Teambuilding Gent+

TEAMBUILDING & FUN IN GENT

Perfect+ Teambuilding activiteiten in Gent

Teambuilding activiteiten in Gent zijn dé specialiteit van Perfect+ Event Productions, al jaren bekend voor top teambuilding concepten in diverse steden. Ons ruim aanbod wordt voor uw bedrijf tot in de puntjes verzorgd.

Unieke stads(her)ontdekking bij de bekende city game ‘Dé CityGame’ of spannende momenten tijdens de escape game ‘Dé EscapeGame’ zijn voorbeelden van weergaloze stadsspel formules die trouwens aanpasbaar zijn.

 • qua locatie vanaf het vertrekpunt tot het eindpunt van uw keuze (city gamevoetrallyfietsrallyzoektochten of op een vaste locatie voor indoor teambuildings en – workshops)
 • qua groepsgrootte
 • qua duur en timing.

Of het nu interactief, ludiek en/ of spannend moet zijn, er zit genoeg variatie in om iedereen van uw team tegemoet te komen. Maar neuzen in dezelfde richting blijft de essentie, daar tekenen we voor! Dat is wel het minste wat u kan verwachten van de Perfect+ teambuilding formules.

We garanderen na zo’n onvergeterlijke en toch onbevangen teambuilding door ons naar uw team gebracht, meer groepsdynamiek en team spirit in uw bedrijf.

Onze Teambuildings in Gent

Verder zijn onze weergaloze teamevents ook nog eens:

 • gepersonaliseerd in lijn met uw bedrijfsfilosofie, -uitstraling en -doelstellingen. Jawel, elk teamactiviteit uit ons aanbod!
 • meer of minder sportief, maar steeds inzetbaar voor divers samengestelde groepen, dus ideaal voor diverse leeftijden of fysieke condities.
 • coronaproof !!! Deze worden perfect door ons bijgestuurd en aangepast om de wettige Covid-19 maatregelen tegemoet te komen.
 • een onvergetelijk moment of dagje uit, want met een absolute, verrassende fungarantie.

Samen met je team er voor gaan… Gent is er de ideale stad voor. Met onze teamevents beleef je er heerlijke en onvergetelijke momenten met de collega’s of de door u gekozen deelnemers.

 • gepersonaliseerd in lijn met uw bedrijfsfilosofie, -uitstraling en -doelstellingen. Jawel, elk teamactiviteit uit ons aanbod!
 • meer of minder sportief, maar steeds inzetbaar voor divers samengestelde groepen, dus ideaal voor diverse leeftijden of fysieke condities.
 • coronaproof !!! Deze worden perfect door ons bijgestuurd en aangepast om de wettige Covid-19 maatregelen tegemoet te komen.
 • een onvergetelijk moment of dagje uit, want met een absolute, verrassende fungarantie.
 

Deze teambuilding formules zijn realiseerbaar voor zowel:

 • grote (tot 800 deelnemers) als kleine groepen
 • in diverse delen van de stad
 • of zelfs in het Ommeland, in de Latemse streek en de prachtige Leiestreek

Een teambuilding in Gent?

Gent, de Arteveldestad, wordt niet ten onrechte gerekend tot één van de mooiste en gezelligste steden van West-Europa. Een bruisende stad vol leven en mogelijkheden, bijzondere attracties, culturele rijkdom en met prachtige gebouwen en plekken die de rijke geschiedenis van Gent etaleren.

Deze stad aan de samenkomst van Leie, Schelde en Lieve, heeft zoveel verschillende aspecten, bezienswaardigheden en things-to-do, dat ze erom smeekt (her)ontdekt te worden.

Met een teambuilding concept van Perfect+ slaat u twee vliegen in één klap. Beter wordt het niet. Beleef deze stad volop , amuseer je rot en voel je uitgedaagd, samen met uw collega’s. Want de sfeer in uw groep optimaliseren (wat later beslist afstraalt op de werkvloer), dat is immers het mission statement van Perfect+.

Of ga voor een teamcentive, dat is een soort mengvorm van teambuilding light en het belonen van je team, heel nuttig in het kader van pakweg retentiemanagement (het behouden van uw beste werkkrachten).

Kortom, Perfect+ biedt een grote waaier aan teambuildingactiviteiten in stad en Ommeland aan, ook soms rond een bepaald Gents thema zoals “Op Zoek naar de Rechtvaardige Rechters” (heel accuraat in het Jan Van Eyck jaar) of het detectivespel ‘Operation Save Ghent’.

Teambuildingconcepten in deze wervelende stad bevatten een op maat uitgetekend parcours met diverse top attracties en bezienswaardigheden, zoals daar zijn: de Sint-Baafskathedraal met het wereldberoemde schilderij van het Lam Gods van Jan Van Eyck en vlakbij het Belfort met zijn fiere draak bovenop en de Sint-Niklaaskerk in Schelde gotiek. Een beslist super landmark is natuurlijk het middeleeuwse Gravensteen. Maar zeker ook de Vrijdagmarkt met zijn Toreken, het Stadhuis, de moderne markthal, de rijkelijk versierde Vlaamse Opera, de Sint-Pietersabdij, de Gentse begijnhoven, het authentieke charmante Patershol, to name a few. Na het zicht vanop de Sint-Michielsbrug op de Gentse drie torens, kunnen wij voor u een speciaal gecharterd boottochtje op de prachtige, sfeervolle kanalen. Vertrekken doen we op de weergaloos prachtige Gras- en Korenlei, barstend van de schitterende gebouwen die de Gents historische rijkdom benadrukken.

Sneukel van de beroemde cuberdons (neuzekes) of lokale Oost-Vlaamse specialiteiten, doe een brouwerijbezoek, ga de culturele toer op met een bezoek aan een van de fantastische musea over geschiedenis, moderne tot antieke kunst, ja zelfs graffitikunst in het graffitistraatje is de moeite waard.

Er is gewoonweg teveel te doen om op te noemen en dit allemaal kan perfect+ in een uniek progammaconcept van één of meerdere dagen gieten. Dus aarzel niet er een bedrijfsuitstap(je) van te maken. We stellen met plezier een incentiverend programma samen, met als toetje of kers op de taart misschien een culinair of gastronomisch moment op een unieke locatie waar u uw eigen ding doet of door ons een onvergetelijke avond laat plaats vinden.

Consulteer ons omtrent de vele mogelijkheden voor een uniek bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit die zijn weerga niet kent. Wij bieden u de garantie van 28 jaar ervaring en de door topbedrijven vele honderden referenties die de hoogste klantentevredenheid kennen in ons land. Het wordt beslist een positieve ervaring die lang zal blijven nazinderen. Bonus:  alles uiteraard nog eens door ons coronaproof ondersteund.

Ga direct voor een vrijblijvende aanvraag. Zie hier onder. Dan maken wij u als de weerlicht een flexibel voorstel vol opties dat dan nadien in samenspraak nog verder kan gefinetuned worden. Zo blijft uw uniek teamevent in lijn met uw al dan niet specifieke wensen. Kortom de garantie voor een onvergetelijk teambuilding evenement.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.