Spannende escape game Brussel+

TEAMBUILDING & FUN < ESCAPEGAMES < BRUSSEL

Perfect+ spannende escape game Brussel

Een spannende escape game in Brussel?

Op zoek naar een echte en 100% coronaproof teamactiviteit in onze hoofdstad waarbij logisch nadenken, overleg, tactisch inzicht en teamwork vitale elementen zijn? U wilt uw team onderdompelen in de escape room feeling, zonder opgesloten te worden gedurende een uur en niet beperkt te zijn in aantal deelnemers? Dan is de ‘EscapeGame’ exact wat u zoekt.

Wij garanderen u tijdens onze spannende escape game in Brussel een zeer geslaagd teamuitje waar iedereen nog lang over zal nababbelen. De Brusselse binnenstad wordt uw virtueel spelbord en de verschillende teams zijn daarbij de pionnen. Wie maakt de meeste vorderingen, wie vervult de meeste opdrachten, wie maakt de meest originele foto’s én … wie rijft de felbegeerde overwinning binnen? Eens de klok op nul staat, wordt dit onvermijdelijk duidelijk.

Teams worden uitgerust met een goed gevulde aktentas en een iPad waarop een interactief stadsplan staat. Hiermee gaan ze op weg doorheen de Brusselse binnenstad, die zich uitstekend hiervoor leent met zijn levendig, historische centrum, z’n vele bezienswaardigheden, zijn Marollen, maar ook vele minder gekende (maar daarom niet minder mooie) pleintjes, straatjes, etc. Maar het kan ook in een bepaalde wijk of zone van de hoofdstad. Voor Brussel is echter maar een bijrol weggelegd, de hoofdrol gaat naar de spanning, raadsels, enigma’s, die dit spannende stadsspel naar ultieme hoogtes tilt.

Onze Teambuildings in Brussel

Spannende escape game in Brussel

Op het moment dat er gekeken wordt wat het volgend teamuitje zal worden, valt dikwijls de mogelijkheid “een escape room”. Al snel wordt echter duidelijk dat de groep te groot is, dit slechts een uurtje duurt, men de hele tijd binnen zit en ook op vlak van taal dit niet eenvoudig is (meertalig = moeilijk).

Net daarom ontwikkelde Perfect+ de spannende escape game in Brussel ‘Dé EscapeGame’. Een exclusief teambuildingconcept, gedrenkt in escape room feeling en zonder beperkingen op vlak van timing, groepsgrootte, indoor of outdoor en meertaligheid (Nederlands – Frans – Engels – 2 talen). Niets dan pluspunten dus. Mix dit alles dan nog eens met het prachtige kader van de hoofdstad van België en Europa, dan wordt het onvermijdelijke resultaat een onvergetelijk en spannend teamuitje.

U bent al overtuigd van de sterkte van dit teambuildingconcept?

Maar vraagt zich toch af of dit ook in een specifiek thema kan? Uiteraard en zonder problemen, geen uitdaging is ons te groot. EscapeGame of Thrones, een Casa de Papel sfeer, …. You name it, we develop it. En het kan eigenlijk overal gerealiseerd worden.

Doorheen de stad liggen verspreide kluizen te wachten om gekraakt te worden. Enigma’s en cryptische raadsels zijn hun deel. Makkelijk wordt het niet, maar met logisch nadenken, goed samenwerken en naar de input van ieder teamlid luisteren, komen de teams al een heel eind weg tijdens onze spannende escape game in Brussel. De code gekraakt en het is juist? Dan verdienen jullie de inhoud van de kluis. De verkeerde code? Snel ontsnappen is de enige optie die jullie nog rest.

Alles wat bedrijven of instellingen zoeken in een teambuilding zit verwerkt in onze spannende escape game ‘Dé EscapeGame Brussel’. Na de briefing en het opstarten van de iPad wordt al snel duidelijk dat de capaciteiten van iedereen, zonder uitzondering, binnen het team broodnodig zijn. Dit zorgt, op een ongedwongen manier, voor een serieuze boost van het moreel en een merkelijk hogere teamspirit bij de medewerkers. Maar… ondertussen tikt de klok ongenadig verder.

Nieuwsgierig naar dit uniek teamevent?

Vraag snel uw voorstel of nog beter … boek meteen een ‘ticket’ voor dit onvergetelijk avontuur met uw team. Wij boetseren het op maat van uw groep. Waarom nog wachten?

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.