Thema-avond Superhelden+

BEDRIJFSFEESTEN < THEMAFEESTEN < SUPERHELDEN

Perfect+ Superhelden

Perfect+ Superhelden

De zaal wordt volledig binnen het thema aangekleed met beelden van Superman, Spiderman en Batman, banners van Batman en Iron Man. Ook een superhero-achtergrond voor onvergetelijke fotomomenten ontbreekt hier niet en de hulp van Batman wordt ingeroepen door de bewegende projectie van zijn logo.

Als rode draad doorheen de avond loopt de Ultimate Super Hero Election. Captain Belgium presenteert deze met veel humor en samen met alle aanwezigen wordt de ultieme superheld binnen het bedrijf verkozen. Deze krijgt uiteraard, naast de eer en de glorie, ook de Ultimate Super Hero-award in handen.

Een onvergetelijke en ongeziene thema-avond waar nog lang over nagepraat zal worden.

DHL over dit feest: “first of all I would like to give a BIG THANK YOU to you for the great organization of our Christmas party last Friday. I have to say that was our best party so far! I’m not sure how we can top that!”

Er schuilt een superheld in ieder van ons…

Wie droomt er niet van om ooit eens in de huid van een superheld te kruipen of zelf een nieuwe superheld te creëren. Wel, dankzij onze “Superheroes”-themafeest zijn deze dromen geen bedrog meer, maar worden ze werkelijkheid.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.