Voetrally Brussel Upside Town+

TEAMBUILDING & FUN < VOETRALLY < BRUSSEL

Perfect+ Voetrally Brussel Upside Town

Voetrally Brussel Upside Town

Brussel, de hoofdstad van België en Europa, heeft zoveel te bieden aan zijn bezoekers. Van de iconische bezienswaardigheden zoals de Grote Markt en het Koninklijk Paleis tot de charmante wijken zoals De Marollen en de levendige Matongé met zijn Afrikaanse invloeden. Maar wat Brussel echt uniek maakt, is zijn band met stripverhalen. Van kleurrijke muurschilderingen tot een volledig museum gewijd aan Belgische stripverhalen, er is voor elk wat wils.

In de voetrally Brussel Upside Town gaan teams op ontdekkingstocht door de stad

Dit met een rallyboek als gids. Ze worden uitgedaagd met praktische proeven, trivia over de stad, een fotozoektocht en creatieve foto-opdrachten (elk team krijgt een digitale camera mee). De rally leidt teams door een of meerdere van de diverse Brusselse “quartiers”.

De voetrally biedt drie versies:

  • De Classic-route die het centrum, de Ilot Sacré, verkent.
  • Een route door de pittoreske Marollen en de kleurrijke Matongé.
  • Een thematische route gewijd aan de rijke geschiedenis van stripverhalen in Brussel.
  • In het kort: of teams nu de historische charme willen ervaren, de culturele diversiteit willen verkennen, of de levendige wereld van Belgische stripverhalen willen ontdekken, de voetrally biedt een boeiende en gevarieerde ervaring voor iedereen.

Onze Teambuildings in Brussel

Tijdens de voetrally worden teams aangemoedigd

om hun teamgeest te versterken, communicatievaardigheden te verbeteren en samen te werken om de uitdagende opdrachten te voltooien. Terwijl ze door de straten van Brussel dwalen, worden deelnemers ondergedompeld in de rijke geschiedenis en levendige cultuur van de stad. Ze worden aangemoedigd om samen te werken en creatief te denken om de puzzels op te lossen en de verborgen schatten van Brussel te ontdekken.

De verschillende routes van de voetrally bieden teams de mogelijkheid om verschillende aspecten van Brussel te ervaren, van de historische hoogtepunten tot de levendige wijken die elk hun eigen unieke karakter hebben. Of het nu gaat om het bewonderen van de prachtige architectuur, het verkennen van lokale markten of het genieten van heerlijk eten en drinken, de voetrally biedt een boeiende en gevarieerde ervaring voor alle deelnemers.

Bovendien zorgt de competitieve maar toch vriendelijke sfeer van de voetrally ervoor dat:

teams worden aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen terwijl ze plezier hebben en nieuwe herinneringen maken met hun collega’s. Het is niet alleen een kans om de stad te verkennen, maar ook om sterke banden op te bouwen en samen successen te vieren.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.