Teambuilding Leuven+

TEAMBUILDING LEUVEN

Perfect+ Teambuilding activiteiten in Leuven

Teambuilding in Leuven? Niet aarzelen. Doen! We kunnen u een interactieve city game aanbieden, gespeeld in teams met iPads. Of een spannende escape game tot rally’s te voet, per fiets, ja zelfs een culinaire workshop waarbij u de lokale delicatessen zelf kan klaarmaken en proeven. Eigenlijk teveel om op te noemen en allemaal in het prachtige kader van Leuven en haar ommeland. Zie hieronder.

We personaliseren en creëren uw teambuilding op maat van uw groep. Daarbij hanteren we een grote flexibiliteit op vlak van timing, locatie van het teamevent of de start- en eindplaats van uw teambuilding activiteit, groepsgrootte, en zo veel meer.

De studenten- en bierstad Leuven is een perfecte plek voor een weergaloze teambuilding. U krijgt er een paar echte Perfect+ garanties bovenop zoals daar zijn:

  • Alles is haalbaar voor elke samengestelde groep, dat betekent dat elke teamactiviteit geschikt is voor alle fysieke condities en leeftijden
  • De hoge fun- en belevingsgraad maken er een topmoment van of we maken er een onvergetelijk dagje (daagjes?) uit van.
  •  

Profiteer van 28 jaar ervaring en een onberispelijke klantentevredenheid. Leuven verwacht uw team. 

Onze Teambuildings in Leuven

Een teambuilding in Leuven?

Het is druk in Leuven, zingt Noordkaap. Nou, dat hangt er vanaf. Een gezellige drukte, dat wel, nl. die van een bruisende universiteitsstad. Maar deze (ook) kunststad heeft best veel te bieden, naast plezier met de grootste toog van België en een zeker ambiance, zelfs stilte. In combinatie met een teambuilding activiteit van Perfect+, kan je je ploeg, team, squad, eskader, groep, personeel, collega’s of hoe je het ook maar noemen wil, een onvergetelijke (voor- of namid)dag bezorgen

Perfect+ maakt dat een sportieve- of minder sportieve activiteit op maat van uw groep de (her)ontdekking van een eigenzinnige, historische stad combineert met wervelende, toffe tot interactieve spelconcepten zoals o.m. de city game “dé CityGame” of de escape game “dé EscapeGame”.

Het resultaat? Onvergetelijke momenten, een aangescherpte teamspirit en een samen-belevenis die de sleur van de werkvloer doorbreekt en uw teamleden toelaat elkaar eens anders te zien en doordat ze uit hun comfortzone moeten komen, elkaar zo beter leren kennen.

Natuurlijk worden er bij de voet- en fietstochten, de rally’s en onze succesvolle city games de architecturale bouwwerken, attracties en diverse bezienswaardigheden geïntegreerd. Denk maar aan het hoog-Brabants gotische stadhuis en de Sint-Pieterskerk, de universiteitsbibliotheek, het Groot en Klein Begijnhof, de vele straatjes met terrasjes en “de langste toog ter wereld”, nl. de Oude Markt, smekend om een Leuvens pintje bier. Of liever de rust van het Begijnhof of het Sint-Donatuspark? Het zit er allemaal in.

In elk geval knutselt Perfect+ een vlekkeloos teamevent voor u bij elkaar. Dit kan gecombineerd worden met sneukelmomenten, een gezamenlijke drink, of een lekker diner in een typisch resto-café of zelfs een brouwerij. De beleveniswaarde voor uw team maakt het tot een soort teamcentive, de combinatie van teambuilding en een belonende incentive. Samen neuzen in dezelfde richting, uitdagingen aangaan op een aangename, prettige manier of ook een indooractiviteit waar constructief samen een teambuilding activiteit of workshop tot een goed einde wordt gebracht.

Hierbij wordt er steeds rekening gehouden met uw specifieke wensen en toestand, groepsgrootte, de timing van uw voorkeur, waar u wil dat de activiteit plaatsvindt, start en/of eindigt.

Wat belet u om Perfect+ snel een vrijblijvende offerte te vragen die wij dan polijsten volledig op maat van uw  wensen. Contacteer ons vandaag nog!

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.