Teambuilding Gent+

TEAMBUILDING & FUN IN GENT

Perfect+ Teambuilding activiteiten in Gent

Bij Perfect+ zijn wij al jaren gespecialiseerd in teambuilding activiteiten in Gent.

Wij bieden een breed scala aan top teambuilding concepten aan die uw bedrijf tot in de puntjes verzorgd worden. Onze deskundige organisatoren zorgen ervoor dat uw teambuilding ervaring onvergetelijk wordt. Ontdek ons ruime aanbod en boek vandaag nog uw teambuilding event bij Perfect+ in Gent.

Ervaar een unieke stads(her)ontdekking met onze populaire city game, genaamd ‘Dé CityGame’. Kies voor eco-teambuilding met de ClimateGame. Of ga voor een adrenalinekick met onze spannende escape game, genaamd ‘Dé EscapeGame’.

Teambuilding in Gent met onze weergaloze stadsspel formules.

Beleef een onvergetelijke teambuilding ervaring met Perfect+. Onze teambuilding formules bieden genoeg variatie om iedereen in uw team tegemoet te komen, of het nu gaat om interactieve, ludieke of spannende activiteiten. Maar ondanks deze diversiteit, blijft het neuzen in dezelfde richting de essentie. Bij Perfect+ zorgen we ervoor dat uw teambuilding ervaring aan deze essentie voldoet en dat uw team sterker en hechter wordt.

Wij garanderen dat onze onvergetelijke en onbevangen teambuilding activiteiten uw team zullen inspireren om beter samen te werken. Na onze teambuilding sessie zult u meer groepsdynamiek en team spirit in uw bedrijf ervaren. Kies voor Perfect+ en ervaar zelf het positieve effect van onze teambuilding formules op uw team.

Onze Teambuildings in Gent

Al onze teambuilding in Gent concepten zijn aanpasbaar naar uw wensen, zoals:

 • Locatie: vanaf het vertrekpunt tot het eindpunt van uw keuze. Of het nu gaat om een city game, voetrally, fietsrally, zoektochten of een vaste locatie voor indoor teambuildings en -workshops, wij zorgen voor een gepersonaliseerde ervaring.

 • Groepsgrootte: of u nu een kleine of grote groep heeft, wij bieden de juiste oplossing. Onze spellen zijn geschikt voor groepen van alle groottes en kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

 • Duur en timing: onze spellen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw planning. Of u nu een korte of lange teambuilding sessie nodig heeft, wij zorgen voor de juiste tijdsduur en timing.

Verder zijn onze weergaloze teamevents ook nog eens:

 • gepersonaliseerd in lijn met uw bedrijfsfilosofie, -uitstraling en -doelstellingen. Jawel, elk teamactiviteit uit ons aanbod!
 • meer of minder sportief, maar steeds inzetbaar voor divers samengestelde groepen, dus ideaal voor diverse leeftijden of fysieke condities.
 • coronaproof !!! Deze worden perfect door ons bijgestuurd en aangepast om de wettige Covid-19 maatregelen tegemoet te komen.
 • een onvergetelijk moment of dagje uit, want met een absolute, verrassende fungarantie.

Samen met je team er voor gaan… Gent is er de ideale stad voor. Met onze teamevents beleef je er heerlijke en onvergetelijke momenten met de collega’s of de door u gekozen deelnemers.

 • gepersonaliseerd in lijn met uw bedrijfsfilosofie, -uitstraling en -doelstellingen. Jawel, elk teamactiviteit uit ons aanbod!
 • meer of minder sportief, maar steeds inzetbaar voor divers samengestelde groepen, dus ideaal voor diverse leeftijden of fysieke condities.
 • coronaproof !!! Deze worden perfect door ons bijgestuurd en aangepast om de wettige Covid-19 maatregelen tegemoet te komen.
 • een onvergetelijk moment of dagje uit, want met een absolute, verrassende fungarantie.
 

Deze teambuilding formules zijn realiseerbaar voor zowel:

 • grote (tot 800 deelnemers) als kleine groepen
 • in diverse delen van de stad
 • of zelfs in het Ommeland, in de Latemse streek en de prachtige Leiestreek

Een teambuilding in Gent?

Gent, de Arteveldestad, wordt niet ten onrechte gerekend tot één van de mooiste en gezelligste steden van West-Europa. Een bruisende stad vol leven en mogelijkheden, bijzondere attracties, culturele rijkdom en met prachtige gebouwen en plekken die de rijke geschiedenis van Gent etaleren.

Deze stad aan de samenkomst van Leie, Schelde en Lieve, heeft zoveel verschillende aspecten, bezienswaardigheden en things-to-do, dat ze erom smeekt (her)ontdekt te worden.

Met een teambuilding concept van Perfect+ slaat u twee vliegen in één klap. Beter wordt het niet. Beleef deze stad volop , amuseer je rot en voel je uitgedaagd, samen met uw collega’s. Want de sfeer in uw groep optimaliseren (wat later beslist afstraalt op de werkvloer), dat is immers het mission statement van Perfect+.

Of ga voor een teamcentive, dat is een soort mengvorm van teambuilding light en het belonen van je team, heel nuttig in het kader van pakweg retentiemanagement (het behouden van uw beste werkkrachten).

Kortom, Perfect+ biedt een grote waaier aan teambuildingactiviteiten in stad en Ommeland aan, ook soms rond een bepaald Gents thema zoals “Op Zoek naar de Rechtvaardige Rechters” (heel accuraat in het Jan Van Eyck jaar) of het detectivespel ‘Operation Save Ghent’.

Teambuildingconcepten in deze wervelende stad.

Deze bevatten een op maat uitgetekend parcours met diverse top attracties en bezienswaardigheden, zoals daar zijn: de Sint-Baafskathedraal met het wereldberoemde schilderij van het Lam Gods van Jan Van Eyck en vlakbij het Belfort met zijn fiere draak bovenop en de Sint-Niklaaskerk in Schelde gotiek. Een beslist super landmark is natuurlijk het middeleeuwse Gravensteen. Maar zeker ook de Vrijdagmarkt met zijn Toreken, het Stadhuis, de moderne markthal, de rijkelijk versierde Vlaamse Opera, de Sint-Pietersabdij, de Gentse begijnhoven, het authentieke charmante Patershol, to name a few. Na het zicht vanop de Sint-Michielsbrug op de Gentse drie torens, kunnen wij voor u een speciaal gecharterd boottochtje op de prachtige, sfeervolle kanalen. Vertrekken doen we op de weergaloos prachtige Gras- en Korenlei, barstend van de schitterende gebouwen die de Gents historische rijkdom benadrukken.

Sneukel van de beroemde cuberdons (neuzekes) of lokale Oost-Vlaamse specialiteiten, doe een brouwerijbezoek, ga de culturele toer op met een bezoek aan een van de fantastische musea over geschiedenis, moderne tot antieke kunst, ja zelfs graffitikunst in het graffitistraatje is de moeite waard.

Er is gewoonweg teveel te doen om op te noemen en dit allemaal kan perfect+ in een uniek progammaconcept van één of meerdere dagen gieten. Dus aarzel niet er een bedrijfsuitstap(je) van te maken. We stellen met plezier een incentiverend programma samen, met als toetje of kers op de taart misschien een culinair of gastronomisch moment op een unieke locatie waar u uw eigen ding doet of door ons een onvergetelijke avond laat plaats vinden.

Teambuilding in Gent.

Consulteer ons omtrent de vele mogelijkheden voor een uniek bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit die zijn weerga niet kent. Wij bieden u de garantie van 28 jaar ervaring en de door topbedrijven vele honderden referenties die de hoogste klantentevredenheid kennen in ons land. Het wordt beslist een positieve ervaring die lang zal blijven nazinderen. Bonus:  alles uiteraard nog eens door ons coronaproof ondersteund.

Ga direct voor een vrijblijvende aanvraag. Zie hier onder. Dan maken wij u als de weerlicht een flexibel voorstel vol opties dat dan nadien in samenspraak nog verder kan gefinetuned worden. Zo blijft uw uniek teamevent in lijn met uw al dan niet specifieke wensen. Kortom de garantie voor een onvergetelijk teambuilding evenement.

Teambuilding in Gent?

Dat is de sleutel tot het verbeteren van de samenwerking, communicatie en prestaties van uw team. Deze prachtige stad in België biedt niet alleen een rijke geschiedenis en een overvloed aan culturele bezienswaardigheden, maar ook een scala aan activiteiten en programma’s die uw team dichter bij elkaar brengen en de teamgeest versterken.

Waarom teambuilding in Gent?

Gent is een stad die bekend staat om haar historische charme en pittoreske grachten, wat de perfecte omgeving creëert voor teambuilding. Het aanbod van activiteiten is divers en kan worden afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van uw team. Of het nu gaat om een dag vol avontuurlijke uitdagingen of een meer ontspannen culturele verkenningstocht, Gent heeft voor elk wat wils.

Een populaire keuze voor teambuilding in Gent zijn de teambuildingsspellen en -uitdagingen die zowel plezier als leren combineren. Deze activiteiten brengen teamleden samen in een competitieve, maar constructieve omgeving waar ze hun communicatie- en probleemoplossingsvaardigheden kunnen verbeteren. Van speurtochten door de oude straten van Gent tot outdooravonturen in de natuurlijke omgeving, er zijn talloze opties om uit te kiezen.

Bovendien biedt Gent een scala aan culinaire ervaringen die uw teambinding kunnen versterken. Samen koken en genieten van heerlijke Belgische gerechten kan een geweldige manier zijn om te ontspannen na een dag vol activiteiten en om uw team dichter bij elkaar te brengen.

Teambuilding in Gent is niet alleen leuk, maar ook uiterst effectief in het verbeteren van de prestaties van uw team. Sterkere teamrelaties leiden tot betere communicatie en samenwerking, wat op zijn beurt resulteert in verbeterde productiviteit en prestaties.

Dus, als u op zoek bent naar een inspirerende en mooie locatie om teambuildingactiviteiten te organiseren, overweeg dan Gent én zeker Perfect+. De historische sfeer en gevarieerde mogelijkheden maken het tot een ideale keuze voor het versterken van uw team en het bereiken van uw bedrijfsdoelen.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.