelijk van wat en hoe, locatie, indoor, outdoor en zo.

Toch liever een online teambuilding of virtueel teamevent? Klik snel hier!

Uiteraard is dit heuglijk nieuws voor ons en de gehele evenementensector. 

Doorleefde teamevents zorgen namelijk voor verbinding, laten mensen lachen en vieren, nodigen uit om te ontdekken en te beleven. Nu we enkele maanden in ons kot hebben moeten zitten, beseffen we hoe hard we allemaal die dichtere, persoonlijke verbinding nodig hebben. 

Het is evident dat we met z’n allen nog even ons best moeten doen om de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen.

Concreet houden we rekening met de vereiste veiligheidsafstand en volgen we eventuele nieuwe maatregelen op de voet. Dat wil zeggen dat al onze teambuildingactiviteiten georganiseerd worden met respect voor de toepassing van alle gevraagde coronaregels, dus alle toestellen en materialen worden ontsmet, er worden alcohol-gels voorzien voor de teams, en ga zo maar door.

Samen bekijken we de mogelijkheden voor uw specifieke teambuilding corona proof.

De Covid-19 barometer voor de evenementensector, CERM geheten (covid event risk model) is een werkinstrument om alle teamevenementen te ontleden en volgens de consequenties coronaproof aan te passen.

Kom met uw team “uit uw kot”. Laat u meeslepen door één van onze excellerende, exclusieve teamactiviteiten. Doorheen de stad met de CityGame. Intrigerende enigma’s en raadsels met de EscapeGame. De natuur in met de OutdoorGame. Op de fiets met de BikeGame. En met de ClimateGame draagt u dan weer in de praktijk uw steentje bij aan, wat we kunnen noemen, ‘climate awareness’, een soort eco teambuilding.

Hoe worden onze teambuilding concepten zoals b.v. onze spannende escape game dé EscapeGame, of onze interactive city game dé CityGame voor u concreet coronaproof georganiseerd?

  • We werken met kleinere teams (#socialdistancing).
  • Er worden alcohol-gels voorzien voor de ploegjes.
  • Er is respect voor de geldende coronaregels, in elke aparte situatie
  • Alle benodigdheden en toestellen worden op voorhand (en telkens opnieuw) ontsmet.
  • We voorzien wegwerpmondmaskers, indien nodig.

Hoe dan ook, hieronder ontdekt u wat we te bieden hebben op teambuildingvlak. Of nog beter: doe nu hier een vrijblijvende aanvraag en we helpen je enthousiast en met plezier op weg.

Teambuilding coronaproof

Succesvolle teambuilding coronaproof concepten zoals

onze escape game, onze city game, de OutdoorGameClimateGameBikeGameTrainGame … zijn ideale activiteiten om de teamspirit binnen uw firma met een ruk terug naar een hoger niveau te tillen. Toch volledig aangepast aan de nodige veiligheidsmaatregelen (sociale distance, handgel, indien nodig mondmasker, enz…) is er geen betere manier om de teamsfeer aan te scherpen.

Ook al onze bedrijfsevenementen op maat, zoals personeelsfeesten en meetcentives, worden volledig sympathiek maar toch coronaproof voor u uitgewerkt en verzorgd.

Ze worden ook nog gepersonaliseerd en zijn zeer flexibel aan te passen naar uw wensen qua o.m. locaties en timing.

En dan creëerden we nog in “de kotperiode” het uiteraard volledig 100% coronaproof teambuilding format ‘Escape from lockdown’ “Lockdown, quarantaine, covid-19… Ook nood om even te ontsnappen aan al het coronanieuws? Samen met de collega’s de hoofden bij elkaar steken op een remote manier en op een ludieke wijze de motivatie een boost geven?

❗Look no further❗Perfect+ lanceert een virtuele versie van zijn succesvolle EscapeGame, getiteld ‘Escape from Lockdown’. Codes kraken en enigma’s ontcijferen zijn slechts enkele uitdagingen. 🔐 Speelbaar met de collega’s als 100% coronavrije tussendoortje thuis, al dan niet telewerkend”.

Dit programma is uiteraard ook nog beschikbaar, al is een fysieke teambuilding coronaproof natuurlijk altijd rijker, efficiënter qua teambuilding resultaat én verbindender.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.