CityGame Lier+

TEAMBUILDING & FUN < SMARTCITYGAMES < LIER

Perfect+ CityGame Lier

Stadsspel CityGame Lier, dat is de stad beleven op een innovatieve en interactieve manier!

Lier wordt “de poort der Kempen” genoemd, maar draagt als bijnaam “Lierke Plezierke”. Een voor velen nog onontdekte Belgische parel en dus uitermate geschikt voor een meeslepende en beklijvende CityGame.

Aan de hand van de instructies op iPad nemen we de deelnemers mee langsheen de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad van de Pallieters. Langs romantische en historische pleintjes en straatjes. Van de Grote Markt over de Vismarkt. Langs de oevers van de Nete tot aan de Zimmertoren.

Meer info over het algemeen concept van de CityGame vindt u hier.

Terwijl de deelnemers zich laten leiden door de digitale instructies op hun iPads,

worden ze betoverd door de charme en de geschiedenis die Lier te bieden heeft. Van de levendige ambiance op de Grote Markt tot de rustige schoonheid van de Vismarkt. Elke challenge brengt hen dieper in de ziel van deze betoverende stad.

Langs de kronkelende oevers van de Nete, waar eenden rustig dobberen en de zon haar gouden stralen werpt op het kabbelende water. Hier ontdekken de teams verborgen juweeltjes die alleen de echte kenners van Lier kennen. Misschien stuiten ze op een verborgen kunstwerk of steken ze iets op van een lokale legende die fluistert door de eeuwenoude straten.

Maar de CityGame Lier gaat verder dan alleen het verkennen van de toeristische trekpleisters.

Het daagt deelnemers uit om samen te werken, hun creativiteit te gebruiken en hun kennis van de stad te testen. Dit terwijl ze onderweg raadsels oplossen en uitdagende opdrachten volbrengen.

Het is niet alleen een race om als eerste de finish te bereiken. Het is ook een reis van zelfontdekking en teambuilding. Elke overwinning, hoe klein ook, versterkt de band tussen teamleden en creëert herinneringen die een leven lang meegaan.

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een teambuilding of een fundag met de collega’s.

De CityGame in Lier belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die deelneemt. Dus laat je meevoeren op deze reis door de poort der Kempen en ontdek het plezier van Lier op een manier die je nooit zult vergeten.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.